قدرتالله داوودی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرحهای سرمایهگذاری در حوزه ایجاد تاسیسات گردشگری در نقاط مختلف استان است و میتواند در بهبود زیرساختها نقش مهمی داشته باشد.
وی با بیان اینکه در سالجاری ۳۱ طرح عمرانی در حوزه گردشگری استان از سوی این ادارهکل وارد مرحله اجرا شده است، گفت: این طرحها در حوزه توسعه زیرساختها، ایجاد اماکن و فضاهای تفریحی است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این در حالی است که تعداد طرحهای عمرانی در دست احداث حوزه گردشگری استان در سال گذشته پنج مورد بوده است و امسال از رشد چشمگیری برخوردار شده است.
داوودی افزود: همچنین در ۹ ماهه امسال یک قرارداد مطالعات بازنگری و بروزرسانی مطالعات جامع گردشگری با دانشگاه شهرکرد به مبلغ چهار میلیارد ریال بسته شده است.
وی به برنامههای انجام شده از سوی این معاونت برای تحقق شعار سال نیز اشاره کرد و گفت: برای رفع موانع تولید مراکز گردشگری استان تاکنون ۱۵ مصوبه تدوین و اجرایی شده است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری از صدور ۱۰ پروانه تاسیسات گردشگری نظیر بومگردی، هتل و اقامتگاه در استان طی ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: همچنین در این مدت مجوز ۱۷ اقامتگاه تمدید و پروانه چهار دفتر خدمات گردشگری در استان تعلیق شده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای بیش از ۸۰۰ جاذبه گردشگری شامل ۱۰۸ جاذبه طبیعی، ۶۷۴ جاذبه فرهنگی و تاریخی، هشت اثر دستساز، ۱۲ روستای هدف گردشگری ملی، ۱۵ منطقه نمونه گردشگری مصوب دولت است.
این استان همچنین ۷۲۷ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی دارد که شامل ۶۲۸ اثر غیرمنقول، پنج اثر منقول، ۷۸ اثر ناملموس و ۱۷ اثر طبیعی است که هر یک از این آثار جاذبهای دیدنی برای دوستداران تاریخ و طبیعتگردی است.
نظر شما