به گزارش خبرنگار ایرنا، بهمن مدیری روز سهشنبه در نشست خبری با موضوع دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» افزود: این جشنواره امسال با عنوان «شکوه شهادت» برگزار میشود.
وی یادآور شد: دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» با هدف بازتولید آزاد و هنری، معنامحور و امروزی از مفهوم شهید و شهادت با الهام از موضوعاتی چون سلوک عارفانه و حیات معنوی، باورهای دینی و میهن دوستانه، اطاعت از امام و مقام معظم رهبری، تاثیر فرهنگ عاشورایی، مسؤولیتپذیری، و عشق به شهادت و در چهار بخش دانشآموزی، دانشجویی، خانوادههای شهدا و ایثارگران، و بخش آزاد درنظرگرفته شده است.
وی زمان برگزاری آیین اختتامیه دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» را روز سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ بیان و اضافه کرد: مهلت ارسال آثار به این جشنواره ابتدا ۳۰ آذر درنظرگرفته شده بود ولی با توجه به استقبال از جشنواره و دریافت آثار فاخر، مهلت ارسال تا ۳۰ دی ۱۴۰۲ تمدید شد.
مدیری، افزود: تاکنون حدود ۱۰۰ اثر داستانی به دبیرخانه دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» ارسال شد و بیشترین داستانها از استانهای سمنان، تهران و خراسان رضوی بود.
وی درباره فرم آثار ارسالی گفت: آثار باید در قالب داستان کوتاه و به صورت فایل ویرایشگر(word) و فایل اسنادی(pdf) ارسال شود و جوایز سطوح چهارگانه نیز برای نفر اول لوح تقدیر، تندیس جشنواره و ۵۰ میلیون ریال هدیه نقدی، برای نفر دوم لوح تقدیر، تندیس جشنواره و۳۰ میلیون ریال هدیه نقدی و برای نفر سوم لوح تقدیر، تندیس جشنواره و ۲۰ میلیون ریال هدیه نقدی پیشبینی شده است.
دبیر علمی دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» با اشاره به دریافت ۱۰۳ اثر داستانی تاکنون در این جشنواره، تاکید کرد: از این تعداد ۱۰ اثر از خانوادههای شهدا و ایثارگر بود و بقیه از بخش دانشجویی و دانشآموزی ارسال شد.
وی با اشاره به انجام سهچهارم از فرایند داوری آثار تاکنون، اظهار امیدواری کرد که این فرایند تا نیمه اول بهمن نهایی شود.
وی با بیان اینکه آثار برگزیده دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» به صورت کتاب چاپی و صوتی منتشر خواهد شد، خاطرنشان کرد: سال گذشته در اولین دوره این جشنواره از ۱۵۷ اثر ۱۲ اثر برگزیده شد که ۷۸ اثر از استان سمنان و بقیه از دیگر استانها ارایه شده بودند.
دبیر علمی دومین جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها»، به پیشبینی برگزاری کارگاههای داستاننویسی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان در قالب واحد تحصیلی فارسی عمومی اشاره و داوران این دوره از جشنواره را پرویز جوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، معصومه صادقی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، مهدی زارع داستاننویس و مسوول دفتر آفرینشهای ادبی حوزه هنری استان سمنان، عاطفه شمس الدین و شبنم دوست محمدی از داستاننویسان عنوان کرد.
دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، با پنج واحد دانشگاهی در سمنان، شاهرود، دامغان، گرمسار و مهدیشهر و همچنین ۲ واحد دانشگاهی در شهمیرزاد و ایوانکی، ۱۶ هزار دانشجو، ۶۷۰ رشته دانشگاهی با ۵۴۰ عضو هیات علمی دارد.
نظر شما