به گزارش خبرنگار ایرنا، میثم مدرسی روز یکشنبه به خبرنگاران افزود: این رویدادها به همت مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سمنان با حضور دانشجویان و اهالی صنعت برگزار شد.
وی ابراز کرد: در راستای رویداد استارتاپی جهش، «همایش اصول و مبانی کوچینگ برای مدیران شرکت ها» و «نشست بایدها و نبایدهای راه اندازی کسب و کار دانشبنیان» با حضور دانشجویان و اهالی صنعت به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
وی افزود: در همایش اصول و مبانی کوچینگ که در قالب کارگاه برگزار شد مفهوم کوچینگ، ضرورتها، مزایا، تجربه های موفق و شایستگیهای کوچینگ مورد بحث قرار گرفت و با پرسش و پاسخ و مشارکت دانشجویان و مخاطبان شرکت کننده در رویداد همراه بود.
رییس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه سمنان برگزاری نشست «بایدها و نبایدهای راه اندازی کسب و کار دانش بنیان» را دیگر برنامه برگزارشده در این راستا عنوان کرد و افزود: در این نشست که زوج دانشگاهی، توانمند و کارآفرین و بنیانگذاران یک شرکت دانشبنیان حضور داشتند با استقبال دانشجویان و حاضران همراه شد.
وی خاطرنشان کرد: در این رویداد در قالب یک کارگروه تخصصی، تجربیات کارآفرینان مدعو در حوزه های کسب و کاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دانشجویان از تجربیات کارآفرینان بهرهمند شدند تا بتوانند ضمن هدفگذاری صحیح مسیر توسعه فردی، در مسیر تحقق رویاهای کارآفرینانه خود قدم بردارند و با مشکلات و شکست های پیش رو به بهترین نحو مواجه شوند. نشست پرسش و پاسخ در این رویدادها به منظور بهرهگیری هرچه بیشتر دانشجویان از تجربه و دانش مدعوین برگزار شد.
گردش مالی شرکتهای دانشبنیان و فناور در استان سمنان ۸۷ هزار میلیارد ریال در سال عنوان شده است.
۴۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در استان سمنان فعال هستند که ۱۳۰ شرکت مجوز دانش بنیان و خلاق دارند.
دانشگاه سمنان ۱۳۵۳ پایهگذاری شد و سال آینده جشن ۵۰ سالگی و سابقه نیم قرن فعالیت دانشگاه است. ۸۵۰ عضو هیات علمی ثابت و حقالتدریسی در دانشگاه سمنان وظیفه آموزش به ۱۴ هزار دانشجو را ایفا میکنند، ۵۰ نفر حدود ۱۳ درصد از اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان دارای رتبه استادی، ۱۲۴ نفر دانشیار و بقیه استادیار هستند.
نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه سمنان یک استاد به ازای ۳۱ دانشجو است و ۲۵۳ اختراع از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ثبت شد.
استان ۷۰۰ هزارنفری سمنان بیش از ۷۰ هزار دانشجو دارد.
نظر شما