سید محمد رضا نوحی یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: براساس مناقصه انجام شده در ۲ ساختگاه شامل شهرستانهای شهرکرد اراضی بهرامآباد و بروجن دشت مرجن به میزان هر کدام ۵۰ مگاوات تعریف شده است.
وی اظهار داشت: براساس مناقصه انجام شده قرار است هر یک از این نیروگاههای تجدیدپذیر در چهارمحال و بختیاری در زمینی به مساحت حدود ۷۵ هکتار احداث شود.
معاون هماهنگی شرکت شرکت برق منطقهای استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری گفت: افزون بر این پنج مگاوات در منطقه شوراب صغیر، هفت مگاوات سیمان شهرکرد و سه مگاوات دیگر در شهرستان بروجن احداث میشود.
وی سرمایهگذاری پیشبینی شده برای احداث نیروگاههای خورشیدی چهارمحال و بختیاری از سوی بخش خصوصی را ۲۸هزار و ۷۵۰ ملیارد ریال اعلام کرد.
نوحی با تاکید بر ضرورت تامین زمین مناسب برای احداث نیروگاههای برق خورشیدی تا پیک سال آینده صنعت برق افزود: با توجه به ناترازی انرژی برق در فصل تابستان احداث ۱۵ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان دولت سیزدهم و بهرهبرداری از چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات تا سال آینده از جمله سیاستهای وزارت نیرو به شمار میرود که باید زیرساختهای لازم در این خصوص فراهم شود.
به گفته معاون هماهنگی شرکت شرکت برق منطقهای استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری گفت: در همین ارتباط زمینهای مناسب مورد نظر برای احداث نیروگاههای خورشیدی و تولید انرژی الکتریکی در استانها مشخص و به امضای استانداران میرسد به شرکت ساتپا ارسال میشود.
بیشتر بخوانید
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری بیش از یک میلیون نفر جمعیت در ۴۳ شهر و بیش از ۸۶۷ آبادی و روستا دارد و همه مناطق روستای بالای ۲۰ خانوار از نعمت روشنایی برق برخوردارند.
نظر شما