غلامعلی فتحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۶ هزار و ۵۰۸ هکتار از این مقدار گندم، ۱۴۴ هکتار کلزا و یک هزار و ۶۴۰ هکتار نیز جو می باشد.
وی افزود: کشاورزان شهرستان ازنا با ثبت ۲ هزار و ۵۴۸ هکتار و ۲۱۸ قرارداد در پیوستن به این طرح پیشرو بوده اند پس از آن شهرستان رومشکان با ثبت ۲ هزار هکتار و ۴۲۰ قرارداد در جایگاه دوم و کوهدشت نیز با یک هزار و ۵۷ هکتار و ۱۶۷ قرارداد در جایگاه سوم قرار دارد.
فتحی در خصوص شهرستان هایی که تاکنون کمترین عملکرد را در ثبت کشت قراردادی داشته اند عنوان کرد: کمترین عملکرد با ثبت ۳۳ هکتار متعلق به شهرستان سلسله بوده و پس از آن به ترتیب شهرستان های بروجرد با ۱۴۷ هکتار و پلدختر با ۲۲۲ هکتار کمترین عملکرد را داشته اند که با توجه به فرصت کم باقیمانده تا اواخر دی ماه، انتظار می رود کشاورزان از مزایای کشت قراردادی آگاه شوند.
وی گفت: کشاورزان می توانند برای انعقاد قرارداد به ادارات تعاون روستایی شهرستان ها و یا شرکت های تحت پوشش مراجعه نمایند و یا از طریق نرم افزار جامع کشت قراردادی به آدرس اینترنتی https://farm.mcinext.com/auth/onboarding و انتخاب گزینه سازمان مرکزی تعاون روستایی به عنوان مجری طرح اقدام نمایند.
پارسال ۴۵ هزار و ۴۳۵ هکتار از اراضی گندم آبی استان تحت کشت قراردادی بود و امسال علاوه بر سازمان غله و خدمات بازرگانی که متولی کشت قراردادی گندم است، سازمان تعاون روستایی نیز مجری این طرح شده و علاوه بر گندم، کشت قراردادی دانه های روغنی و جو را هم انجام می دهد.
۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی آبی و دیم در لرستان وجود دارد.
نظر شما