به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از الجزیره، گالانت در این نشست خبری به ارائه برنامههای رژیم صهیونیستی برای اداره غزه بعد از جنگ پرداخت و افزود: ساکنان غزه فلسطینی هستند، بنابراین نهادهای فلسطینی به شرط عدم وجود خصومت با (رژیم) اسرائیل مسئول خواهند بود.
وی مدعی شد: بعد از اتمام جنگ حماس بر غزه حکمرانی نخواهد کرد و (رژیم) اسرائیل نیز بر مسائل غیرنظامی غزه کنترلی اعمال نخواهد کرد.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با بیان اینکه یک روز بعد از جنگ باید یک ساز و کار چند قطبی برای حکمرانی بر غزه ایجاد شود، گفت: این ساز وکار شامل چهار مولفه یعنی نیروهای چند ملیتی، یک ساز و کار اداری فلسطینی، مصری و اسرائیلی خواهد بود.
گالانت ادامه داد: مولفه اول یعنی نیروهای چند ملیتی باید تحت رهبری آمریکا و کشورهای اروپای غربی و کشورهای میانهرو عربی باشند و آنها قرار است وظیفه بازسازی نوار غزه را بر عهده گیرند.
وی افزود: مولفه دوم تشکیلات فلسطینی است که همین الان در غزه وجود دارد و این تشکیلات از کمیتهها و عواملی تشکیل میشود که با اسرائیل دشمنی ندارند.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: مولفه سوم مصر است که کنترل گذرگاه رفح را بر عهده دارد و (رژیم) اسرائیل و مصر با همکاری آمریکا در حال کار برای رسیدن به راهی جهت جداسازی مرز میان مصر و غزه هستند.
گالانت گفت: اما مولفه چهارم اسرائیل است که قرار است اطلاعاتی ارائه کند تا عملیاتهای غیرنظامی نیروهای چند ملیتی هدایت شود و همچنین وظیفه نظارت بر ورود کالا به نوار غزه را بر عهده خواهد داشت.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه با بیان اینکه (رژیم) اسرائیل در ادامه به مرحله سوم نبرد منتقل خواهد شد که طی آن نبرد در شمال غزه با شدت کمتری خواهد بود و شامل حملات، انهدام تونلهای تروریستی، فعالیتهای هوایی و زمینی و عملیاتهای ویژه میشود، ادعا کرد: در جنوب غزه، تلاشهای عملیاتی بر حذف رهبری حماس و امکان بازگشت گروگانها متمرکز خواهد شد.
وی مدعی شد: هدف رزمی فاز سوم، فرسایش نقاط داغ باقیمانده ترور در غزه است.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بدون اشاره به زمان انتقال این رژیم به فاز سوم، افزود: این امر منوط به دستیابی به اهداف نظامی خاصی است که نمیتوان آنها را با مطبوعات در میان گذاشت.
گالانت مدعی شد: جنگ ارتش اسرائیل در غزه تا بازگرداندن گروگانها، برچیده شدن توان نظامی و حکومتی حماس و رفع تمامی تهدیدات نظامی از غزه ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، یکی از اعضای جنبش حماس پیشتر در پاسخ به ادعاها و رویاهای مقامات رژیم صهیونیستی برای نابودی حماس تاکید کرد: چیزی به نام بعد از حماس وجود نخواهد داشت و ما نوار غزه را اداره خواهیم کرد.
"محمد نزال" عضو دفتر سیاسی حماس در اظهاراتی گفت که وضعیتی به نام بعد از حماس (پس از جنگ) وجود نخواهد داشت و این جنبش از بین نخواهد رفت.
وی با بیان این که جنبش حماس ضمن توافق با هر قدرت فلسطینی دیگر، خودش نوار غزه را اداره خواهد کرد، افزود: بعد از پایان جنگ برای اداره غزه میتوانیم انتخابات برگزار کنیم و یا با هر قدرت فلسطینی دیگر مشارکت داشته باشیم.
نزال خاطرنشان کرد که اداره نوار غزه توسط تشکیلات خودگردان را که به وسیله تانکهای رژیم صهیونیستی به اینجا میآیند را نمیپذیریم.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲(۲۴ نوامبر ۲۰۲۳)آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه نوار غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، در حال بمباران این منطقه تحت محاصره است.
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین در غزه، در جریان حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر تاکنون، ۲۲ هزار و ۴۳۸ فلسطینی شهید و ۵۷ هزار و ۶۱۴ نفر دیگر زخمی شدند.
نظر شما