امام جمعه کاشان:حادثه تروریستی کرمان، اوج  رذالت دشمن  است

کاشان _ ایرنا_ نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت:حادثه تروریستی در گلزار شهدای کرمان، اوج رذالت دشمن و نتیجه ذلت آمریکا و اسرائیل است.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کاشان که در مصلای بقیه‌الله‌الاعظم (عج) این شهر اقامه شد افزود:اسرائیل اعلام کرد در ترورهای اخیر هدف ما حزب الله لبنان نبود و در ماجرای ایران هم به اسم داعش، اسرائیل اطلاعیه داد،مقام معظم رهبری فرمودند که این عملیات تروریستی با یک مجازات و سرکوب قطعی و عادلانه مواجه می شود.

وی اظهار کرد:در چهل و پنج سال و در جریان ترورهایی که تاکنون در کشور رخ داده هرچند در بمب باران ها تعداد یکصد شهید داشته ایم اما این نخستین بار است که در یک عملیات تروریستی این تعداد شهید داده ایم.

امام جمعه کاشان بیان کرد:دختر خانمی که تازه عقد بسته و شوهرش تک فرزند یک خانواده است به موکب خدمت به زائران رفته، ایشان را به شهادت می رسانند و این اوج رذالت دشمن است،دشمن تصور کرده که ملت ما از شهادت می ترسند اما این مردم در ماه رمضان دعا می کنند خدایا شهادت را نصیب ما کن این مردم پیرو علی ابن ابیطالب(ع) هستند.

حجت الاسلام حسینی گفت:دشمن خبیث که داعش را ایجاد کرد و آن را مسلح کرد امروز همین دشمن در فضای مجازی نیروهای امنیتی ما را به کم کاری متهم می کند،این خبیث بمب های متنوع به جاهای مختلف ارسال کرده که بسیاری از آنها را بچه های نیروی انتظامی و امنیتی خنثی کردند و دوستداران کشور نباید نیروهای امنیتی را متهم کنند.

وی افزود:معنای فرمایش معظم له این است که ای آمریکا و ای اسرائیل غاصب،شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در یک کانال به طول هزارو ۵۰۰ کیلومتر و عرض هزار کیلومتر هفت ارتش ساخته،ارتش هایی از یمن،سوریه،فاطمیون،زینبیون و یک ارتش آن هم حزب الله است که سید حسن نصرالله به اسرائیل اعلام کرد که اکنون به دلیل مصالح لبنان جواب تو را خیلی سخت نمی دهیم اما اگر روزی جنگ علیه لبنان تحمیل شود بدون ضوابط تمام عیار وارد جنگ می شویم.

وی اظهار کرد:۲۷ جمادی الثانی مصادف با شهادت امیرکبیر و حضرت علی بن امام محمد باقر(ع) است،امیرکبیر شخصیتی است که برای کشور کار می کرد اما شاهان قاجار با دسیسه انگلستان رشوه ای که ابتدا به امیرکبیر پیشنهاد کردند و او از گرفتنش اجتناب کرد همان پول را برای قتل وی استفاده کردند و شاه پلید قاجار مرتکب این قتل شد.

امام جمعه کاشان بیان کرد:حضرت علی بن امام محمد باقر(ع) سفیر امام باقر(ع) و امام صادق(ع) بودند،۶ هزار نفر از مردم کاشان به استقبال ایشان آمدند و همه منطقه کاشان با ایشان بیعت می کند و زمانی که ایشان را به شهادت رساندند ایشان در مشهد اردهال بود و افرادی که کنار ایشان بودند تا آخرین قطره خون از ایشان حمایت کردند چراکه مردم این منطقه وفادار هستند.

حجت الاسلام حسینی گفت:انتخابات از مناسبت های کشور است،مقام معظم رهبری در دیدار با مداحان فرمودند مخالفت با انتخابات یعنی مخالفت با جمهوری اسلامی و اسلام چراکه حضرت امام خمینی(ره) کسانی را که در مقابل انتخابات می ایستادند را شدید تر با آنها برخورد می کردند.

وی افزود: از آحاد مردم ازجمله هنرمندان،خطبا،معلمان، و غیره تقاضا داریم از هر فرصتی برای حضور پرشور مردم در انتخابات استفاده کنند،مقام معظم رهبری به نهادهای مختلف امر کردند که به برگزاری انتخابات پرشور کمک کنند.

وی اظهار کرد: قیام ۱۹ دی از مناسبت های هفته است،عده ای می گفتند نهاد مرجعیت محبوبیت ندارد اما مردم در ۱۹ دی بصیرتر بودند از ۱۵خرداد ،چرا که علی رغم کشتار مردم، انقلاب شعله ورتر شد.

امام جمعه کاشان بیان کرد: عملیات کربلای پنج از مناسبت های هفته است،عملیات کربلای چهار به دلیل خیانت منافقین به عدم الفتح مبدل شد و سه هزار شهید دادیم اما حضرت امام خیمینی(ره) به فرماندهان نظامی فرمودند تا ۱۵ روز آینده باید یک عملیات نظامی انجام دهید که با توکل بر خدا قرارگاه های کربلا،قدس و نجف با ۲۷ یگان سپاه در شب ۱۹ دی سال ۱۳۶۵ عملیات کربلای پنج را آغاز کردند و در پنج روز نخست عملیات هفت لایه دفاعی دشمن فروریخت و ارتش در منطقه سومار و نفت شهر عملیات کربلای ۶ را برای فریب انجام داد و نتیجه آن نابودی ۱۰ درصد جنگ افزار عراق بود،اعتماد به خدا،اطاعت از فرماندهی کل قوا و وحدت نیروها موجب این موفقیت شد و امروز هم به این سه فضیلت نیازمندیم.

حجت الاسلام حسینی گفت:برای نزول باران ، کسب ثواب شهادت و حفظ مال و جان و فرزند انجام ۲ رکعت نماز ویژه ماه جمادی ضرورت دارد و به ائمه جمعه و جماعت توصیه می کنم این نماز را بخوانند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در حکمت ۴۰ نهج البلاغه حضرت علی(ع) می فرماید زبان انسان عاقل پشت قلبش است اما دل انسان بی خرد در پس زبانش است،سید رضی در تفسر این حکمت می فرماید منظور حضرت علی(ع) این است که خردمند بعد از مشورت با دلش حرف می زند اما انسان بی خرد قبل از تفکر صحبت می کند و جناب مغنیه می گوید زبان مترجم قلب است و اگر کسی مترجم باشد باید خوب گوش کند و عین همان حرفی که قلبش به او گفته بعد از تفکر بیان کند اما اگر مترجم حرف دیگری زد و مطلب دل و اندیشه را تغییر داد خائن است،یا قبل از تدبیر حرف بزند بی خرد است.

امام جمعه کاشان بیان کرد: در هشتاد و نهمین خطبه نماز جمعه در کاشان مکرّم، محضر صحیفه سجادیه می رویم و در سی و سومین جلسه، فراز دیگری از دعای بیستم صحیفه سجادیه دعای ( مَکَارِمِ الْأَخْلَاقِ وَ مَرْضِیِّ الْأَفْعَالِ ) را خدمت شما عرض می کنم ، خدایا من را موفق کن، اطاعت کنم و حرف گوش کنم و تبعیت کنم از کسی که من را ارشاد می کند  ماده « سَدَّدَ و تَسدید » ۲ بار در قران کریم امده است 1 _ سوره نساء ایه 9  « فَلْیَتَّقُوا اللَّهَ وَلْیَقُولُوا قَوْلًا سَدِیدًا   »  باید تقوای الهی را پیشه کنند و باید حرف سدید بزنند  2 _ سوره احزاب آیه 70  « أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَقُولُوا قَوْلًا سَدِیدًا  » ای کسانی که ایمان آورده اید تقوای الهی پیشه کنید و حرف سدید بزنید، علامه در المیزان جلد 4 صفحه 200 ذیل ایه 9 سوره نساء  می فرمایند، قول سدید یعنی قولی که قابل اعتقاد باشد که  من بتوانم به آن قول معتقد باشم و به آن عمل کنم.

حجت‌الاسلام حسینی گفت:همچنین علامه در المیزان جلد 16 صفحه 353 و 347  ذیل آیه 70 احزاب می فرمایند، قول سدید ، یعنی این حرف راست  و با واقع جور باشد،حرف بیخود نباشد. صادق و مطابق با واقع باشد ، حرف لغو نباشد و فایده آن حرف و قول مشروع هم باشد ، سخن چینی نباشد.

وی افزود:سخن چینی هم حرف است و فایده ای هم برای بعضی دارد و عده ای می خندند ولی مشروع نیست ، پس قول سدید باید ، قابل اعتقاد و عمل باشد ، لغو نباشد ، مطابق با واقع و مشروع باشد، یک معلم خوب ، روحانی متقی ، یک دوست خوب ما را نصیحت و ارشاد نمودند ، یک کتاب خوب مطلبی را به ما آموخت ،  بالاتر از این ها ، حدیثی از امام به ما رسید ، از آیه شریفه پندی گرفتیم ، رهبر جامعه اسلامی قول سدیدی را به ما گفت ،خدایا ما را موفق کن ، که من اطاعت کنم از قول کسی که با این ویژگی ها حرفی را به من می زند. این توصیه به تقوا در خطبه اول بود.

وی اظهار کرد:بحث محوری و مستمر ما قرآن بود که  آیه 79 سوره بقره رسیدیم ( فَوَیْلٌ لِلَّذِینَ یَکْتُبُونَ الْکِتَابَ بِأَیْدِیهِمْ ثُمَّ یَقُولُونَ هَٰذَا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ لِیَشْتَرُوا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا ۖ فَوَیْلٌ لَهُمْ مِمَّا کَتَبَتْ أَیْدِیهِمْ وَوَیْلٌ لَهُمْ مِمَّا یَکْسِبُونَ  ) وای به حال کسانی که کتاب اسمانی را با دست خودشان تحریف و تغیر می دهند،بعد از آن ، می گویند این تغییر از طرف خداست ، همانی است که خداوند نازل کرده است ، تا این آیات الهی و دین خدا را با بهای اندک به فروش برسانند، وای به حال آنها ، با این چیزی که نوشتند،وای به حال مالی که کسب کردند.

امام جمعه کاشان بیان کرد:۲ تفسیر برای وَیل آمده است  1 _ وَیل ، مکانی در جهنم است، روایت هم داریم . « وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفِینَ » وای به حال کم فروشان ، آن مکان برای آدم های کم فروش است « وَیْلٌ لِکُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ » کسی که دیگران را مسخره می کند ، مکانش در وَیل است. وَیل کجاست ؟ در برهان جلد یک صفحه 118 می گوید   با شقاوت ترین جای جهنم وَیل می گویند. در بحار الانوار جلد 79 صفحه 209 آمده است ، پیامبر( ص)می فرماید،« اَلوَیلُ وادٍ فی جَهَنَّمَ »   در تسنیم جلد پنج صفحه 295  می فرماید ،وَیل یک وادی خاص در جهنم است که وقتی خدا کافر را به آن مکان پرتاب می شود چهل سال زمان می برد تا به قعر آن برسد « یَهوی فیهِ الکافِرُ أربَعینَ خَریفاً قَبلَ أن یَبلُغَ قَعرَهُ »

حجت‌الاسلام حسینی گفت:معنای دیگر  وَیل ، یعنی مصدر ، یعنی هلاک شدن ، یعنی اظهار حزن ، اندوه ، حسرت ، رسوایی ، افتضاح شدت بدبختی. پس « وَیل » یا به معنی مکان خاص است یا به معنی شدت عذاب و حزن و رسوایی است.

وی افزود: اگر دقت کنیم در آیه سه بار کلمه « وَیْل » آمده است ، علت چیست ؟ بزرگان ۲ تفسیر برای این ذکر کرده اند ، 1 _   کسی که دین خدا را عوض می کند ، سه  عذاب و سه « وَیل » دارد ، یک « وَیل » به دلیل این که این علمای خبیث یهودی ، خودشان مستقیم دین خدا را با دست خودشان تحریف کردند این اولین وَیل است. 

وی اظهار کرد:دومین  « وَیل » به دلیل  این است که ، وقتی این کار خبیثانه را انجام داد آن‌را به خدا نسبت می دهند «  هَٰذَا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ » سومین « وَیل » به دلیل این است که ، در مقابل این دین فروشی پول و ثمن قلیل گرفت و  دین خدا را به بهای اندک فروخت ، پس سه عذاب و سه وَیل به دلیل این کار آنها گرفتند.

امام جمعه کاشان بیان کرد: این یک قول که در تسنیم هم ذکر شده،  منتهی قول دوم که مفسرین بیشتر فرموده اند  این است که این سه وَیل گفتن برای این کار ، یعنی  تحریف کتاب خدا از معاصی و از گناهان بسیار بزرگ و نابخشودنی است. تهدیدی است، که خدا برای عالم تحریف گر بیان کرده است در کمتر آیه ای مشاهده شده است.

امام جمعه کاشان بیان کرد:آیه فرمود ، دین خدا را به بهای اندک فروختند « ثَمَنًا قَلِیلًا » این جا مفسرین نکته جالبی را فرموده اند ، اگر علمای یهود در مقابل تحریف و تغیر دین ، تمام طلاها، نقره ها و جواهرات دنیا را می گرفتند ، باز هم متاع اندک بود . چرا؟ چون خداوند فرموده  « مِتاع الدّنیا قَلیل » و این در حالی است که آنان در مقابل ، مهمانی و غذا خوردن سالانه این کار را انجام دادند . علمای یهود موقعیت اجتماعی داشتند به دلیل این که مهمانی سالانه را از دست ندهند ، نیامدند صفات پیامبر ص را برای مردم بگویند تا آنها مسلمان شوند .

حجت‌الاسلام حسینی گفت:امام حسن عسکری( ع) می فرماید ، صفات پیامبر( ص) را در کتاب آسمانی خود تغیر دادند و گفتند ، با عرض معذرت ، قد بلند و شکم بزرگی دارد و این آن کسی نیست که الان مبعوث شده است ، او کسی نیست که در کتاب انبیا بشارت داده شده که خواهد آمد ، او پانصد سال آینده خواهد آمد ، این دروغ ها و تحریف ها را گفتند و انجام دادند تا ریاست آنها بماند.  

وی افزود: ضرر علمای سوء برای اسلام امروز هم وجود دارد ، امام حسن عسکری (ع) در وصف عالمان بدکردار می فرمایند،لشکر یزید را در نظر بگیرید ،زیان آنها برای شیعیان ناتوان  و ضعیف ما بیشتر از زیان سپاه یزید برای حسین بن علی (ع)و یاران اوست ، زیرا آنها جان و مال ایشان را گرفتند و این علمای بدکردار  در دل شیعیان ناتوان ما شکّ و شبهه می اندازند و گمراهشان می کنند. 

وی اظهار کرد:کسی که قبض و بسط شریعت را می نویسد چه می کند،  جوان دانشجو ، پسر  و دختر ما را از دین خدا گمراه و دور می کند،

خدایا ما را از شرّ علمای سوء رسانه سوء و فضای مجازی سوء برحذر دار.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha