به گزارش ایرنا، حمیدرضا منتظری روز یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: امسال یکهزار و ۵۳۰ میلیارد ریال برای نوسازی مدارس مصوب شد، که تاکنون ۳۳۰ میلیارد ریال پرداخت شده و ۲۰۰ میلیارد ریال نیز امروز به نوسازی مدارس استان ابلاغ شد.
وی به اهمیت سرمایهگذاری و تخصیص اعتبار در حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: سازمان مدیریت و برنامهریزی اهتمام جدی برای تامین اعتبارات آموزش و پرورش دارد.
زمینه لازم برای حضور در انتخابات فراهم است
معاون سیاسی، امنیتی اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: زمینهسازیهای لازم برای حضور پرشور و حداکثری مردم بویژه جوانان و رای اولیها در انتخابات پیشرو در استان فراهم شده است.
محسن حسین میرزایی افزود: در انتخابات امسال باید چهار راهبردی که مقام معظم رهبری برای انتخابات اعلام کردند عملیاتی شود و آموزش و پرورش در اجرای این چهار راهبرد نقشمحوری و اساسی را بر عهده دارد.
به گفته وی، تا این لحظه تمام مراحل مربوط به انتخابات برابر قانون در استان انجام شده است و هماکنون همکاری و تعامل بین ستادهای انتخابات استان و ستادهای اجرایی و هیات نظارت وجود دارد.
وی افزود: آموزش و پرورش در حوزه مشارکت حداکثری و مشارکت همگانی نقش اثرگذار دارد.
وی بر برگزاری جلسات مستمر با معلمان به عنوان قشر اثرگذر در جامعه برای افزایش مشارکت حداکثری و همگانی تاکید کرد و گفت: معلمان به عنوان حلقههای موثر در افزایش مشارکت در انتخابات هستند و میتوان از ظرفیت این قشر برای افزایش مشارکت دانشآموزان و آحاد جامعه استفاده کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امسال ۱۹۵ هزار دانشآموز در سطح استان مشغول تحصیل هستند، افزود: باید از این ظرفیت برای افزایش مشارکت همگانی و حداکثری استفاده شود.
وی بر راهاندازی پویشهای مختلف برای ترغیب جامعه به خصوص نسل جوان و نوجوان برای حضور در انتخابات تاکید کرد و گفت: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، طلیعه مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۱ اسفندماه است.
حسینمیرزایی بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تشویق مردم برای حضور در انتخابات تاکید کرد.
اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای کاهش آسیبهای اجتماعی
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای کاهش آسیبهای اجتماعی به آموزش و پرورش استان برای شناسایی آسیبهای اجتماعی و همچنین برنامههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تخصیص داده شد.
شهرام خواجوی با اشاره به اینکه برای کاهش آسیبهای اجتماعی برنامههای مختلف از سوی همه دستگاههای اجرایی در حال اجراست، گفت: برنامههای پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی در قالب برنامههای از جمله توانمندسازی مشاوران مدارس، دانشآموزان، طرح یاریگران زندگی، طرح نماد درمدارس در حال اجراست.
اجرای طرح دهکده ورزشی دانشآموزان استان چهارمحال و بختیاری تصویب شد
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از تصویب طرح دهکده ورزشی دانش آموزان به عنوان اردوبام ورزشی در شورای آموزش و پرورش استان خبر داد و گفت: این طرح برای افزایش نشاط دانشآموزان و کاهش آسیبهای اجتماعی اجرا میشود.
افشین امیریان افزود: برای اجرای این طرح زیرساختهای لازم پیشبینی شده و هنرستان شمسآباد برای اجرای این طرح پیشبینی شده است.
وی با اشاره به اینکه احداث اردوگاه شهید چمران سامان از چند سال گذشته در دست اجراست، اظهار داشت: تا پایان سال بخش خوابگاهی این اردوگاه راهاندازی میشود.
امیریان با اشاره به افزایش آسیبهای اجتماعی در بین دانشآموزان افزود: هماکنون ۱۷ مرکز مشاورهای در استان برای ارائه مشاوره به دانشآموزان فعال شده است.
به گفته وی، هماکنون ۶۷۰ باب نمازخانه مستقل در مدارس استان وجود دارد و در سایر مدارس از سالن یا دیگر فضاهای موجود برای اقامه نماز استفاده میشود.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز به راهاندازی خط تلفنی ۱۵۷۰ برای ارائه مشاوره به دانشآموزان اشاره کرد و گفت: در سالجاری یکهزار و ۸۰۰ مورد تماس تلفنی برای دریافت مشاوره با این خط برقرار شده است.
غلامعلی خدیبی کمبود مشاور و مربی پرورشی را یکی از مهمترین مشکلات آموزش و پرورش استان اشاره کرد و اظهار داشت: در استان ۴۰۰ نفر مشاور و ۳۷۰ مربی پرورشی در مدارس استان مشغول فعالیت هستند.
به گفته وی، هماکنون طرحهای مختلف از جمله نماد، طرح یاریگران زندگی برای دانشآموزان اجرا میشود.
وی گفت: هماکنون کانون یاریگران زندگی در ۱۰۹ آموزشگاه و طرح توانمندسازی دانشآموزان و والدین در ۱۹۳ آموزشگاه در حال اجراست.
به گزارش ایرنا، درسال تحصیلی جاری ۱۹۵ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف مشغول تحصیل هستند.
نظر شما