به گزارش سه شنبه شب ایرنا از "سی ان ان"، در حالی که درخواستهای اسرائیل برای تخلیه مردم به سمت جنوب نوار غزه ادامه دارد، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تاسیسات سلامتی این منطقه را بیش از پیش تحت فشار قرار داده است.
شان کیسی هماهنگ کننده تیم پزشکی اورژانس سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه در یک نشست مطبوعاتی گفت که بیمارستانهای غزه اکنون "مملو از بیماران" و آوارگان داخلی هستند.
به گفته وزارت بهداشت فلسطین در رام الله، تنها ۱۳ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان در غزه تا حدی فعال هستند و بیمارستانها چندین برابر بیش از ظرفیت خود بیمار پذیرش کردهاند.
شان کیسی که در ماموریتهای سازمان جهانی بهداشت در بیمارستانهای غزه حضور داشته است، "تشدید خصومت ها" در اطراف بیمارستان اروپایی در شهر خان یونس را "واقعا نگران کننده" توصیف کرد.
هماهنگ کننده تیم پزشکی اورژانس سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: "نباید تاسیسات سلامتی در جنوب غزه نابود شوند. آنها باید کاملاً محافظت شوند. این آخرین خط مراقبتهای سلامتی است که در سراسر غزه وجود دارد. "
ریچارد پیپر کورن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در فلسطین اشغالی نیز در این نشست گفت: ما نمیتوانیم هیچ بیمارستانی را از دست بدهیم.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در نود و چهارمین روز جنگ اسرائیل، به ۲۳ هزار و ۸۴ نفر شهید و ۵۸ هزار و ۹۲۶ نفر مجروح رسیده است.
نظر شما