امکانات دستگاه‌ها در زمان تبلیغات به عدالت در اختیار نامزدها قرار گیرد

رشت - ایرنا - دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: در راستای اجرای این ماده ۷۴ قانون جدید انتخابات به منظور ایجاد عدالت انتخاباتی، دستگاه‌های اجرایی هر استان ملزم به ارائه گزارشی از امکانات خود به ستاد انتخابات بوده تا با تمهیدات هیات های استانی بررسی تبلیغات این ظرفیت ها اعم از فضاها و امکانات به صورت عادلانه برای تبلیغ در اختیار نامزدها قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن اسلامی روز چهارشنبه در نشست ویژه ستاد انتخابات گیلان اظهار کرد: بر اساس این رویکرد جدید در قانون انتخابات، وزارت کشور نیز مجددانه این مهم را که تمامی دستگاه‌های اجرایی فهرست امکانات خود را بدین منظور ارائه دهند، دنبال می کند تا در هیات استانی بررسی تبلیغات در ایام و مهلت قانونی تبلیغ انتخابات در اختیار نامزدها قرار گیرد.

وی اضافه کرد: راهبردهای چهارگانه مقام معظم رهبری در برگزاری انتخابات شامل امنیت، سلامت، مشارکت و رقابت محور عمل جدی ستاد انتخابات و در دستور کار است.

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: از سال گذشته برای برگزاری انتخابات امسال برنامه ریزی و اتحاذ تمهیدات لازم در دستور کار قرار گرفت و تمام برنامه‌ها بر اساس چهار اصل امنیت، سلامت، مشارکت و رقابت انجام و دنبال می شود.

وی در ادامه با اشاره به تغییر قانون انتخابات و با تاکید بر مطالعه آن توسط مجریان برگزاری انتخابات در استان‌ها اضافه کرد: بر اساس ماده ۱۱ قانون جدید، رای دهندگان می‌توانند با شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه، پاسپورت و کارت نظام وظیفه رای دهند و وزارت کشور به عنوان مجری باید بستر لازم را بدین منظور فراهم کند.

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور خاطر نشان کرد: تمام شعب اخذ رای باید به لحاظ آنتن دهی اینترنت مشکلی نداشته باشند و بدین منظور باید طی نشست‌هایی با دستگاه‌های مرتبط تمهیدات لازم انجام شود.

وی عنوان کرد : همچنین دسترسی به اینترنت دایال آپ « Dial-up » در شعب اخذ رای از برنامه‌هاست بنابراین به وزارت آموزش و پرورش و سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید شده که در شعب مدارس و مساجد این مهم تحقق یابد.

- اینترنت Dial-up سرویسی است که امکان اتصال به اینترنت را از طریق یک خط تلفن استاندارد فراهم می‌کند.

وی با تشریح سایر برنامه‌ها برای برگزاری انتخابات باشکوه در یازدهم اسفندماه امسال بیان کرد: طراحی کانال تلویزیونی حوزه انتخابیه از برنامه‌های سازمان صدا و سیماست که هر نامزد انتخاباتی ۲۰ دقیقه برنامه ضبطی خواهد داشت.

وی در ادامه با بیان اینکه گیلان از استان‌های نخست در میزان تایید صلاحیت نامزدهاست، اضافه کرد: این استان در برگزاری انتخابات تجربه خوبی دارد ضمن اینکه از مجموعه عوامل و نیروهای دارای تبحر برخوردار است.

اسلامی با اشاره به ضرورت توجه به تولید محتوا در موضوع انتخابات خاطرنشان کرد: گیلان در حوزه مشارکت، فرهنگ سازی و تولید محتوا با این موضوعات نیزجزو استان های پیشرو است.

زیرساخت‌های لازم برای برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند در گیلان فراهم است

استاندار گیلان نیز با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای برگزاری انتخابات ۱۱ اسفنددر استان گفت: زیرساخت‌های لازم برای برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری فراهم است و هماهنگی لازم با دستگاه های خدمات رسان اعم از برق و ارتباطات انجام شد.

اسدالله عباسی با بیان اینکه اعضای شعب اجرایی و نظارت در استان گیلان تعیین شده‌اند، اظهار کرد: چهار راهبرد مقام معظم رهبری شامل امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت در انتخابات در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اعلام تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات گیلان در هیات نظارت و بررسی اعتراض برخی از نامزدها در شورای نگهبان خاطر نشان کرد: در بررسی اعتراضات ممکن است که برخی از نامزدها به صحنه رقابت برگردند.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با اشاره به حضور همیشگی و باشکوه مردم در صحنه‌های مختلف از جمله انتخابات افزود: مردم نیز در این دوره از انتخابات با حضور گسترده خود بار دیگر نقشه‌های دشمنان را نقش برآب خواهند کرد.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری گیلان نیز در این جلسه با ارایه گزارشی از روند برگزاری انتخابات گفت: ۲ هزار و ۶۸۸ صندوق اخذ رای برای برگزاری انتخابات یازدهم اسفندماه در استان پیش بینی شده و فعالیت ۱۲ صندوق ویژه بانوان نیز در ۱۲ شهرستان مدنظر است.

محمد جلایی اظهار کرد: اقدامات ستاد انتخابات گیلان نیز در راستای قانون جدید انتخابات است و کارها نیز بر اساس جدول زمانبندی پیش می رود.

در این جلسه هر یک از اعضای ستاد انتخابات گیلان در حوزه کاری خود به ارایه گزارش پرداختند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha