به گزارش خبرنگار ایرنا، «حسن بهرامنیا» روز چهارشنبه در نشست شورای راهبری توسعه استان با حضور معاونین منابع انسانی و تحول اداری سازمان اداری استخدامی کشور با تاکید بر بازنگری در ساختارهای اداری، اظهار کرد: در استان ایلام فقط به اشتغال دولتی به عنوان شغل نگاه می شود و به کارهای آزاد و تولیدی که درآمد بیشتری برای شخص دارد کمتر توجه میشود که این تغییر نگرش در این استان ضرورت دارد.
استاندار ایلام با اشاره به تغییر وضعیت ایثارگران و توجه و تاکید به اجرای قانون در این دولت، یادآور شد: امسال ۴ هزار و ۵۰۰ نفر ایثارگران در دستگاههای اجرایی تبدیل وضعیت شدند و حتی با توجه به تخصص و تجربیات از ظرفیت این افراد در جایگاههای مدیریتی استفاده شده است.
بهرام نیا با تاکید بر مدیرپروری و جوانگرایی در استان، خاطرنشان کرد: «مدیر پروری» و «جوانگرایی» از اولویتهای مهم در استان است که در راستا هر قدر از نیروی های جوان و با انگیزه استفاده کنیم قطعا راندمان و بهره وری بالا خواهد رفت.
وی با بیان اینکه تغییر و اصلاح ساختار اداری به عنوان یک مطالبه مهم باید در تراز نظام باشد، گفت: برای ارتقا بهرهوری و راندمان بالا نیازمند اصلاح ساختار اداری هستیم.
استاندار ایلام با قدردانی از برنامه های ساختاری و اصلاحی مدیران سازمان اداری و استخدامی کشور، گفت: طرح شهید زینالدین به بهرهوری از نیروی انسانی و تحول در نظام اداری و استخدامی منتج می شود باید متناسب با تکنولوژی روز ساختارها را تغییر دهیم.
بهرام نیا عنوان کرد: شرایط جغرافیایی، مرزی، قومیتی و اربعین .....ایلام را سایر استانها متمایز می کند که برای تثبیت مرز و ماندگاری مردم در مرزها، باید متناسب با شرایط خاص هر استانی، سیاست اداری و استخدامی تدوین شود.
وی در بخشی دیگری از سخنان خود به اشاره به برخی از موفقیتهای استان، خاطرنشان کرد: ایلام رتبه نخست کاهش ضریب جینی«بیشترین کاهش فاصلهی طبقاتی» در مناطق روستایی و شهری، بهبود ۱۵ پلهای نرخ تورم، رتبهی ۹ کشوری در رشد اقتصادی، رتبه نخست اشتغال در سال گذشته را کسب کرد که این موفقیت با اهتمام و تلاش همین مدیران محقق شده است.
وی اضافه کرد: براساس اعلام رسمی مرکز آمار ایران، ایلام پس از چهار دهه که نگین تورم کشور بود اکنون به متوسط کشوری رسیده است.
استاندار ایلام خاطرنشان کرد: ایجاد کانون شایستگی مدیریت، حذف کپی در امورات اداری از جمله اقدامات انجام شده در این راستا است.
نظر شما