سمیه تقوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مهرماه سالجاری دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در ۱۰۲ مدرسه سطح استان زنجان در حال اجراست.
وی یادآور شد: این دوره نیز همچون سال های گذشته با همکاری آموزش و پرورش با هدف ارتقای سطح آمادگی و آماده سازی دانش آموزان برای مقابله با حوادث غیرمترقبه به اجرا درآمده است.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان زنجان اظهار داشت: این طرح در مدارس دخترانه و پسرانه دوره اول متوسطه استان با حضور مربیان آموزش دیده هلال احمر انجام می شود.
تقوی ادامه داد: تاکنون در ۹۱ مدرسه استان شامل ۴۹ مدرسه دخترانه و ۴۲ مدرسه پسرانه آموزش ها به پایان رسیده و سه هزار و ۲۳۰ دانش آموز از آموزش های طرح دادرس بهره مند شده اند.
وی تصریح کرد: پس از تدریس سرفصلها توسط مربیان هلال احمر و آزمون درون مدرسهای گروههای منتخب به مسابقات شهرستانی، استانی و کشوری راه پیدا می کنند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: در این طرح دانش آموزان ضمن آشنایی کامل با هلال احمر، هشت آیتم امدادی شامل مخاطرات طبیعی، ارزیابی و کنترل علایم حیاتی، احیاء قلبی و ریوی، آسیب های بافت نرم، آسیب های اسکلتی و مفصلی، انتقال و حمل مصدوم، اطفاء حریق و سوختگی، اسکان اضطراری را به صورت تئوری و عملی فرا میگیرند.
تقوی تاکید کرد: این طرح دانش آموزان را برای روزهای سخت آماده می کند و همچنین با تشکیل تیم های امدادی در مدارس، کارگروهی و با هم بودن را تمرین میکنند.
وی خاطرنشان کرد: طرح دادرس "دانشآموزان آماده در روزهای سخت" را سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با هدف خود امدادی، دگر امدادی، ترویج فرهنگ نوعدوستی، کمک به دیگران و نهادینهسازی این فرهنگ در بین جوانان بویژه دانشآموزان با همکاری وزارت آموزش و پرورش اجرا میکند.
نظر شما