به گزارش ایرنا، سلیمان شفیعی، روز سهشنبه در نشست انعقاد تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه با موضوع برگزاری دوره های کوتاه مدت مهارتی برای جوانان افزود: یکی از اهداف اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش به منظور تسهیل اشتغال در جامعه است.
وی با اشاره به رویکرد بازار محور رشتههای ارایه شده در این دانشگاه ادامه داد: در همین زمینه این دانشگاه آماده ارایه بیش از یک هزار سرفصل کوتاه مهارتی برای ارتقای سطح آموزش های مهارتی برای علاقه مندان بویژه جوانان است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه به نیاز صنعت خودرو و الکترونیک کرمانشاه به نیروی تخصصی آموزش دیده اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم ۲ مرکز علمی کاربردی جدید را در این ۲ حوزه تا پایان سال راه اندازی کنیم.
شفیعی ادامه داد: با توجه به اینکه سرفصل ها و برنامه های درسی این دانشگاه براساس نیاز بازار و مشاغل است از اینرو در تلاش هستیم با ارایه یک مدل و شبکه سازی لازم متقاضیان را پس از طی دوره های لازم به صنایع متصل سازیم.
وی با انتقاد از نبود یک بانک اطلاعاتی جامع در زمینه نیروهای متخصص و ماهر در استان گفت: هم اینک بخش هایی چون خودرو و برق نیاز به نیروهای ماهر دارند ولی متاسفانه به دلیل نبود این بانک اطلاعاتی از شناسایی و جذب آنها عاجز مانده اند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربری کرمانشاه با بیان اینکه هدفمند شدن آموزشها، کمک به اشتغال استان و جلوگیری از هدررفت هزینهها را به دنبال خواهد داشت، گفت: یکی از خروجیهای ارتباط این دانشگاه با صنعت استان، راه اندازی مرکز علمی کاربردی جهان فولاد غرب است که اخیرا با هدف تربیت نیروی متخصص برای این کارخانه تشکیل شده است.
وی افزود: این دانشگاه در حال حاضر دارای هفت مرکز فعال در استان است که باتوجه به نیاز بازار استان به تربیت نیروی متخصص در حوزههای الکترونیک و صنعت خودرو، تا پایان سال ۲ مرکز علمی کاربردی دیگر هم راه اندازی خواهد شد.
شفیعی یادآور شد: در تفاهم نامه ای که امروز با اداره کل ورزش و جوانان استان به امضا رسید پیش بینی شده است در مرحله نخست زمینه آموزش های مهارتی بیش از ۱۰۰ نفر از جوانان در این دانشگاه فراهم شود تا این افراد پس از طی این دوره های آموزشی جذب صنایع مورد نیاز استان شوند.
وی گفت: علاوه بر این تلاش خواهد شد تا زمینه دریافت تسهیلات برای این افراد نیز از محل تبصره ماده ۱۸ نیز در کارگروه اشتغال استان مطرح و به تصویب برسد.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر میگیرد که از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایینتر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.
بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد بیش از ۳۸ هزار نفر معادل ۳۹ درصد آن، دانش آموختگان دانشگاهی هستند.
نظر شما