"وحید فارسی" روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ۸۰ هزار میلیارد ریال از این سرمایهگذاری مختص طرح تولید شیشه خودرو است که عملیات اجرایی آن هفته دولت امسال آغاز شد.
وی افزود: با بهرهبرداری و به ثمر نشستن این طرح ها، برای سه هزار و ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر اجرای چند طرح تولید فروسیلیس، شمش منیزیم، سه مجموعه بزرگ تولید کاغذ، تولید کروسین و سیگار از زعفران و تولید شیشه خودرو را از جمله این طرح ها عنوان و بیان کرد: در طرح تولید کروسین و سیگار از زعفران شرکت دانشبنیان «لبخند خورشید» در شهرک صنعتی شوشاب با سرمایهگذاری ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و ظرفیت فرآوری ۴۴ نوع محصول از زعفران در دست اجرا است.
فارسی ادامه داد: با تکمیل شدن ۱۳ طرح صنعتی و معدنی ملایر، بالغ بر ۶۰ درصد اشتغال فعلی در این شهرستان که طی ۵۰ سال گذشته ایجاد شده، رقم خواهد خورد که تحولی عظیم در این بخش ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در ۲۱۶ واحد صنعتی فعال ملایر پنج هزار و ۷۵۰ نفر مشغول به کار هستند، اظهار کرد: در حال حاضر پنج شهرک صنعتی در این شهرستان فعال است که با پیگیریهای انجام شده از سوی مدیران، استقرار چند شهرک صنعتی دیگر نیز در دست مطالعه و ایجاد است و تا پایان دولت سیزدهم ظرفیتهای شهرکها صنعتی به بیش از چهار برابر میرسد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر توسعه زیرساختهای صنعتی را منجر به جذب سرمایهگذار دانست و بیان کرد: در حال حاضر فرماندار ملایر بهصورت ویژه پیگیر مطالعه و اجرای شهرکهای صنعتی همچون منطقه ویژه اقتصادی سامن، شهرک صنعتی ازندریان، جوکار و شهرک کرتیلآباد است.
بهرهبرداری از هفت طرح شاخص ملایر در دولت سیزدهم
فارسی با اشاره به سهم بیش از ۴۰ درصد شهرستان ملایر از صادرات استان همدان، گفت: بخش اعظمی از این صادرات مختص انواع محصولات کشمش و فروسیلیس است که با به ثمر نشستن این طرحها، جایگاه صادرات ملایر چندین برابر خواهد شد.
فارسی همچنین به راهاندازی بیش از هفت طرح صنعتی بزرگ و شاخص ملایر در دولت سیزدهم اشاره و بیان کرد: راهاندازی شرکت تولیدکننده دستکش جراحی و معاینه با اشتغال ۱۲۰ نفر و سرمایهگذاری بالغبر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی و سه واحد فرآوری فروسیلیس در مجموع با حجم سرمایهگذاری ۱۶ هزار میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه واحدهای فروسیلیسی در مجموع برای ۴۰۰ نفر اشتغالزایی به دنبال داشت، از دیگر طرح های شاخص اجرا شده می توان به طرحهای توسعهای شرکتهای بافتینه و بافتسان با حجم سرمایهگذاری یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال، طرح توسعه شرکت معادن سرمک با بیش از ۲ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری اشاره کرد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر گفت: طرح توسعه شرکت کیانکُرد نیز از دیگر پروژهها صنعتی شاخص راهاندازی شده در دولت سیزدهم است که میزان سرمایهگذاری در این پروژه بیش از ۲ هزار میلیارد ریال بود و یکی از واحدهای فعال این شهرستان است.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای ۲۱۶ واحد صنعتی فعال و هفت شهرک و نواحی صنعتی است که جایگاه مهمی در بخش صنعت و معدن استان همدان دارد.
نظر شما