مهدی پورقاسم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جریان اصلی گاز این کارگاهها شامل ۷۳ واحد تولید آجر و ۶۵ واحد تولید گچ سُنتی با همکاری شرکت گاز شهرستان اصفهان، قطع و فعالیت آنها متوقف شد.
وی خاطرنشان کرد: تذکرها و هشدارهای لازم به این واحدهای آلاینده که در شعاع ۵۰ کیلومتری کلانشهر اصفهان مستقرند، داده شده بود.
پورقاسم با بیان اینکه این واحدها بدلیل تولید سنتی آجر و گچ جزو صنایع آلاینده هوا محسوب میشوند، اضافه کرد: بیشتر آنها در منطقه « قُهاب» و «محمودآباد» در شمال و شرق اصفهان فعالیت میکردند.
وی ادامه داد: ۱۷ کارگاه صنعتی غیر مجاز از جمله ریختهگریهای سنتی، جمعآوری بازیافت و ذوب ضایعات پلاستیک که فعالیت توام با آلایندگی داشتند نیز در سه ماه اخیر پُلمب شد.
پورقاسم با اشاره به تشدید بازدیدها و پایشهای میدانی از واحدهای آلاینده اصفهان در سه ماه اخیر و همزمان با ایجاد شرایط پایداری هوا گفت: ۳۶۳ پایش روزانه و ۲۰۱ پایش شبانه در سه ماه گذشته توسط کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اصفهان انجام شد.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اصفهان اضافه کرد: این بازرسیها به ۱۷۴ اخطار رفع آلایندگی منجر شد و واحدهای صنعتی که در فرصت داده شده برای رفع آلایندگی خود اقدام نکردند تحت پیگیری قضایی قرار گرفتند.
پورقاسم تصریح کرد: قطع جریان اصلی گاز و پُلمب واحدهای صنعتی و تولیدی آلاینده بر اساس حکم مقام قضایی اصفهان و تصمیمهای اتخاذ شده در کارگروههای مربوطه از جمله شورای برنامهریزی استان انجام میشود.
شهرستان اصفهان بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و دارای چهار شهر اصفهان، بهارستان، زیار و قهجاورستان، هفت دهستان و ۸۰ روستاست.
این شهرستان که در منطقه مرکزی استان واقع است توسط تعداد زیادی کارخانه و کارگاههای صنعتی و تولیدی احاطه شده و کیفیت هوای آن در بسیاری از روزهای سال بویژه فصول سرد سال ناسالم است.
نظر شما