بیش از هزار پروژه در کامبوج، منتظر همکاری سازنده شرکت‌های ایرانی

تهران- ایرنا- در جریان ملاقات‌هایی که بین سفیر جمهوری اسلامی ایران در ویتنام و کامبوج با پنج وزیر کامبوجی صورت گرفت، بیش از هزار پروژه بررسی شد و مقامات این کشور آسیای جنوب شرقی در اجرای پروژه‌ها از حضور و مشارکت شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران ایرانی استقبال کردند.

به گزارش ایرنا، «علی اکبر نظری» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در ویتنام و آکردیته در کامبوج طی روزهای اخیر با وزیران حمل ونقل، بهداشت، صنعت، گردشگری و کشاورزی کشور کامبوج دیدار و در زمینه موضوعات مختلف گفت وگو کرد.

نظری عصر سه‌شنبه (۲۶ دی ماه) با «پنگ پونا» وزیر خدمات عمومی و حمل و نقل کامبوج دیدار کرد. مقام کامبوجی در این دیدار از حضور شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران ایرانی در پروژه‌های مختلف این کشور در حوزه راه‌سازی، حمل و نقل و راه آهن استقبال و اعلام کرد: در دولت جدید ما بیش از هزار پروژه در دست اجرا داریم و در این مسیر آماده همکاری و پذیرش هیات‌های فنی تخصصی ایرانی هستیم.

همچنین در دیداری که میان سفیر ایران و «کوی وانی» معاون وزیر بهداشت کامبوج روز چهارشنبه (۲۷ دی ماه) صورت گرفت، این مقام کامبوجی ضمن تحسین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه پزشکی اعلام کرد که ما مشتاقانه آماده دریافت دانش تجربه و تخصص ایران در حوزه سلامت بهداشت و درمان از جمله داروهای خاص، ربات‌های جراحی از راه دور، دستگاه‌های دیالیز، تجهیزات بیمارستانه و همکاری موسسات واکسن‌سازی پاستور دو کشور هستیم.

همان روز در جریان دیدار سفیر ایران و «هم وندی» وزیر صنعت کامبوج، مسیرهای همکاری اقتصادی و صنعتی بررسی شد. وزیر صنعت کامبوج اعلام کرد که «مشتاقانه از حضور شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران ایرانی جهت حضور در مناطق ویژه اقتصادی و بهره مندی از مزایای متعدد آن از جمله مالکیت صد در صدی در راستای منافع مشترک استقبال می‌کنیم.»

به گفته این وزیر کامبوجی، فعالان اقتصادی ایران می‌توانند از مزایای متعدد مناطق ویژه اقتصادی کامبوج از جمله مالکیت صد در صد بهره ببرند.

«سوک سوکن» وزیر گردشگری کامبوج نیز در دیدار با سفیر ایران، با استقبال از امضا یادداشت تفاهم همکاری پیرامون توسعه گردشگری بین دو کشور، گفت: ما خواهان حضور بیشتر گردشگران ایرانی در کامبوج هستیم و توسعه این حوزه جدا از منافع دوجانبه باعث تعمیق شناخت دو ملت از یکدیگر و کشف ظرفیت های جدید برای همکاری خواهد شد.

در جریان دیدار سفیر ایران و «دیت تینا» وزیر کشاورزی کامبوج، تهاتر محصولات کشاورزی و امضای یادداشت تفاهم قرنطینه نباتی، حضور شرکت‌های ایرانی برای تاسیس کارخانه برنج و خرید شلتوک ارزان قیمت، فرآوری آن، صادرات برنج و غیره مورد استقبال قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha