«هاشم اسکندریان» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: از این میزان فقط ۴۰ کیلومتر روکش آسفالت بالغ بر ۳۷۰ هزار تُن آسفالت، امسال در سطح راههای حوزه استحفاظی ملایر اجرا شد.
وی افزود: در حوزه راههای روستایی نیز عملیات بهسازی و آسفالت ۱۵ کیلومتر در دست اقدام است که هفت کیلومتر آن امسال افتتاح شد و هشت کیلومتر باقیمانده سال آینده با اختصاص اعتبارات و مساعد شدن شرایط جوی به بهرهبرداری میرسد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر آسفالت راه روستایی «هریرز»، «پریان» و ۲ کیلومتر راه روستایی «مالیچه» و «سراب طجر» را از جمله این اقدامات برشمرد و ادامه داد: اجرای پروژه آسفالت راه روستایی «هَریرز» و «پریان» مطالبه ۱۲ ساله مردم این روستاها و خانواده معظم شهدا بود که در دولت سیزدهم محقق و ۲ کیلومتر آن اجرا شد و ۲ کیلومتر باقیمانده سال آینده به اتمام میرسد.
اسکندریان تاکید کرد: علاوه بر این، ۲ پروژه کنارگذر پل مهدویه و کنارگذر پل روستای هزارجریب نیز با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال اجرا شد که در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسد.
اسکندریان بهسازی و آسفالت راه روستایی «گولوند» به طول ۱.۸ کیلومتر با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال را از دیگر پروژهها عنوان و بیان کرد: امسال عملیات احداث ابنیه، زیرسازی و خاکریزی این پروژه به اتمام رسید و سال آینده با مساعد شدن شرایط جوی، بیس و آسفالت آن انجام میشود که اهالی روستای همراهی خوبی با ما داشتند.
وی از دیگر اقدامات به بهسازی و آسفالت راه روستایی «کوسجخلیل» به طول سه کیلومتر و اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال اشاره کرد که عملیات احداث ابنیه، پلها، خاکریزی و زیرسازی به اتمام رسیده و در صورت تخصیص اعتبارات عملیات بیس و آسفالت آن سال آینده به اتمام میرسد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر همچنین تعریض محور ملایر به قوزان و اسلامشهر آقگل را از اقدامات مهم و مطالبه مهم مردم عنوان کرد که با نگاه عدالتمحور دولت و پیگیریهای مسئولان مربوطه پس از سالها به عنوان یک پروژه ملی محقق شد و امسال چهار کیلومتر از پروژه عملیات زیرسازی و احداث ابنیه، بیس و آسفالت آن به بهرهبرداری رسید.
اسکندریان طول این پروژه ملی را ۱۲ کیلومتر عنوان کرد و گفت: این پروژه تا سه راهی قوزان با اعتبار۲۷۰ میلیارد ریال برنامهریزی شده که ابنیه فنی هفت کیلومتر از طول مسیر به تعداد ۱۵ دستگاه پل اجرایی شد و پیشبینی ما این است که با تخصیص اعتبارات مابقی پروژه تا پایان سال آینده به اتمام میرسد.
وی از دیگر اقدامات در حوزه راه روستایی به اجرای بخشی از عملیات زیرسازی راه روستایی «بهمنآباد- ناصحآباد» اشاره کرد و افزود: قرارداد احداث ابنیه منعقد شده و با مساعد شدن شرایط جوی عملیات اجرایی آن آغاز میشود و برای تکمیل پروژه شامل زیرسازی، بیس و آسفالت به تخصیص اعتباراتی بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال نیاز داریم.
آسفالت راه روستایی در دولت سیزدهم شتاب گرفت
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ملایر یادآور شد: در حال حاضر ۱۶۳ روستای بالای ۲۰ خانوار در این شهرستان داریم که از این تعداد ۱۶۲ روستای دارای راه آسفالته هستند و آسفالت روستای «گولوند» با ۲۷ خانوار در دست اقدام است و روستای «چشمهپهن ننج» تنها روستای بدون راه آسفالته است و مابقی روستاها نیز زیر ۲۰ خانوار هستند.
اسکندریان ضریب آسفالت راه روستایی بالای ۲۰ خانوار این شهرستان را بیش از ۹۰ درصد عنوان و پیشنهاد کرد: طی چند سال آسفالت راه روستایی تعطیل بود که در سه سال اخیر به ویژه در دولت سیزدهم، آسفالت راه روستایی شتاب گرفت و ۱۸ کیلومتر روکش آسفالت راه روستایی در منگاوی، ازندریان، دهلق، طجر سامن، شوشاب و آورزمان اجرا شد.
وی اظهار داشت: علاوه بر این قرارداد اجرای روکش آسفالت روستای «دهچانه» به طول ۳۰ کیلومتر و با ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار منعقد شده که با مساعد شدن هوا اجرا خواهد شد و نسبت به رگلاژ و تسطیح راهای روستایی شنی نیز به صورت مستمر به طول ۱۰۰ کیلومتر اقدام کردهایم.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای ۹۱۰ کیلومتر راه است.
نظر شما