به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «وحید فارسی» روز یکشنبه در نشست شورای اداری شهرستان ملایر اظهار کرد: با بهرهبرداری از این تعداد طرح توسعهای و ایجادی در دولت سیزدهم، زمینه اشتغال برای یکهزار و ۴۸ نفر فراهم شد.
وی با اشاره به فعالیت حال حاضر ۲۱۹ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۴۰ هزار میلیارد ریال و میزان اشتغال ۶ هزار و ۱۵۰ نفر در این شهرستان،افزود: با راهاندازی ۲۵ طرح صنعتی، ۲۱ درصد اشتغال بخش صنعت ملایر در این ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم ایجاد شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر تاریخچه صنعت این شهرستان را دارای قدمتی در حدود ۵۰ سال دارد، بیان کرد: طی ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم طرحهای شاخصی همچون کارخانه تولید دستکش لاتکس سهلگستران، سه طرح فروسیلیس آساآذرین، لوتوس آدلی و رهاورد زاگرس، طرح توسعه شرکتهای کیانکُرد، معادن سرمک و شرکت بافتینه به بهره برداری رسیده است.
فارسی ادامه داد: در حال حاضر نیز ۱۳ طرح شاخص صنعتی با برآورد سرمایهگذاری ۱۵۸ هزار میلیارد ریال در این شهرستان در دست اجراست که با به بهرهبرداری از این طرحها، برای سه هزار و ۶۱۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد که ۶۰ درصد اشتغال واحدهای موجود است.
وی با بیان اینکه با ایجاد این میزان اشتغال و بهرهبرداری از طرحهای در دست اجرا، میزان اشتغال در بخش صنعت در دولت سیزدهم نسبت به دولت قبل ۹۰ درصد خواهد شد،گفت: همزمان با ایام دهه فجر ۱۲ طرح و پروژه صنعتی با سرمایهگذاری ۱۶ هزار و ۴۱۰ میلیارد ریال و میزان اشتغال ۳۷۷ نفر افتتاح خواهد شد.
احیای ۱۰ واحد صنعتی در دولت سیزدهم در ملایر
رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت ملایر طرحهای شاخص در دست اجرا را شامل شمش منیزیم شرکت فروسیلیس غرب پارس، سه طرح فروسیلیس صدرا ذوب الوند، فروآلیاژ کاوه، لوتوس آدلی، کارخانه شیشه خودرو، طرح توسعه تولید پوشاک شرکت بافتسان، سه طرح ورق کارتنسازی، طرح توسعه شرکت معادن سرمک، کیهان پایش و طرح تولید فرآوری محصولات از زعفران به عنوان یک طرح دانشبنیان کارخانه سیگار عنوان کرد.
فارسی با اشاره به اینکه با بهرهبرداری از این طرحها تا پایان دولت سیزدهم تحول عظیمی در بخش صنعت و معدن این شهرستان ایجاد خواهد شد،ادامه داد: طی ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم، ۱۰ واحد صنعتی غیرفعال از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، دوباره به چرخه تولید بازگشت و برای ۲۴۰ نفر اشتغال ایجاد شد.
وی احیای واحد ذوب آهن آلیاژی ملایر یکی از طرحهای شاخص و اقدام ویژه دولت در این شهرستان عنوان کرد و افزود: در بخش صنعت چندین واحد صنعتی داریم که این شهرستان را به قطب تولید در زمینه برخی محصولات صنعتی همچون فروسیلیس تبدیل کرده است.
رشد ۶۸ درصدی تولید فروسیلیس در ملایر
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر گفت: تا قبل از دولت سیزدهم ۲ واحد فرآوری فروسیلیس در این شهرستان فعال بود که در این دولت سه واحد دیگر افتتاح و تعدادشان به پنج واحد فعال رسید و سه واحد دیگر نیز در دست اجرا است.
به گفته فارسی؛ ظرفیت تولید فروسیلیس قبل از دولت سیزدهم ۵۶ هزار تُن بود که با افتتاح سه واحد، به ۹۴ هزار تُن رسید و در این ۲ سال ۶۸ درصد افزایش تولید ثبت شد که با افتتاح سه واحد دیگر، ظرفیت تولید فروسیلیس به ۱۷۵ درصد افزایش خواهد رسید.
وی همچنین به افزایش ۷۲ درصدی تولید منسوجات بیبافت و ۷۲ درصدی منسوجات تایر در دولت سیزدهم و تامین ۶۰ درصد نیاز کشور در شرکت کیانکرد اشاره و بیان کرد: در تولید ورق کارتن نیز با اجرای سه طرح جدید، به قطب تبدیل میشویم و ظرفیت تولید این محصول به بیش از ۹۰۰ درصد افزایش مییابد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر با بیان اینکه واحد تولید شمش منیزیم با ظرفیت ۶ هزار تُن در سال نیز در دست اجراست و مراحل آزمایشی را طی میکند، گفت: با بهرهبرداری از این واحد بزرگ تولیدی، نیاز ۲ هزار و ۵۰۰ تُنی کشور به شمش منیزیم را تامین کرده و مابقی تولید نیز صادرات میشود.
فارسی، افتتاح فاز نخست کارخانه تولید دستکش معاینه و جراحی با ظرفیت ۴۵ میلیون عدد دستکش در هفته دولت امسال را از دیگر طرحهای شاخص ملایر برشمرد و افزود: در حال حاضر ۴۰ درصد صادرات استان فقط با ۲ محصول فروسیلیس و کشمش مختص شهرستان ملایر است که با بهرهبرداری از این طرحهای شاخص، جهش اساسی در میزان صادرات خواهیم داشت.
وی همچنین یادآور شد: زیرساختهای صنعتی این شهرستان تا پایان دولت سیزدهم به بیش از ۶۰۰ درصد افزایش پیدا می کند.
نظر شما