اخطار به هزار و ۸۲۳ واحد صنعتی/ هوای فارس را آلوده نکنید

شیراز-ایرنا- مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هزار و ۸۲۳ اخطار به صنایع و واحدهای تولیدی آلاینده در سطح این استان صادر شده است.

به گزارش ایرنا، عطا پورشیرزاد شامگاه یکشنبه در نشست خبری افزود: در سال گذشته ۷۷۱ مورد اخطار به واحدهای صنعتی داده شده است و امسال با توجه به پایش مکرر تاکنون هزار و ۸۲۳ مورد اخطار به صنایع و واحدهای آلاینده فارس صادر و ابلاغ شده است.

وی با اشاره به حمایت از فضای سبز صنایع گفت: همواره از صنایعی که توسعه فضای سبز را در دستور کار قرارداده‌اند حمایت می‌شود تا صنایع سبز در سطح استان توسعه یابد و در راستای آلایندگی صنایع، پایش مداوم از صنایع صورت می‌گیرد.

مدیرکل محیط زیست استان فارس در ادامه نیروی انسانی را یکی از عوامل مهم در راستای صیانت از محیط زیست دانست و گفت: فارس هزار و ۲۵۰ هکتار اراضی محیط زیست حفاظت شده دارد که بر اساس استانداردهای جهانی باید هر هکتار یک محیط بان داشته باشد اما اکنون با احتساب نیروهای مستقر در شهرستان‌ها حدود ۲۲۰ نیرو داریم که امسال ۲۸ نفر نیز در آستانه بازنشستگی قرار دارند و در واقع بیش از هزار نفر کمبود نیروی انسانی در حوزه حفاظت از محیط زیست استان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه دریاچه مهارلو به طور کامل خشک نشده و هنوز مقداری منابع آبی دارد که باعث می شود ریزگرد ایجاد نشود، افزود: از نمک دریاچه مهارلو برای صنایع استفاده می شود.

او اضافه کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و خشکسالی های موجود، کلان شهر شیراز شاخصه های زیست پذیری را در قاره آسیا کسب کرده و هوای شهر شیراز به لحاظ شاخصه ها، هوای قابل قبول است.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست فارس با اشاره به اینکه سرانه فضای سبز، باغ های شهر شیراز و حمل و نقل عمومی کمک به تلطیف هوای شهر شیراز کرده است، افزود: یکی از بهترین سایت های دفع پسماند در شهر شیراز وجود دارد که باعث شده ما به پایتختی محیط زیست آسیا برسیم.

وی بر لزوم بهبود بخشیدن و ارتقای پاکی هوا در شیراز تاکید کرد و افزود: خروجی پاکی هوا موجب سلامتی و تندرستی مردم می شود.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست فارس، خشکسالی پی در پی و کم شدن آب های روان و سطحی را باعث خشک شدن دریاچه های استان دانست و اظهار کرد: بارندگی اتفاق نیفتاده و مسئولان نگران آب شرب مردم هستند و اگر آب شرب تامین شود و برای حق آبه هم برنامه ریزی می شود.

وی پیرامون کاشت برنج در استان فارس هم گفت: ما تنها دستگاه اخطار دهنده در این حوزه هستیم و در کارگروه تالاب های استان نیز تذکرات در این باره داده شده است.

پورشیرزاد با اشاره به اینکه محل کارخانه سیمان در خرامه مشخص شده که تا سال ۱۴۰۳ باید جابجا شود و بخشی از کارخانه ریشمک نیز به خارج از کلانشهر شیراز منتقل می شود، تاکید کرد: کارخانه روغن نباتی نیز تغییر فرآیند داده و در دستور کار است که این کارخانه نیز به خارج از شهر منتقل شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha