برنامه‌های دهه فجر چهارمحال و بختیاری با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت تدوین شود

شهرکرد- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ترویج بیش از پیش فرهنگ ایثار و شهادت در استان، گفت: برنامه‌های دهه فجر با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تدوین و اجرا شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن حسین‌میرزایی روز سه‌شنبه در نشست کارگروه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت این استان افزود: اجرای طرح‌های عمرانی موضوع مهمی است اما طرح‌های عمرانی ظرف است و محتوای این ظرف برنامه‌ها و محتواهای فرهنگی به شمار می‌آید که باید بیش از پیش به آن توجه شود.

وی ادامه داد: هر زمان که از پرداختن به امور فرهنگی عقب افتادیم دچار شکست شدیم و از همین رو باید پرداختن به موضوعات فرهنگی به ویژه فرهنگ ایثار و شهادت در راس برنامه‌های هریک از دستگاه‌های استان باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری کلید رفع مشکلات کنونی کشور را در ترویج فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت و پایداری دانست و گفت: تقویت این مهم وظیفه هر یک از دستگاه‌های استان است و همگان در این خصوص رسالت خطیری برعهده دارند.

حسین‌میرزایی با تاکید بر برگزاری مستمر جلسات ایثار و شهادت در تمامی شهرستان‌های استان، اظهار داشت: این جلسات نه تنها باید به صورت مستمر و منظم برگزار شود بلکه باید خروجی موثری هم برای جامعه داشته باشد.

وی افزود: یکی از مصوبات این نشست این باشد که معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار به دستگاه‌های زیرمجموعه ابلاغ کند که از این پس هریک از اماکن عمومی و خیابان‌های استان که افتتاح می‌شود به نامی یکی از شهدای استان باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: باید در حفظ شان و جایگاه شهدا و مقام شهادت دقت و حساسیت بیشتری به کار گرفت و تمثال شهدا در ورودی شهرها و روستاهای استان نصب شود و اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در خصوص نصب تابلوی سرداران شهید استان اهتمام بیشتری به کار گیرد.

وی افزود: ساخت و نصب تندیس شهید دریاقلی سورانی در شهرستان بن هم از مصوبات قبلی این کارگروه بود که انتظار می‌رود در این خصوص نیز پیگیری‌های لازم انجام گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال وبختیاری یادآور شد: برنامه‌های دهه فجر نیز با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تدوین و اجرا شود.

حسین‌میرزایی، اطلاع‌رسانی برای حضور مردم در آیین غبارروبی گلزار شهدا، تجلیل از جانبازان شاغل و بازشنسته ادارات و دستگاه‌های اجرایی و اختصاص یک درصد اعتبارات هر دستگاه به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نیز در این نشست مورد تاکید قرار داد.

گردشگری ایثارگران و ورزش جانبازان وارد فاز تحولی می‌شود

برنامه‌های دهه فجر چهارمحال و بختیاری با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت تدوین شود

مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست با بیان اینکه گردشگری ایثارگران و ورزش جانبازان وارد فاز تحولی می‌شود، گفت: در این میان از ظرفیت استان‌هایی نظیر چهارمحال و بختیاری نیز بهره‌گیری می‌شود.

سید محمد میرکاظمی افزود: در حوزه گردشگری و ورزش حساب ویژه‌ای روی این استان باز کرده‌ایم و امید می‌رود به زودی این استان محل رفت و آمد ایثارگران و برگزاری مسابقات ورزشی شود.

وی پرداختن به ورزش ایثارگران و جانبازان را موضوع مهمی عنوان کرد و گفت: بسیاری از جانبازان سال‌هاست که با نارسایی بدنی، روحی، روانی و آسیب روبرو هستند که ورزش می‌تواند راهی برای حفظ روحیه سلحشوری و تندرستی آنها باشد.

مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با تاکید بر معرفی افتخارات حوزه ایثار و شهادت چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: این از استان‌های حماسه‌ساز است و بخشی از فرهنگ و ادب حماسی کشور از سوی رزمندگان و جوانان غیور این منطقه شکل گرفته است که در همین راستا می‌طلبد هنرمندان، گذشته حماسی این قوم کهن را به امروز گره بزنند که تحقق این مهم نیازمند خلاقیت و ابتکار است.

میرکاظمی با تاکید بر مردمی‌سازی بیش از پیش فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: وجه مهم در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مردمی کردن این عرصه فرهنگی است و مردم باید این مهم را به دست بگیرند و حضور داشته باشند و راهکارهای اصلی باید از سوی مردم ارائه شود و مسوولان تنها خدمتگزار هستند.

غفلت از تولید محتوا در عرصه ایثار و شهادت

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با گلایه نسبت به این اینکه نسبت به تولید محتوا در عرصه ایثار و شهادت غفلت شده است، گفت: در استان مواردی در خصوص فرهنگ ایثار و شهادت وجود دارد که در عین اینکه بزرگ و استثنایی است اما ناشناخته و گمنام مانده است.

موسی انصاری افزود: هنرستان شریعتی شمس‌آباد ۴۰ دانش‌آموز شهید در استان تقدیم کرده است و بیش از ۵۰۰ رزمنده در دوران دفاع مقدس دارد که امروز می‌تواند الگوی والایی برای دانش‌آموزان باشد اما کسی از این موضوع اطلاعی ندارد.

وی تصریح کرد: در روستای آب‌چنار لردگان نیز از هر ۱۰ مرد جوان و نوجوان ۹ نفر عازم جبهه‌های حق علیه باطل شدند و زمانی که در آن زمان پیکر مطهر شهدا را در روستا تشییع می‌کردند آیین تشییع از سوی زنان صورت می‌گرفت چراکه تمامی مردان در جبهه‌های جنگ حضور داشتند.

ساخت و نصب تابلوی تصاویر شهدای استان

برنامه‌های دهه فجر چهارمحال و بختیاری با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت تدوین شود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اظهار داشت: یکی از اقدامات شاخصی که در سالجاری در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام گرفت ساخت و نصب تابلوی مزین به تصاویر شهدای شهر شهرکرد بود که نظیر چنین اقدامی در دیگرمناطق استان نیز در دست انجام است.

اسماعیل عسگری افزود: همرمان با ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر نیز جشن پدران آسمانی در گلزار شهدای استان برگزار می‌شود که همزمان با این برنامه میز خدمت با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز برگزار می‌شود.

وی از فراهم شدن مقدمات برگزاری یادواره شهید شاخص استانی شهید الیاس احمدی در شهرستان بن خبر داد و گفت: این برنامه ۱۶ اسفند برگزار می‌شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری یادآور شد: هماهنگی برای برگزاری باشکوه یادواره شهدای غریب نیز در دستور کار قرار دارد و این برنامه اردیبهشت سال آینده در مرکز استان اجرا می‌شود.

عسگری افزود: همچنین به مناسبت روز جانباز مقرر شد تا از تمامی جانبازان بازنشسته و شاغل در دستگاه‌های اجرایی استان تجلیل شود.

وی تصریح کرد: از سوی کارگروه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان به دبیرخانه مرکزی این کارگروه در تهران نیز پیشنهاد شده تا روز ولادت حضرت سجاد(ع) با عنوان روز فرزندان شهدا نامگذاری شود.

به گزارش ایرنا، مردم چهارمحال و بختیاری در هشت سال مقدس بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ شهید گلگون کفن را تقدیم نظام اسلامی کردند، همچنین حدود ۴۰ هزار رزمنده از این استان عازم جبهه‌های حق علیه باطل شدند که از این تعداد ۲ هزار و ۴۳۶ رزمنده شهید، هفت هزار و ۵۰۰ نفر جانباز و نزدیک به ۵۰۰ نفر آزاده شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha