حمزه کرایلو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مصوبات دور نخست سفر استانی دولت مربوط به سه بخش تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفهای، تکمیل پروژههای مرکز آموزش تخصصی کشاورزی نی تپه رامیان و مرکز فنی و حرفهای خواهران گنبدکاووس بود.
وی افزود: با تخصیص ۲۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات دور اول سفر، ساخت مرکز تربیت مربی تخصصی کشاورزی و دامداری نیتپه رامیان به پیشرفت ۷۲ درصدی رسیده است.
مدیرکل فنی و حرفهای گلستان ادامه داد: همچنین ۵۰ میلیارد ریال از مصوبات دور اول به تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرهای استان و ۱۲۵ میلیارد ریال برای مرکز تربیت مربی تخصصی کشاورزی و دامداری نیتپه هزینه شد.
کرایلو اضافه کرد: تکمیل مرکز تربیت مربی تخصصی کشاورزی و دامداری نیتپه همراه با تجهیز کارگاهها به ۵۷۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی افزود: همچنین ۹۰ میلیارد ریال مصوب دور نخست سفر برای تکمیل پروژه مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران گنبدکاووس هم به طور کامل تخصیص پیدا کرد و در دور دوم سفرهای استانی هیات دولت این مرکز افتتاح شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان از تخصیص ۲۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب دور دوم سفر استانی دولت برای تجهیز مرکز فنی و حرفهای خواهران گنبدکاووس خبر داد و گفت: پیگیری برای تصویب ۲۰۰ میلیارد ریال متمم دیگر برای تجهیز مراکز فنی و حرفهای استان ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، مهارتآموزی از جمله راهکارهای توصیه شده به اقشار جامعه به ویژه بانوان و دانشآموختگان دانشگاهی برای ورود به بازار کسب و کار محسوب میشود و خیلی از خانواده در کنار آموزشهای ارائه شده در مدارس و یا دانشگاهها، فرزندان خود را به فراگیری مهارتهای فنی و حرفهای تشویق میکنند.
در گذشته تاکید خانوادهها به فرزندان بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی، پیگیری آزمونهای استخدامی برای دستیابی به شغلهای اداری و پشت میز نشینی بود اما با مشاهده جوانان زیادی که با داشتن مهارتهای حرفهای به راحتی در بازار کار مشغول هستند نگاه خود را به سمت مهارت آموزی تغییر دادند.
به اعتقاد کارشناسان، سرمایهگذاری برای تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند، حلقه گمشده اشتغال کشور است که اجرای کامل طرح مهارتآموزی با شناخت دقیق از نیاز بازار میتواند جمعیت جوان و مولد را به سمت ایجاد مشاغل پایدار و مورد نیاز جامعه سوق دهد.
با توجه به برنامهریزی برای توسعه اقتصادی گلستان، سرمایهگذاری در حوزه مهارتآموزی به منظور استفاده از توان دانش آموختگان دانشگاهی در این استان یک ضرورت محسوب می شود و نداشتن مهارت، بکارگیری این قشر در بازار را با مشکل مواجه میکند.
نظر شما