به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، محمدرضا عربپور روز یکشنبه در نشست خبری دوازدهمین دوره نمایشگاههای دانش آموزی مدرسه انقلاب اظهار کرد: نمایشگاههای مدرسه انقلاب ۱۲ سال است که در سطح مدارس متوسطه کشور برگزار میشود و رویداد « دیروز، امروز و فردای انقلاب» را رقم میزند.
وی با بیان اینکه امسال دوگانه استکبار و استعمار را از زبان دانش آموزان روایت میکنیم، اظهار داشت: دانش آموز با توجه به فضای موجود در مدرسه این دوگانه را روایت میکند به طوری که سیر تاریخی آن را از گذشته و دوره پهلوی آغاز کرده و تا زمان کنونی ادامه می دهد.
عرب پور کتاب «چاپید شاه» را منبع این روایت های دانش آموزی عنوان کرد و ادامه داد: یکی از نکاتی که در این روایت ها به دانش آموزان بیان می شود، این است که در دوره پهلوی ایران مستعمره نبود اما تحت سلطه استعمار قرار داشت.
معاون سازماندهی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان ادامه داد: در دهه فجر دانش آموزان دستاوردها، فعالیتها و چالشهای انقلاب در حوزههای مختلف را رصد میکنند و پس از آن به روایت استعمارنو در حوزه افکار میرسند که چگونه استعمار افکار را تحت تاثیر قرار میدهد.
عرب پور با اشاره برنامه نوجهان که در مدارس متوسطه برگزار می شود، اظهار کرد: دانش آموزان بهمن امسال در نمایشگاه این حوزه و نظم جدید جهانی را توضیح میدهد که نوجوانان نقش خود را بشناسند و از حالت انفعال خارج شوند.
وی افزود: افول آمریکا یکی از سنجههای نظم جدید جهانی است.
موضوع طوفان الاقصی یکی از منابع روایتهای دانشآموزان در دهه فجر
معاون اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان در ادامه به موضوع فلسطین اشاره کرد و گفت: یکی از منابع روایت های دانش آموزان در دهه فجر امسال موضوع طوفان الاقصی و تحولات اخیر فلسطین است.
عرب پور با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند امسال اظهار داشت: اگرچه اغلب دانش آموزان در انتخابات امسال به سن رای دادن نرسیده اند اما با توجه به نزدیکی به انتخابات، بازهم پای کار میآیند و نظرات خود را درباره مردمسالاری و تعیین حق سرنوشت خود در کشور عنوان میکنند.
وی افزود: پیشتر به صورت شبکهای پیش ثبت نام دانشآموزانی که تمایل به برپایی نمایشگاهها داشتند انجام شده است اما ما محدودیتی برای برگزاری نداریم، مدیران مدارس میتوانند در سامانه سیدا اعلام کنند که علاقهمند برپایی این نمایشگاهها هستند.
معاون سازماندهی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان ادامه داد: در این صورت ما محتوایی در اختیار آنها قرار میدهیم و دانش آموزان را به شبکه خودمان وصل میکنیم. ما سه مدل مخاطب دانش آموزان، والدین و کادر مدرسه برای خود در نظر گرفتیم.
عربپور یادآورشد: هم افزایی بین دانش آموزان سامانه «عقیق» را پیش بینی کردیم، در سامانه عقیق دانش آموزان برنامههای خود را مطرح کرده و از هم سنهای خود تایید میگیرند. فعالیتهای الگویی مدارس در این سامانه دیده میشود. اینگونه ما بر خروجیها نظارت داریم.
نظر شما