به گزارش ایرنا، با آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه، حمایت های برخی کشورهای غربی همچون آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان از رژیم صهیونیستی نیز شدت بیشتری پیدا کرد به حدی که این کشورها با ایجاد خط هوایی با تل آویو اقدام به ارسال تجهیزات انبوه نظامی به سرزمین های اشغالی برای مقابله با مقاومت نوار غزه و کشتار مردم فلسطین کردند، جنگی که تاکنون موجب شهادت ۲۶ هزار و ۴۲۲ فلسطینی و زخمی شدن ۶۵ هزار و ۸۷ نفر دیگر شده است.
در جنگ غزه فقط رژیم صهیونیستی حضور ندارد، بلکه مزوران کشورهایی همچون آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و شماری دیگر از کشورها نیز دخیل هستند و بنابر اعلام منابع صهیونیستی بیش از ۱۰ هزار مزدور نیز از کشورهای غربی در غزه در کنار نظامیان صهیونیست در حال جنگ با مقاومت غزه و مردم فلسطین می باشند و تاکنون دهها نفر از آنها به هلاکت رسیده اند.
حجم کمک های ائتلاف ضدانسانی غرب – صهیونیسم آنقدر در جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه انبوه می باشد که حتی صدای اوکراین را درآورده و مقامات کی یف اعلام کرده اند که اوکراینی ها در جنگ با روسیه فراموش شده اند، چراکه همه تجهیزات غرب راهی اسراییل می شود.
یانکی ها در کنار گسیل هزار تن انواع بمب و مهمات به رژیم صهیونیستی، صدها نظامی خود را برای کمک به ارتش این رژیم به سرزمین های اشغالی اعزام کرده اند؛ ایجاد ائتلاف دریایی و اعزام بخشی از ناوگان خود به دریایی مدیترانه و دریای سرخ بخشی دیگر از اقدامات سران واشنگتن در حمایت از رژیم صهیونیستی در کشتار هرچه بیشتر مردم مظلوم و بی دفاع غزه می باشد.
در حالی که بسیاری از کشورهای جهان تلاش خود را بر روی برقراری آتش بس در جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه متمرکز کرده اند، اما وتوی چندباره قطعنامه های پیشنهادی در شورای امنیت برای ایجاد آتش بس در غزه از سوی آمریکا از دیگر خدمات یانکی ها به صهیونیست ها می باشد، اقدامی که تاکنون موجب شهادت بیش از ۲۶ هزار فلسطینی و مفقود شدن هشت هزار نفر دیگر شده است.
کاخ سفید در این زمینه به رغم درخواست بسیاری از کشورهای جهان برای برقراری آتش بس فوری در غزه، اما همانند صهیونیست ها بر ادامه جنگ و بمباران مناطق مسکونی و مراکز درمانی و فرهنگی نوار غزه و کشتار مردم بی دفاع فلسطین تاکید دارد به حدی که "جان کربی" هماهنگکننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در ۱۹ دی ماه تاکید کرد که واشنگتن در حال حاضر برقراری آتشبس در غزه را تأیید نمیکند.
وی بدون توجه به ادامه روند افزایش کشتار شهروندان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی که بیش از ۷۰ درصد آنها زن و کودک بی دفاع هستند، مدعی شد که آتشبس به سود حماس است و ما مخالف برقراری آن می باشیم.
کربی بار دیگر با حمایت از خوی وحشیگری رژیم صهیونیستی و درحالی که این رژیم تاکنون ۱۲۰ خبرنگار را در غزه به شهادت رسانده و شمار دیگری را نیز زخمی کرده، با کتمان حقایق مدعی شده، نشانهای مشاهده نمیکنیم که اسرائیل در عملیات خود عامدانه روزنامهنگاران را هدف قرار میدهد!
"آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا نیز همچون دیگر مقامات واشنگتن بارها حمایت کامل خود را از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اعلام کرده و در سفر اخیر خود به سرزمین های اشغالی بدون در نظر گرفتن جان فلسطینیان و فقط در راستای تامین امنیت صهیونیست ها اعلام کرده که ساکنان شمال اسرائیل (شهرک نشینان صهیونیست) باید بتوانند به خانههای خود بازگردند.
آیا همه مقامات آمریکا با جنایات رژیم صهیونیستی موافق هستند؟
نکته مهمی که در حمایت سران آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه وجود دارد این است که تقریبا تمامی جمهوری خواهان به طور چشم بسته و تمام، حامی رژیم صهیونیستی در همه مسایل هستند و باید گفت که عملا سرباز رژیم اشغالگر اسراییل می باشند که این آمار در حزب دموکرات ۷۵ درصد می باشد. ولی به طور خودکار همه روسای جمهور آمریکا به دلیل اشراف لابی صهیونیست در این کشور، در عین حالی که زیربلیط این لابی و مجری دستورات آن هستند، چشم بسته حامی مطلق رژیم صهیونیستی نیز می باشند، اما این یک طرف ماجراست.
یکی از مقامات آمریکایی مخالف جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و حمایت واشنگتن از تل آویو در این جنگ، سناتور "برنی سندرز" می باشد. وی شنبه شب در مقالهای که در تارنمای گاردین منتشر شد، نوشت: بگذارید صریح باشم؛ تحولات غزه فقط یک تراژادی تلخ در فاصله هزاران مایلی ما نیست. آمریکا در وقایع غزه، همدست (رژیم صهیونیستی) است و باید به «این کابوس پایان دهد.»
این سناتور مستقل ایالت ورمونت با بیان این که آمریکا سالانه ۳.۸ میلیارد دلار کمک نظامی به اسرائیل میکند، تصریح کرد: بمبها و تجهیزات نظامی که غزه را از بین میبرند، ساخت آمریکا هستند؛ به عبارت دیگر، ما در این اتفاقات همدست هستیم.
وی در مقاله خود با تاکید دوباره بر اینکه «آمریکا در این کابوس همدست اسراییل است» می افزاید، «ما باید به آن پایان دهیم. آمریکا باید از اهرم خود در مقابل بنیامین نتانیاهو استفاده کند تا رویکردش را تغییر دهد.
سندرز از دولت آمریکا و قانونگذاران کنگره خواست تا به حمایت نظامی واشنگتن از اسرائیل پایان دهند.
سندرز پیشتر هم گفته بود که «بنیامین نتانیاهو موضع خود را به صراحت اعلام کرده است؛ او هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نخواهد داد. او به جنگ ویرانگر خود علیه فلسطینیان بی گناه ادامه خواهد داد و از کمکهای مورد نیاز برای جلوگیری از گرسنگی و بیماری گسترده جلوگیری خواهد کرد. اکنون باید موضع خود را مشخص کنیم».
این سناتور آمریکایی تاکید کرد که بایدن باید آشکارا با سیاستهای کابینه افراطی نتانیاهو مخالفت کند؛ اگر نتانیاهو به مسیر کنترل نظامی غزه ادامه دهد، او باید این اقدام را به تنهایی انجام دهد و ما نمیتوانیم شریک جرم باشیم.
"طارق حبش" از مقامات دولت آمریکا که در مخالفت با حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی استعفا داد نیز اعلام کرد که سیاست واشنگتن به اسرائیل اجازه میدهد به جنگ خود علیه فلسطینیها ادامه دهد و این سیاست در مورد جنگ غزه تغییر نخواهد کرد.
دستیار ویژه دولت بایدن در وزارت آموزش و پرورش در مصاحبه با شبکه "الجزیره" قطر گفت: واضح است که پیام و سیاست دولت ننانیاهو تغییر نمیکند. ما همچنان در اعتراف به انسانیت و حق زندگی برای فلسطینیها کوتاهی میکنیم.
حبش با اعتراض به همراهی دولت بایدن با جنایات رژیم تل آویو در نوار غزه گفت: «دولت آمریکا در سه ماه گذشته از لفاظی خطرناکی استفاده کرد که اجازه سطح تخریب نوار غزه و نابودی زندگی میلیونها نفری که در آن زندگی میکنند را ممکن کرد».
حبش که یک آمریکایی فلسطینی الاصل است، اولین منصوب سیاسی از دولت بایدن می باشد که استعفای خود را به رسانهها رساند و نامهای سرگشاده منتشر کرد.
وی با اعلام استعفای خود از سمت مشاور دفتر برنامه ریزی دولت بایدن نوشت: من نمیتوانم (در مقابل جنایات صهیونیست ها) سکوت کنم، زیرا این دولت (بایدن) چشم خود را بر جنایاتی که علیه جان بیگناهان فلسطینی انجام میگیرد، بسته است. امیدوارم با رئیس جمهور و افرادی که در حال اتخاذ تصمیمات سیاسی در مورد این موضوع هستند برخورد شود چون این تصمیمات زندگی میلیونها نفر را تحت تاثیر قرار میدهد.
یک روز قبل از استعفای حبش، ۱۷ کارمند دولت بایدن هم با امضای نامهای سرگشاده خواستار آتش بس و شرطی کردن کمک نظامی به اسرائیل شدند. در نامه آنها از بایدن خواسته شد تا گامهای مشخصی برای پایان دادن به حمایت از رژیم آپارتاید، اشغال و پاکسازی قومی در نوار غزه بردارد.
اکثر آمریکایی ها مخالف سیاستهای بایدن در قبال جنگ غزه
نتایج یک نظرسنجی نشان میدهد که ۶۱ درصد از آمریکاییها سیاستهای "جو بایدن" رئیس جمهوری آمریکا در قبال جنگ غزه را تایید نمیکنند.
به گزارش تارنمای هیل، در نظرسنجی مشترک شبکه سی. بی. اس نیوز و موسسه افکارسنجی یوگاو که اواخر آذرماه منتشر شد، فقط ۳۹ درصد از پرسششوندگان گفتند که سیاستهای بایدن در قبال این جنگ را تایید میکنند.
این نظرسنجی حاکی از آن است که نارضایتی از عملکرد بایدن در برابر جنگ رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافته است. نظرسنجی دیگری که ماه اکتبر انجام شد، نشان داد که ۵۶ درصد از آمریکاییها رویکرد بایدن را تایید نمی کردند که این موضوع در دو ماه بعد افزایش یافته است.
به نوشته هیل، بایدن همواره از رژیم صهیونیستی دفاع کرده و بدون توجه به حق حیات فلسطینی ها مدعی است که این رژیم حق دارد از خود دفاع کند.
در سه ماه گذشته مردم شهرهای مختلف آمریکا بارها علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و همراهی دولت آمریکا با آن، تظاهرات های گسترده برگزار کرده و خواستار آتش سریع در این جنگ شدند.
خاخام های یهودی ساکن آمریکا مخالف جنگ غزه
اکثر خاخام های یهودی آمریکا و شمال این قاره نیز مخالف جنگ غزه بوده و خواستار پایان آن می باشند. چندی پیش رهبران مذهبی یهودی که نماینده گروهی از خاخام ها و دانشجویان خاخام از اسرائیل، آمریکای شمالی و اروپا هستند با حضور در سازمان ملل برای آتش بس در غزه دعا کردند.
این گروه که در صحن علنی مجمع عمومی و نیز شورای امنیت سازمان ملل حضور یافتند، اعلام کردند: «در این لحظه از محک اخلاقی بزرگ، ما با یک صدا صحبت میکنیم تا مقدسترین تعهد در سنت یهودی یعنی"پیکواچ نفش" یا نجات جان را خواستار شویم.»
خاخام های حامی آتش بس در غزه، همچنین این پیام را به مجمع عمومی سازمان ملل آوردند تا به آمریکا بگویند از وتوی صلح دست بردارد و اکنون باید (در غزه) آتش بس شود! که نیروهای امنیتی سازمان ملل، آنها را از صحن مجمع عمومی اخراج کردند.
آخرین اقدامی حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی
دیوان بینالمللی دادگستری ششم بهمن ماه حکم ویژه خود در مورد شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی مبنی بر ارتکاب نسلکشی در غزه و لزوم اتخاذ اقدامات فوقالعاده را اعلام کرد، اقدامی که با واکنش مثبت بسیاری از کشورها و مردم جهان مواجه شد، اما حامیان صهیونیسم از جمله مقامات آمریکا نسبت به این حکم اعتراض کردند.
بر اساس این حکم، رژیم اسرائیل باید اقدامات لازم برای ممانعت از جنایتهای کشتار علیه یک مجموعه انسانی را اتخاذ کند. این رژیم همچنین باید عدم ارتکاب به جنایت نسلکشی توسط نیروهایش را تضمین و اقداماتی در راستای بهبود اوضاع انسانی در غزه اتخاذ کند.
وزارت خارجه آمریکا با رد اتهام نسل کشی علیه رژیم صهیونیستی ادعا کرد که تصمیم دادگاه لاهه با دیدگاه واشنگتن مبنی بر اینکه اسرائیل حق دارد برای اطمینان از عدم تکرار ۷ اکتبر اقدام انجام دهد، مطابقت دارد.
وزارت خارجه آمریکا با چشم پوشی از جنایات ادامه دار صهیونیست ها در نوار غزه و به رغم تایید این موضوع در دیوان بین المللی دادگستری اعلام کرد: ما همچنان معتقدیم که اتهامات نسل کشی علیه اسرائیل "بی اساس" است! اسرائیل حق دارد برای اطمینان از عدم تکرار حملات ۷ اکتبر، مطابق با قوانین بین المللی اقدام انجام دهد.
نظر شما