مهدی دوستی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش از سفر نیز این پیشنهاد و سایر درخواستها مورد بازبینی و جمعبندی نهایی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به تاثیر مصوبات ۲ سفر رئیس جمهور به هرمزگان تصریح کرد: اجرایی شدن این مصوبات، چشماندازهای روشنی برای جایگاه استان در اقتصاد ملی ترسیم میکند که بهبود معیشت مردم، کاهش نرخ بیکاری و افزایش رضایت عمومی از بدیهیترین دستاوردهای آن است.
وی یادآور شد: ضعفهایی در حوزه نرمافزاری استان وجود دارد که نیازمند به مساعدت قانونی در سطح ملی است و این موضوع نیز در سفر رئیس جمهور مورد توجه جدی است.
رییس شورای برنامهریزی و توسعه هرمزگان ادامه داد: باتوجه به سیاستهای ابلاغی رهبرمعظم انقلاب در حوزه اقتصاد دریامحور برای اجرای این سند ابلاغی، نشستهای متعددی برگزار شده که تصمیمات و مصوبات این نشستها؛ تاثیرات مهمی در افزایش رشد اقتصادی استان ساحلی هرمزگان خواهد داشت.
به گفته دوستی: در هرمزگان بنادر جدید در شهرهای ساحلی ایجاد میشود که با توسعه بندری نقش اقتصاد دریا پررنگتر از گذشته خواهد بود.
وی اضافه کرد: پایانه ریلی مکانیزه، پایانه ریلی غلات، توسعه پسکرانه بندرشهید رجایی و همچنین ایجاد پُلهای بزرگ از مطالبات مردمی و خواستههای اصلی استان است که در مسیر اجرا قرار دارد.
استاندار هرمزگان یادآور شد: در بخش فرهنگی و اجتماعی نیز، بیشترین تمرکز مدیریت استان بر مباحث دانشآموزی است که در بسته سفر، اجرای اردوگاه بزرگ فرهنگیان و اردوگاه دفاع مقدس جنوب در استان پیشبینی شده و سال آینده عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.
دوستی گفت: تکمیل نمایش خانهها (پلاتو) و کتابخانهها نیز از دیگر مطالبات حوزه اجتماعی و فرهنگی مردم هرمزگان است که در سفر رئیس جمهور به استان در دستورکار قرار دارد.
نظر شما