۱۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۹:۰۸
کد خبرنگار: 1180
کد خبر: 85370811
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

۶۰ پروژه بهداشتی و درمانی خوزستان دهه فجر آماده افتتاح است

اهواز- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ۶۰ پروژه بهداشتی، درمانی و آموزشی با اعتباری بالغ بر هشت هزار میلیارد ریال در استان همزمان با دهه فجر امسال آماده بهره برداری است.

به گزارش ایرنا دکتر محمد حسین سرمست روز سه شنبه در نشست خبری به مناسبت دهه مبارک فجر در محل دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: یکی از پروژه‌های مهم این دانشگاه توسعه فضا و تجهیز بیمارستان علامه کرمی اهواز بود که کار ساماندهی این بیمارستان به طور کامل انجام شده است.

بیمارستان موقوفی علامه کرمی پیش از این متعلق به کمیته امداد خوزستان بود که از ابتدای امسال به دانشگاه علوم پزشکی اهواز واگذار شد.

وی افزود: از دیگر مواردی که دانشگاه علوم پزشکی اهواز به طور جدی ورود کرده بهسازی خوابگاه‌های دانشجویی است و در این راستا سه خوابگاه بوستان، گلستان و صدف اهواز ساماندهی شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: طی یکسال گذشته ۲ خوابگاه قدیمی ساماندهی به ظرفیت خوابگاه‌های استان اضافه شدند، این خوابگاه‌ها به دانشجویان بین المللی اختصاص یافتند.

وی تاکید کرد: بهسازی و ساماندهی خوابگاه‌ها باعث ترغیب دانشجویان برای تحصیل در این دانشگاه خواهد شد.

ساخت ساختمان جایگزین بیمارستان گلستان اهواز

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: بیمارستان ۶۶۳ تختخوابی جایگزین بیمارستان گلستان اهواز خواهد شد و از ۲ هفته گذشته عملیات ساخت آن آغاز شده است.

دکتر سید سعید آزنده ادامه داد: ساخت بیمارستان جایگزین از مطالبات مردم اهواز و استان است که در زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع در منطقه گلستان اهواز در ۱۱ طبقه ساخته خواهد شد.

وی گفت: اعتبار ساخت این بیمارستان از شرکت نفت، خیران و طرح مولدسازی دانشگاه تامین خواهد شد.

آزنده ادامه داد: بیمارستان گلستان اهواز از مراکز درمانی مورد نیاز استان و جنوب غرب کشور است که بیمران استان‌های دیگر را نیز پوشش می‌دهد.

وی با بیان اینکه پیمانکار این طرح قرارگاه خاتم الانبیاء است گفت: اعتباری که برای ۲ سال اول این طرح اختصاص یافته ۲۲ هزار میلیارد ریال است که برای ساخت اسکلت فلزی آن هزینه خواهد شد.

آزنده ادامه داد: بیمارستان نظام مافی در شهرستان شوش نیز در دست ساخت است که دارای پیشرفت فیزیکی ۶۷ درصدی است.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به ۲ طرح مهم احداث بیمارستان در استان اضافه کرد: این دانشگاه پیگیر ساخت ۲ بیمارستان فوق تخصصی ریه و چشم در استان است.

آزنده با اشاره به اینکه بیمارستان رازی اهواز مربوط به جنگ جهانی دوم است گفت: نیاز است که ساختمان جدیدی جایگزین این بیمارستان شود تا خدمات‌رسانی مطلوب‌تری را به بیماران داشته باشد.

وی گفت: همچنین ۸۷ طرح بهداشتی همچون مرکز سلامت روستایی و شهری و خانه بهداشت با اعتباری بالغ بر چهار هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال در استان در دست ساخت است.

وجود پنج مرکز ناباروری در خوزستان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز در ادامه گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال برای خرید تجهیزات سنگین بیمارستان در استان هزینه شده است.

دکتر میثم معزی از دیگر اولویت‌های این دانشگاه را توسعه خدمات درمانی در حوزه ناباروری دانست و افزود: ۲ بیمارستان مسجدسلیمان و ایذه به عنوان ۲ مرکز درمانی سطح ۲ به بهره‌برداری رسیدند که درمان ناباروری را انجام می‌دهند.

وی گفت: همچنین یک مرکز ناباروری سطح سه در استان راه اندازی شده که تعداد مراکز درمانی ناباروری استان را به پنج مرکز رسانه است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: طی ۲ سال اخیر یکهزار و ۲۰۰ فقره تسهیلات درمان ناباروری به زوج‌های جوان استان پرداخت شده است.

معزی با اشاره به ضعف خدمات‌رسانی دندانپزشکی‌های دولتی در استان ادامه داد: در همین راستا سه مرکز دندانپزشکی دولتی در بیمارستان‌های ابوذز، بقایی ۲ و گلستان اهواز با تعرفه دولتی ارائه خدمات می‌دهند.

کاهش چشمگیر مرگ مادر باردار

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توضیح داد: مرگ مادر باردار یکی از شاخص‌های بسیار مهم است که این رقم در خوزستان کاهش ۵۰ درصدی یافته است .

وی گفت: میزان مرگ ۳۰ مادر در سال ۱۴۰۰ به ۱۶ مرگ در سال گذشته و امسال به هشت مورد کاهش یافته است.

تامین پیشرفته‌ترین دستگاه شتاب‌دهنده خطی در خوزستان

معزی افزود: رادیوتراپی برای درمان بیماران مبتلا به سرطان است که پیشرفته‌ترین دستگاه شتاب دهنده خطی دنیا با قیمت ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در استان خریداری شده و در بیمارستان گلستان اهواز مستقر گردیده است.

وی اظهار کرد: تامین این دستگاه گام بسیار مهمی برای ارائه خدمات درمانی به بیماران مبتلا به سرطان است و زمان انتظار بیمار به یک ماه کاهش می‌دهد، هفته گذشته سازمان انرژی اتمی مجوز آن را صادر کرد که امید است یک ماه آینده فعال شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: با خرید این دستگاه در مجموع سه دستگاه برای درمان بیماران سرطانی در استان وجود دارد.

معزی تصریح کرد: بیمارستان ۷۴ تختخوابی راه زینب سربندر نیز با اعتباری بالغ بر ۶ هزار میلیارد ریال بعد از ۲۰ سال رکود در دهه فجر امسال آماده بهره برداری است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha