به گزارش ایرنا؛ سرهنگ "عبدالحسین زارع" روز جمعه تاکید کرد که رعایت موارد ایمنی هنگام نزدیک شدن به خط آهن و حریم آنها الزامی بوده و عبور کردن از روی خط راه آهن برای وسایل نقلیه و عابران پیاده در محل های غیر مجاز علاوه بر اینکه ممنوع است عملی بسیار خطرناک می باشد.
وی افزود: عبور وسایل نقلیه نقلیه موتوری و غیر موتوری از یک طرف خط آهن به طرف دیگر آن فقط باید در گذرگاهها و معابر مجاز انجام گرفته و از تردد در خارج از این محل ها لازم است خودداری گردد در غیر این صورت فرد متخلف مسئول هر گونه حادثه و ایراد خسارت میباشد.
سرهنگ زارع اضافه کرد: رانندگان وسایل نقلیه در محل تقاطع راه آهن و محل های مجاز هر چند علامتی وجود نداشته باشد باید به طور کامل توقف کنند و پس از اطمینان از بی خطر بودن معبر، از تقاطع بگذرند و چنانچه قطار نزدیک باشد تا عبور آن نباید از تقاطع عبور کنند.
سرپرست پلیس راه استان ادامه داد: چنانچه عبور وسایط نقلیه موجب خرابی یا انحراف قسمتی از ریل, خاکریز و سایر تأسیسات مربوط به راه آهن گردد راننده علاوه بر پرداخت جزای نقدی مسئول جبران خسارت وارده نیز می باشد.
وی تصریح کرد: اقدام به هرگونه عملیاتی که موجب اخلال در تردد قطار و تخریب راه آهن گردد و یا درخت کاری، زراعت، ایجاد راه دسترسی، حفاری، ریختن زباله، نخاله، مصالح ساختمانی و نصب و استقرار تابو یا هر چیز دیگری روی خطوط راه آهن و حریم قانونی آنها ممنوع است و مرتکبان علاوه بر جبران خسارات وارده و رفع موانع به حبس محکوم می شوند.
زارع در پایان گفت: قطار برای توقف به مسافت طولانی نیاز دارد و این امکان برای لکوموتیوران وجود ندارد که سریع توقف نماید و یا تغییر مسیر دهد، پس لازم است ضمن رعایت فاصله از ریل از قرار گرفتن در مسیر حرکت قطار اجتناب گردد.
قطار فیروزان به کرمانشاه اواخر سال ۹۶ افتتاح شد و این استان از سال ۹۷ دارای خط ریلی شد و اکنون ایستگاه راه آهن در شهر کرمانشاه فعال است.
هر هفته ۲ قطار از کرمانشاه به سمت مشهد و بالعکس اقدام به جابجایی مسافر می کند.
همچنین خط راه آهن کرمانشاه به خسروی نیز در این استان اکنون در دست اجرا است و تاکنون به شهرستان اسلام آباد غرب رسیده است.
نظر شما