۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۴۴
کد خبرنگار: 762
کد خبر: 85373833
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار تهران:رضایت عملی مردم از عملکرد شهرداری‌ها موجب امیدآفرینی در جامعه است

قرچک - ایرنا - استاندار تهران در همایش شهرداران استان تهران گفت: رضایت عملی مردم از عملکرد شهرداری‌ها، نشان از توفیق شهرداران در انجام امورات و وظایف قانونی است که قطعا این مهم می‌تواند موجب امیدآفرینی در جامعه شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا فخاری در همایش شهرداران استان تهران که در محل شهرداری قرچک برگزار شد اظهار داشت: شهرداران در نزدیکترین فاصله اجتماعی با مردم قرار دارند و اگر تمامی قوانین شهرداری و شوراهای اسلامی به درستی اجرایی می‌شد، ۹۵ درصد از امورات مردم از زمان تولد تا فوت، به شهرداری ارتباط داشت.

استاندار تهران:رضایت عملی مردم از عملکرد شهرداری‌ها موجب امیدآفرینی در جامعه است

وی با تأکید بر لزوم شفاف سازی در امورات شهرداری ها گفت: مردم باید با کیفیت کار شهرداران آشنا باشند و اقدامات صورت گرفته لازم است به اطلاع مردم برسد که البته، با روش‌های متداول امروزی شدنی نیست، عملکرد شهرداران باید تحت نظارت هر روزه مردم باشد تا به واسطه آن بتوان سطح رضایتمندی مردم را افزایش داد.

فخاری تأکید کرد: جایی که مردم از عملکرد شهرداران ناراضی باشند، آن را به ضعف حاکمیت پیوند می‌زنند چرا که شهرداران و شوراهای اسلامی در سلسله مراتب، همانند استانداری، فرمانداری و وزارت کشور در شهرهای خود عمل می‌کنند و هر عملی که در حوزه جمهوریت صورت گیرد، اثر آن در حاکمیت و حکمرانی خود را نمایش می‌دهد.

وی تصریح کرد: شهرداران باید در پاسخگویی به مردم صبور باشند، احساس نابرابری را در مردم ایجاد نکرده و با صبر در برابر ابهامات مطرح شده پاسخ مناسب ارائه دهند چرا که شهرداران مرجعیت شهر در مسائل اجتماعی و عمرانی محسوب می‌شوند و اگر نتوانند پاسخ قانع کننده ای به مردم دهند، آن‌ها راه خودشان را می‌روند تا جایی که در یک نقطه تخلف به همدیگر می‌رسند. مدارا کردن با مردم مشکلات اجتماعی را کاهش می‌دهد.

استاندار تهران با تأکید بر لزوم مدارا کردن با مردم به ویژه با قشر ضعیف و مستضعف گفت: گاهی افراد متمول به دلیل نفوذ بیشتر، به راحتی و با واسطه کردن ۱۰ها نفر، به شهرداران دسترسی پیدا کرده و از لطف و عنایت آنان برخوردار می‌شوند ولی افراد مستضعف که مورد توجه کسی نیستند، نمی‌توانند برای حل مشکلات خود کاری کنند. باید با قشر ضعیف جامعه مدارا کرد و حتی اگر لازم بود، آنان رابا تخفیفات و بخشش همراه کرد تا بتوانند به زندگی خود برسند.

وی با توصیه به شهرداران در پرهیز از تکبر و غرور گفت: پرهیز از تکبر و غرور، پایه و اساس اخلاق دین مبین اسلام است و در این صورت است که مردم به شهرداران اعتماد می‌کنند، اگر فرد شهردار به خاطر تربیت محیطی، نمی‌توان غرور شخصی خود را کنار زند، لازم است تا با تمرین، حتی به ریا در برابر مردم سرتعظیم فرود آورد چرا که این مردم هستند که به ما نقش استاندار، فرماندار و یا شهردار را می‌دهند.

فخاری بر لزوم توجه به اقدامات پیشگیرانه در شهرداری‌های تأکید کرد و افزود: شهرداران به عنوان افراد مسلط به قانون، لازم است تا با اقدامات پیشگیرانه به ویژه در نقاطی که بیشترین ارتباط و تعامل را با مردم دارند، نسبت به نیروها کنترل داشته باشند، اگر مأموری بداند که مسئول بالا دستی چشم خود را بر روی تخلف بسته، قطعا در مواجه به موارد تخلف خود را به خواب می‌زند. اعتماد به نیروها کفایت نمی‌کند و لازم است تا با رصد مداوم و اقدامات پیشگیرانه از بروز هر گونه تخلف جلوگیری کرد.

شهرداران ۳۰ سال آینده شهر را در نظر گرفته و شهر آباد آینده را پیش بینی کنند

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن انتخابات ۱۱ اسفند گفت: شهرداران به درستی می‌توانند تمام تلاش دشمنان قسم خورده نظام در ناامید کردن مردم را با عملکرد مناسب خود در رفع مشکلات جامعه، خنثی کنند و جامعه را به آینده نظام امیدوار سازند.

وی افزود: تا روز انتخابات، اگر هر یک از ۴۷ شهرداری استان تهران روزی یک اقدام برای رفع مشکل مردم انجام دهند، بیش از یک هزار و ۳۰۰ کار و اقدام امیدآفرین برای خنثی کردن توطئه دشمنان صورت می‌گیرد.

استاندار تهران بر لزوم توجه به افق ۳۰ ساله شهرها در عملکرد و برنامه ریزی شهرداران تأکید کرد و افزود: امروز ظرف جمعیت پذیری شهرها باید از سوی شهرداران مورد توجه جدی قرار گیرد و برنامه‌های ارائه شده محدود به دوران مدیریت فرد شهردار خلاصه نشود، شهرداران باید ۳۰ سال آینده شهر را در نظر گرفته و شهر آباد آینده را پیش بینی کنند.

وی با اشاره به لزوم توسعه فضای سبز شهرها گفت: هر چند که افزایش فضای سبز مناطق شهری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است ولی لازم است تا توسعه فضای سبز، متناسب با میزان دسترسی به آب صورت گیرد، قطعا سال آینده به دلیل کمبود آورده‌های طبیعی، با مشکل کمبود آب مواجه هستیم که این امر، لزوم صرفه جویی و مدیریت منابع آبی و نیز توجه ویژه به بازچرخانی آب و استفاده از پساب تصفیه شده را ایجاب می‌کند.

فخاری از احداث آرامستان عمومی به عنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های شهرداران یاد کرد و افزود: احداث آرامستان می‌تواند به یک چالش اجتماعی تبدیل شود،شهرداران باید برای دفن اموات آن هم برای ۵۰ سال آینده چاره‌ای اساسی اندیشیده و از همین موضوع نیز برای رفع دغدغه و نگرانی مردم استفاده کنند.

وی از تأمین سرویس دانش آموزان استنثنایی، مناسب سازی معابر، جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی، همکاری در طرح نهضت ملی مسکن، جداسازی زباله از مبدا، آموزش فرهنگ ترافیکی، آموزش اجتماعی، فرهنگ سازی متناسب با هنجارهای اجتماعی، پرهیز از فعالیت‌های تبلیغاتی له یا علیه کاندیداها، جلوگیری از پائین آمدن آستانه صبر و تحمل مردم و مشارکت دادن مردم در اقدامات شهری و تبیین اقدامات خدماتی ارائه شده برای امید آفرینی به جامعه به عنوان بخشی از وظایف شهرداران یاد کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha