به گزارش جمعه شب ایرنا از "الجزیره انگلیسی" این مقام سازمان ملل روز جمعه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که"عمیقاً از اظهارات وزیر دفاع اسرائیل درباره عملیات نظامی در رفح نگران است. "
وی ادامه داد: این امر زنگ خطری برای تلفات گسترده غیرنظامیان را به صدا در میآورد و منجر به جابجایی بیش از ۱. ۵ میلیون فلسطینی آسیب پذیر به مکانی نامشخص میشود.
به گزارش ایرنا, سخنگوی سازمان ملل روز جمعه اعلام کرد که آنتونیو گوترش، دبیرکل این سازمان از گسترش احتمالی حمله نظامی اسرائیل به گذرگاه رفح در جنوب نوار غزه «بسیار نگران» است.
استفان دوجاریک افزود: ما قبلاً شاهد تأثیر اقدامات اسرائیل بر غیرنظامیان در خان یونس بودهایم.
وی به خبرنگاران در نیویورک گفت: بدیهی است که از آغاز عملیات زمینی اسرائیل، مردم در غزه به سمت جنوب حرکت کردهاند.
او افزود که یک جمعیت «متراکم» در جنوب غزه وجود دارد و مردم در شرایطی «وخیم» در این منطقه زندگی میکنند.
دوجاریک تاکید کرد: با توجه به این شرایط، گسترش عملیات اسرائیل در رفح واقعاً بسیار نگران کننده است.
به گزارش ایرنا, وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب گفت که عملیات زمینی ارتش این رژیم پس از خان یونس به رفح منتقل خواهد شد.
یوآو گالانت مدعی شد: تیپ حماس در خان یونس منحل شد، مأموریتمان در آنجا را به اتمام رسانده و عملیات را به سمت رفح ادامه خواهیم داد.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین گفت: پس از توافق برای آزادی اسرا باید به رفح برسیم.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
نظر شما