۱۴ بهمن ۱۴۰۲، ۲۱:۵۷
کد خبر: 85375387
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرایند تشخیص و درمان بیماران صرع در کشور مطلوب است

اصفهان- ایرنا- مدیرعامل انجمن صرع اصفهان گفت: فرایند تشخیص، درمان و حمایت از بیماران مبتلا به صرع در ایران نسبت به سایر کشورها بسیار مطلوب و اُمیدبخش است‌ و هیچ نقطه از دنیا اینگونه به این بیماران خدمات ارائه نمی شود.

به گزارش ایرنا، مسعود اعتمادی فر شامگاه شنبه در نشست خبری انجمن خیریه صرع اصفهان در مجمتع مطبوعاتی افزود: مراحل تشخیص، آغاز اقدامات درمانی و دسترسی به داروهای مورد نیاز بیماران صرع در کشورمان بسیار کوتاه است در حالی که در بسیاری از کشورهای خارجی این فرایند گاهی تا ۶ ماه به درازا می کشد.

وی افزود: صرع یک بیماری شایع و قابل درمان است و مبتلایان به آن نباید هیچگونه هراسی داشته باشند.

اعتمادی فر گفت: بیماران صرع محدودیتی در اشتغال، ازدواج و مسایل حقوقی ندارند و افراد جامعه در این زمینه باید آگاه شوند.

وی با بیان اینکه بیش از سه هزار بیمار اکنون تحت پوشش انجمن خیریه صرع اصفهان هستند، افزود: بیماران در این انجمن با کمترین هزینه و آسانترین فرایندها از حمایت های اجتماعی، معیشتی و آموزشی بهره مند می شوند.

متخصص مغز و اعصاب و مدیرعامل انجمن خیریه صرع اصفهان افزود: افراد مبتلا به صرع های مقاوم جزو بیماران سخت درمان محسوب می شوند و هزینه های درمان آنها رایگان است.

اعتمادی فر خاطرنشان کرد: اصفهان با برخورداری از نخستین بخش جراحی صرع واقع در بیمارستان آیت الله کاشانی در درمان این بیماری در کشور پیشتاز است.

مدیرعامل انجمن خیریه صرع اصفهان افزود: بطور معمول یک درصد مجموع جمعیت را افراد مبتلا به صرع تشکیل داده اند که این آمار در کشور حدود ۸۵۰ هزار نفر و در اصفهان ۶۵ هزار نفر است.

به گفته وی حدود ۱۵ هزار بیمار صرع مقاوم به درمان در اصفهان وجود دارد.

اعتمادی فر ادامه داد: صرع در همه سنین دیده می شود اما در کودکان، بزرگسالانِ بالای ۵۰ سال و مردان بیشتر است.

این پزشک متخصص افزود: عفونت های مغز، تومورهای مغزی، ناهنجاری های ژنتیکی و آسیب به سلول های مغزی می تواند منجر به صرع شود و تشخیص این بیماری بر اساس علائم بالینی، نتیجه ام آر آی و نوار مغز است.

به گزارش ایرنا؛ دومین دوشنبه فوریه هر سال میلادی به عنوان "روز جهانی صرع" نامگذاری شده است. این مناسبت امسال در تقویم ایران مصادف با ۲۳ بهمن است.

صرع یک اختلال سیستم اعصاب مرکزی است که در آن فعالیت سلول های عصبی در مغز مختل می شود و باعث حمله های تشنج می شود.

علائم تشنج متفاوت است؛ برخی از افراد مبتلا به صرع به سادگی برای چند ثانیه مستقیم به جایی خیره می شوند در حالی که برخی بارها دست و یا پاهای خود را حرکت یا کشش های ناگهانی می دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha