دانشگاهیان در آزمون انتخابات مجلس، مشارکت حداکثری داشته باشند

تهران- ایرنا- سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه با آزمون جدید انتخابات مجلس شورای اسلامی مواجه هستیم، گفت: بسیاری از اقشار مردم به نخبگان جامعه نگاه می‌کنند و رای آنها را برای خود حجت می‌دانند؛ دانشگاهیان باید در این آزمون مشارکت حداکثری داشته باشند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در مراسم آغاز چهل و پنجمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: دهه فجر از جنبه‌های مختلف برای ما فرصت مغتنمی برای تفکر در خصوص اهداف انقلاب بزرگ اسلامی است. انقلابی که توسعه علمی، مبارزه با فساد و مبارزه با استکبار جهانی را در صدر اهداف خود قرار داد و در این مسیر نیز حرکت کرد و طی چند سال نیز موفقیت‌های بزرگی را نصیب کشور و ملت ایران کرده است. امروز کشور ما به عنوان یک کشور مستقل در کل جهان به رسمیت شناخته شده و این استقلال را به برکت وجود انقلاب اسلامی می‌دانیم.

وی به مهمترین تحولات علمی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: تحولات بزرگی در کشور ما اتفاق افتاده است که افزایش تعداد دانشجو از کمتر از ۲۰۰ هزارنفر به بیش از چهار میلیون، روند توسعه آموزش عالی را نشان می‌دهد.


رتبه علمی در ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی از نظر تولیدات علمی کشور از رتبه ۵۲ به ۱۵ صعود کرد. این پیشرفت حاصل تلاش علمی مراکز علمی و محیط‌های دانشگاهی است. ضمن اینکه این شاخص‌های رشد در مباحث اقتصادی و اجرایی در سایر حوزه ها نیز اتفاق افتاده است. اگر چه این اتفاقات مثبت به این معنا نیست که ما کم و کاستی نداشتیم چرا که در برخی جنبه‌ها موفقیت‌ها نسبی بوده و باید با تلاش بیشتر به هدف غایی دست یابیم.

دانشگاهیان در آزمون انتخابات مجلس، مشارکت حداکثری داشته باشند


وی به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در اسفند ماه هم اشاره کرد و گفت: ما با آزمون جدید انتخابات مجلس مواجه هستیم. ممکن است در این زمینه دیدگاه‌های متفاوتی مطرح شود، اما واقعیت این است که امام (ره) فرمودند مجلس در راس امور است. این موقعیت و جایگاه مجلس را نشان می‌دهد. با توجه به اینکه قانونگذاری و نظارت بر امور اجرایی کشور دو وظیفه مهم مجلس است، اگر مجلس پشتوانه مردمی داشته باشد، با قدرت و قوت امور خود را پیگیری می کند بر این اساس نیازمند مشارکت گسترده در انتخابات هستیم.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر نقش دانشگاهیان برای مشارکت در انتخابات پیش رو را با اهمیت دانست و گفت: بسیاری از اقشار مردم به نخبگان جامعه نگاه می‌کنند و رای آنها را برای خود حجت می دانند، از این جنبه همه ما دانشگاهیان باید در محورهای مختلف اعم از ارزیابی عملکرد مجلس فعلی و بررسی نقاط ضعف و قدرت آن، تدوین معیارهای انتخاب اصلح و ترسیم دورنمای مجلس آینده فعال باشیم تا با توجه و اطلاع کافی از این نکات به سمت انتخاب اصلح برویم و همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز به آن تاکید دارند، مشارکت حداکثری مهم است و ما نیز باید به آن توجه کرده و سهم کوچکی در روند پیشرفت کشور داشته باشیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha