به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوستان، محمد مهرپرور روز دوشنبه افزود: یکی از راههای درآمدزایی و رشد اقتصادی تعاونیها، پرداختن به موضوعات کشاورزی با توجه به نیاز بازار است.
وی ادامه داد: تعاون روستایی دزفول با ورود به طرح زراعت چوب موفق به کاشت ۵۰۰ هزار نشاء آکالیپتوس شده که در حال حاضر به مرحله بیرون آوردن نشاءها و کیسه گیری آنها رسیده است و از نیمه دوم اسفندماه آماده توزیع است.
رئیس تعاون روستایی دزفول بیان کرد: این طرح چهار ساله است و امیدواریم بتوانیم هر سال با توجه به نیاز کشور و استان خوزستان این رقم را افزایش دهیم.
به گزارش ایرنا، مقرر شده است که طرح زراعت چوب در شهرستانهایی از خوزستان از جمله باوی، کرخه، اهواز، دزفول و شوش و همچنین مناطقی که دارای رودخانه و آب کافی هستند اجرا شود.
توسعه صنعت ام دی اف در خوزستان نیز از برنامههای طرح زراعت چوب است؛ اجرای این طرح در خوزستان با محوریت دانشگاه کشاورزی رامین و با همکاری دستگاههایی همچون اداره کل منابع طبیعی و مرکز تحقیقات سازمان جهاد کشاورزی استان انجام میشود.
زراعت چوب جزو طرحهایی است که همسو با قانون تنفس جنگلهای شمال مطرح و در آن زمان در دستور کار سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری قرارگرفت؛ این قانون از اواخر سال ۱۳۹۵ اجرا شد و سرانجام در سال ۱۳۹۸ با اتمام قراردادها، تمامی شرکتهای فعال بهره بردار از هرگونه بهره برداری تجاری و صنعتی از چوب جنگلهای کشور ممنوع شدند.
پس از توقف بهره برداری از جنگلهای شمال با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و مراتع برای اشتغالزایی، تامین چوب صنایع چوبی و حفظ جنگلها، طرح زراعت چوب در سال ۱۳۹۸ در کشور کلید خورد و برای اجرا به دستگاههای مرتبط ابلاغ شد.
نظر شما