۱۶ درصد تصادفات چهارمحال و بختیاری مربوط به  خودروهای شوتی است

شهرکرد-ایرنا- رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری با اشاره به سرعت غیرمجاز خودروهای شوتی گفت: ۱۶ درصد تصادفات رانندگی در جاده‌های استان مربوط به خودروهای شوتی است.

به گزارش ایرنا، سرهنگ سید غلامعلی نوربخش روز دوشنبه در نشست خبری مدیران عضو شورای هماهنگی راه وشهرسازی استان به مناسبت دهه فجر، بدون اعلام آمار تصادفات رانندگی و آمار فوت شدگان تصادفات رانندگی از ابتدای سالجاری تاکنون افزود: باتوجه به اینکه جاده‌های استان به خصوص جاده بروجن به لردگان به خوزستان از جاده‌های ترانزیت و ارتباطی جنوب به مرکز کشور است، ۱۶ درصد تصادف‌ها در این محور را خودروهای شوتی به خود اختصاص داده‌اند.

به گفته وی، در راستای برخورد با خودروهای شوتی در تعامل با دادستان مرکز استان، طرح توقیف سیستمی خودروهای شوتی از ابتدای سال آغاز شده است و تاکنون دستور توقیف سیستمی ۱۳۵دستگاه خودروی شوتی در استان صادر شده است.

نوربخش گفت: با صدور دستور توقیف سیستمی در صورتی که خودروی شوتی در استان توقیف نشود، امکان توقیف خودرو در سایر استان‌ها وجود دارد.

رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری گفت: رانندگان خودروهای توقیف شده برای ترخیص باید به این استان مراجعه کنند تا پس از گذراندن مراحل قانونی از جمله پرداخت جریمه صادر شده توسط تعزیرات حکومتی که بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ میلیون ریال است و سپس خودرو خود را آزاد کنند.

نوربخش با اشاره به اینکه ۳۵ درصد تصادف‌های منجر به فوت در استان مربوط به حوادثی است که آمار فوت‌شدگان در آن تصادفات بالاست، گفت: امسال این تصادفات ۷۰ فوتی داشته است.

به گفته وی، در این مدت ۲۵ فقره تصادف‌ با آمار فوتی بالا در جاده‌های ارتباطی برون شهری استان رخ داده است، که این آمار باعث افزایش آمار فوتی تصادف‌های رانندگی می‌شود.

به گفته وی، در استان سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه برون شهری اصلی، فرعی و روستایی وجود دارد که از این میزان ۳۰۸ کیلومتر بزرگراه و چهارخطه ، ۷۳۲ کیلومتر راه اصلی و ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی است.

وی با اشاره به افزایش ۳۸ درصدی تصادف‌های منجربه فوت، جرحی و خسارتی در سالجاری در استان افزود: در این مدت تصادف‌های فوتی ۴۳ درصد، جرحی ۱۲ درصد و خسارتی سه درصد افزایش داشته است.

نوربخش افزود: ۴۵ درصدتصادفات در جاده‌های ارتباطی استان به دلیل واژگونی خودرو بوده که بخشنده نبودن جاده و رعایت نشدن موارد راهنمایی و رانندگی از دلایل عمده برای واژگونی خودروها بوده است.

وی اظهار داشت: خودروهای سواری ۶۵ درصد تصادف‌های در استان هستند و بیشتر تصادف‌ها در فاصله ۳۰ کیلومتری شهرها رخ داده است.

رییس پلیس راه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این استان یکی از مناطق مسافرپذیر است، گفت: نداشتن آشنایی با جاده و خستگی و خواب آلودگی مهمترین دلایل واژگونی خودرو از جاده است.

به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری دارای ۲۷۰ کیلومتر بزرگراه، ۷۵۸ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۳۷۱ کیلومتر راه روستایی است که جاده ترانزیت شهرکرد به خوزستان (بروجن به لردگان) به‌ عنوان یکی از محورهای شریانی و ترانزیت کشور در مسیر ارتباطی استان‌های فلات مرکزی ایران به بنادر جنوب‌غرب و جنوب کشور است که روزانه بیش از ۳۸ هزار تردد در این محور انجام می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha