تکلیف نیروی دریایی ارتش در خدمت به توسعه اقتصاد دریامحور مشخص است

بندرعباس - ایرنا - جانشین منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، با اشاره به اینکه تدابیر داهیانه فرماندهی معظم کل قوا در سیاست‌های کلی دریامحور تکلیف را برهمگان روشن شده است، گفت: در این راستا وظیفه نیروی دریایی ارتش و نیروهای مسلح در خدمت به توسعه اقتصاد دریامحور، مشخص شده است.

به گزارش ایرنا، امیر دریادار دوم فرهاد فتاحی روز چهارشنبه در نخستین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریاپایه که با حضور مقامات کشوری و لشکری، فعالان اقتصادی و سفرای ۶ کشور دوست و همسایه، هیات‌های دیپلماتیک بین المللی و همچنین استاندار هرمزگان و نماینده ولی فقیه در هرمزگان در بندرعباس برگزار شد، ضمن تاکید بر اهمیت اجرایی شدن سیاست‌های کلی توسعه دریامحور بیان کرد: پیش شرط تحقق توسعه دریامحور در گرو نگاه سیاستگذاران، برنامه‌ریزان و مسئولان به مقوله دریا است.

امیر دریادار دوم فتاحی، اساسی‌ترین محور اتصال فرا سرزمینی کشورها را از طریق دریاها و مسیرهای آبی توصیف کرد و گفت: کشور ما دارای سابقه‌ای دیرینه در کشتی‌سازی و تجارت دریایی است و همواره از قدرت‌های دریایی در دنیا بوده است.

جانشین منطقه یکم نداجا با اشاره به نقش مهم نیروی دریایی راهبردی ارتش در تامین امنیت خطوط مواصلاتی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در آبهای آزاد و بین‌المللی، اظهار کرد: امروز بیش از ۲۵۰ فروند کشتی تجاری روند صادرات و واردات کشور را با حضور امنیت آفرین نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آبراه‌های مهم اقیانوسی انجام می‌دهند.

امروز بیش از ۲۵۰ فروند کشتی تجاری روند صادرات و واردات کشور را با حضور امنیت آفرین نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آبراه‌های مهم اقیانوسی انجام می‌دهندوی، انجام موفقیت‌آمیز ماموریت پرافتخار (کد ۳۶۰) توسط ناوگروه ۸۶ نداجا را نقطه عطف اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: این ناوگروه تا امروز رکورد طولانی‌ترین دریانوردی تاریخ ایران را در اختیار دارد و بیش از هشت ماه در ماموریت دریایی بوده است.

دریادار دوم فتاحی تاکید کرد: توسعه دریامحور و اقتصاد دریا که در ادبیات جهانی بیشتر با عنوان اقتصاد آبی از آن یاد می‌شود، به معنای استفاده پایدار از ظرفیت منابع و گستره‌های آبی اعم از اقیانوس‌ها، دریاها، دریاچه‌ها و جزایر برای رشد اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال و در نهایت افزایش تولید ناخالص داخلی تعریف می‌شود.

تدابیر راهبردی فرمانده کل قوا پیشرفت‌آفرین است

جانشین منطقه یکم نداجا، با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسط رهبر معظم انقلاب، گفت: شهریورماه سال ۱۴۰۲ رهبر معظم انقلاب در ابلاغ سیاست‌های کلی برنامه هفتم در بند ۱۱ به توجه ویژه به دریا، سواحل بنادر و مزیت‌های دریا و توسعه شهرهای ساحلی تاکید داشتند و به‌طور یقین تدابیر دوراندیشانه و راهبردی فرماندهی معظم کل قوا، بسیار ارزشمند و پیشرفت‌آفرین است.

اقتصاد اقیانوسی در حدود ۲۰ سال آینده به طور عمده توسط تحولات جمعیت جهانی، اقتصاد، آب و هوا و محیط زیست، فناوری، مقررات و مدیریت اقیانوس‌ها، هدایت خواهد شدوی ادامه داد: اقتصاد دریامحور، بسیار اهمیت دارد اما امروز ما باید از اقتصاد دریامحور عبور کرده و به اقتصاد اقیانوسی توجه کنیم؛ چرا که بیش از سه میلیارد نفر برای امرار معاش خود به اقیانوس متکی هستند که بیشتر نزدیک به اتفاق آن‌ها در کشورهای در حال توسعه زندگی می‌کنند.

دریادار دوم فرهاد فتاحی، اقتصاد اقیانوسی را در گفتمان اقتصاد دریامحور برای کشورها بسیار مهم برشمرد و گفت: اقتصاد اقیانوسی در حدود ۲۰ سال آینده به طور عمده توسط تحولات جمعیت جهانی، اقتصاد، آب و هوا و محیط زیست، فناوری، مقررات و مدیریت اقیانوس‌ها، هدایت خواهد شد.

جانشین منطقه یکم امامت نداجا در پایان، تجمیع اولویت‌های ملی و بین المللی جامعه دریایی کشور را مایه هم‌افزایی بیشتر دانست و افزود: تدابیر داهیانه فرماندهی معظم کل قوا در سیاست‌های کلی توسعه دریامحور تکلیف را بر همگان از جمله نیروهای مسلح در خدمت به منافع اقتصادی این سرزمین مقدس روشن کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha