به گزارش ایرنا، ولکر ترک کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی افزود که نیروهای اسرائیلی تمامی ساختمان های واقع در فاصله یک کیلومتری حصار بین اسرائیل و نوار غزه را با هدف ایجاد «منطقه حائل» تخریب کردند و این کار طبق کنوانسیون چهارم ژنو ممنوع است.
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت: از اواخر اکتبر ۲۰۲۳، دفتر من، تخریب و تخریب گسترده زیرساختهای غیرنظامی و سایر زیرساختها، از جمله ساختمانهای مسکونی، مدارس و دانشگاهها را در مناطقی که جنگ در آنها در جریان نیست یا دیگر انجام نمیشود، توسط ارتش اسرائیل ثبت کرده است.
ولکر ترک ادامه داد: این تخریب خانهها و دیگر زیرساختهای اولیه غیرنظامی همچنین به جابجایی دائمی جوامعی منجر میشود که قبل از جنگ در این مناطق زندگی میکردند و به نظر میرسد که هدف از این تخریب غیرممکن کردن بازگشت به آن مناطق است.
او تاکید کرد من به مقامات [اسرائیل] یادآوری میکنم که انتقال اجباری غیرنظامیان جنایت جنگی است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد از هفتم اکتبر شمار شهدای غزه به ۲۷ هزار و ۷۰۸ نفر و مجروحان به ۶۷ هزار و ۱۴۷ نفر رسیده است.
نظر شما