آغاز تولید آرد غنی شده با ویتامین دی در کشور برای جبران کمبود ریزمغذی‌ها

تهران - ایرنا- رییس سازمان غذا و دارو از تولید آرد غنی شده با ویتامین دی در کشور برای جبران کمبود ریزمغذی‌های مردم خبر داد و گفت: این آرد برای تولید و پخت نان‌کامل به نانوایی‌ها عرضه می شود.

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، سیدحیدر محمدی افزود: عوامل مختلفی برای ارتقای ارزش غذایی و سلامت تغذیه مردم وجود دارد که یکی از آن‌ها غنی سازی مواد غذایی با ویتامین‌های ضروری مورد نیاز جامعه برای رفع کمبود این مواد در بدن است.

وی اظهار داشت: تحقیقات زیادی برای احصای شاخص‌های ضروری تغذیه ای انجام شده و یکی از مواردی که مطالعات طی سال‌های اخیر نشان داده، کمبود ویتامین دی، آهن و اسید فولیک در مردم بوده است.

محمدی با بیان اینکه برای جبران کمبود ریزمغذی‌ها با همکاری صنایع آردسازی، تولید آرد کامل آغاز شده است، گفت: کمبود ویتامین دی یکی از مشکلات سلامت جامعه است که پس از بررسی‌ مسیرهای مختلف برای جبران آن، دو راهکار مطرح شد که ارائه مکمل‌های تغذیه‌ای به مردم و غنی‌سازی نان با ویتامین دی بود، بنابراین باتوجه به اینکه امکان رساندن این ویتامین به گستره بیشتری از جمعیت از طریق نان(به‌عنوان قوت غالب) عملیاتی بود، غنی شدن نان با ویتامین دی از طریق غنی‌سازی آرد در دستور کار قرار گرفته است.

آغاز تولید آرد غنی شده با ویتامین دی در کشور برای جبران کمبود ریزمغذی‌ها

وی، اظهار داشت: تولید آرد غنی شده با ویتامین دی به صورت پایلوت در یکی از استان‌ها با هدف جبران کمبود ویتامین دی در مردم اجرا شد و پس از تکمیل مسیر پایلوت به صورت سراسری در کشور اجرا خواهد شد و پیش از این نیز تولید آرد کامل به منظور تولید و پخت نان کامل (حاوی سبوس بیشتر با ارزش تغذیه ای بالاتر) در برخی از استان های کشور آغاز شده است که تداوم آن به فرهنگ سازی و حمایت مردم نیاز دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha