طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر در تهران اجرایی شد

تهران بزرگ - ایرنا - تفاهم‌نامه اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر با حضور احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی و رضا محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، منعقد شد.

به گزارش ایرنا از سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، طی نشستی روز شنبه تفاهمنامه به کارگیری بهبودیافتگان مراکز یاورشهر به عنوان پاکبان در راستای اجرای طرح تربیتی، آموزشی و درمانی ۹ گام به امضای طرفین رسید.

حجت الاسلام و المسلمین حسین زاده معاون دادستان کل تهران نیز در این نشست در خصوص ساماندهی معتادین متجاهر و لزوم توجه به آسیب دیدگان اجتماعی صحبت‌هایی مطرح کرد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهر تهران نیز در این خصوص با اشاره به اینکه ۹ گام تربیتی، آموزشی و درمانی در مراکز یاورشهر با هدف بهبودی کامل معتادان متجاهر دنبال می‌شود، گفت: مددجویانی که دوره بهبودی شان را به شکل کامل می‌گذرانند با هدف خروج از چرخه آسیب اشتغال برای آنها در حوزه پاکبانی فراهم خواهد شد.

احمد احمدی صدر اظهار کرد: با هدف خروج افراد آسیب دیده از چرخه آسیب برای نخستین بار الگوی مداخله ۹ گام را در مراکز یاورشهر به اجرا در آورده‌ایم که یکی از این مراحل ۹ گام اشتغال زایی و کسب درآمد است.

به گفته وی، اقدامات قابل توجهی در این زمینه صورت گرفته است بطوریکه تفاهم نامه‌ای با سازمان پسماند شهرداری تهران برای تامین نیروی انسانی پاکبان صورت گرفته است.

وی افزود: اشتغال برای بهبود یافتگان از سوی خیران، شرکت های بخش خصوصی و موسسات اجتماعی فراهم شده که به تازگی با همکاری سازمان پسماند و پیمانکاران حوزه خدمات شهری مددجوهای بهبودیافته مشغول به فعالیت می‌شوند.

احمدی صدر اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰ نفر از مددجوهای بهبودیافته در مراکز یاورشهر در حوزه خدمات شهری شهرداری منطقه ۱۵ مشغول به فعالیت شده‌اند.

به گفته وی، طبق این تفاهمنامه بیمه و اسکان برای بهبود یافتگان در نظر گرفته شده که از ۱۲ تا ۱۳ میلیون تا سقف ۱۸ تا ۲۰ میلیون تومان حقوق دریافتی آنها خواهد بود که به بهبود یافتگان بر اساس مجرد و متاهل بودن و داشتن یا نداشتن فرزند تعلق خواهد گرفت که گام بزرگی از سوی شهرداری تهران خواهد بود.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: به تازگی نیز تفاهم نامه‌ای با کارخانه ذوب آهن آمل جهت به کاری گیری ۲۰۰ نفر از بهبود یافتگان مراکز یاورشهر صورت گرفته است.

وی گفت: کارگاه های گوناگونی در مراکز یاورشهر مانند خیاطی، بسته بندی، گلخانه، نانوایی، کارگاه هنری نیز فراهم شده تا آن دسته از مددجویان پس از بهبود وارد بازار کسب و کار شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند نیز در این خصوص گفت: بسیار خرسندیم که این تفاهمنامه منعقد شد و تا حدود پنج هزار نفر ظرفیت برای اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر و آسیب دیدگان اجتماعی در نظر گرفته‌ایم که این مهم در چندین مرحله اجرایی می‌شود.

رضا محمدی همچنین در مراسم افتتاحیه فاز دو مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر ۹ نیز حضور داشت به برخی از بهبود یافتگان این مرکز نوید داد که پس از بهبود، شرایط شغلی برای آنها در شهرداری تهران فراهم خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha