۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۲۹
کد خبرنگار: 889
کد خبر: 85383040
T T
۶ نفر

برچسب‌ها

افتتاح طرح های اقتصادی همدان یک هزار و ۷۸۴ شغل ایجاد کرد

همدان-ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: با افتتاح ۶۰ طرح اقتصادی استان در دهه فجر برای هزار و ۷۸۴ نفر شغل ایجاد شده است.

به گزارش‌ خبرنگار ایرنا، سیدمجتبی حسینی عصر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: همچنین در دهه مبارک فجر عملیات اجرایی یک طرح اقتصادی آغاز شد که در مجموع برای ۶۱ طرح اقتصادی استان ۲۳هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است که نقش مهم و تاثیرگذاری در توسعه اقتصادی استان دارد.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم ۲۰۶ طرح راکد و نیمه فعال در بخش های صنعتی، کشاورزی، میراث فرهنگی و خدمات احیا شده که حاصل پیگیری ها و تلاش در ۱۴ دستگاه اقتصادی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: ۹۵ درصد تامین سرمایه واحدهای تولیدی از طریق بانک و پرداخت تسهیلات است که در این راستا برای واحدهای بزرگ از محل الف تبصره ۱۸ سهم استان در سال گذشته ۱۶ هزار میلیارد ریال بود که امسال در حال پرداخت است.

حسینی افزود: برای مشاغل و کارگاه های کوچک نیز ۱۳ هزار میلیارد ریال و مشاغل خانگی هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال در سطح استان پرداخت شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان خاطرنشان کرد: در مهار تورم که بخش دوم شعار سال جاری است اقدامات موثری از جمله «رصد خانه پایش و کنترل تورم »در مرداد امسال تشکیل شد.

حسینی اظهار کرد: پیشتر یک از هم گسیختگی در ابلاغ آمارها وجود داشت که اجرای این طرح باعث شد شاخص تورم ماهیانه و نقطه به نقطه از میانگین کشور پایین تر باشد و شاهد سیر نزولی تورم در استان باشیم.

وی ادامه داد: تورم در ۲ گروه کالایی خوراکی و غیر خوراکی شامل ۶۰۰ قلم کالا می شود و از چند فروشگاه به صورت تصادفی قیمت گیری و در سیستم ثبت و آنالیز انجام می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه در ۶ ماه گذشته در نرخ تورم سیر نزولی داشتیم اظهار کرد: در ماه گذشته تورم در استان همدان ۱.۶ و میانگین کشوری ۲.۲ بود که استان فاصله معنا داری با میانگین کشوری دارد.

وی با بیان اینکه شاخص هایی در تورم داریم گفت: گروه های کالایی در کشور شاخص وزنی دارند به طور مثال خودرو در یک استان ضریب وزنی ۲۹ صدم و در یک استان ضریب وزنی ۱۱ صدم دارد.

حسینی افزود: برای مهار تورم اقداماتی در استان همدان انجام شده که می توان به ایجاد بازارچه عرضه محصولات اشاره کرد که سال گذشته در محله نظر بیگ همدان و امسال در شهرک مدنی همدان راه اندازی شد و سال آینده به دستور استاندار ۱۵ مرکز عرضه کالاهای اساسی ایجاد خواهد شد.

وی یکی از مصادیق عینی مردمی سازی اقتصاد را تشکیل تعاونی ها و مشارکت آنها در اقتصاد عنوان کرد و افزود: در سال جاری هزار و ۳۱۶ تعاونی در این راستا تشکیل شد که رتبه برتر کشور را کسب کردیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان ایجاد تعاونی «توسعه عمران» را یکی از اقدامات مهم عنوان و خاطر نشان کرد: بیشتر شهرستانهای استان این تعاونی را تشکیل دادند و ۲ شهرستان باقی مانده تا پایان سال صاحب این تعاونی خواهند شد.

وی تشکیل زنجیره ارزش را اقدام بی بدیل دانست و اظهار کرد: در زمینه کشمش و سفال این زنجیره تشکیل شده و ۲ زنجیره دیگر شامل پوشاک و مبل و منبت نیز در سال آینده تشکیل خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: جلوگیری از فرار مالیاتی از دیگر اقدامات استان بود که در این راستا اولین استان در کشور هستیم و نتیجه این اقدام جلوگیری از ۱۰ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی بوده است.

حسینی تعهد اشتغال استان را در سال جاری ۲۰ هزار و ۷۰۶ نفر در ۲۰ دستگاه اجرایی استان عنوان کرد و ادامه داد: تا به امروز ایجاد اشتغال در استان ۱۰۶ درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: سهمیه میراث فرهنگی در ایجاد اشتغال استان در سال جاری هزار و ۲۰۷ نفر بوده که تاکنون هزار و ۲۰۰ شغل محقق شده است.

وی ابراز امیدواری کرد: جامعه نخبگان و دانش آموختگان با بهبود فضای کسب و کار به فرصت های شغلی نزدیک شوند و اشتغال آنها نیز محقق شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان حجم سرمایه گذاری برای خودرو برقی استان را ۴۰ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: این طرح در منطقه جهان آباد فامنین جانمایی شده است و در مرحله اول مونثاژ اما در مراحل بعدی باید به سمت تولید و انتقال دانش پیش رفت.

حسینی ادامه داد: ایستگاه شارژ خودرو برقی در سال جاری احداث می شود و سال آینده خودرو ها مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی در خصوص منطقه اقتصادی جهان آباد فامنین نیز گفت: این منطقه ۷۶۰ هکتار زمین قابل واگذاری دارد که ۶۰ هکتار آن به پتروشیمی ابن سینا واگذار شده است و چهار طرح دیگر در مرحله جا نمایی قرار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مورد دستاوردهای سفر مسوولان استان به ازبکستان افزود: در این سفر تفاهم نامه خواهر خواندگی و تفاهم نامه هایی برای جذب دانشجو انجام شده است و این مسوولان ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه به همدان سفر می کنند و برنامه های خوبی برای توسعه اقتصادی پیش بینی شده است.

حسینی گردشگری را محور توسعه استان ذکر کرد و گفت: همدان با هدف جذب سرمایه گذار و گردشگر داخلی و خارجی در نمایشگاه گردشگری تهران طی روزهای ۲۳ تا ۲۶ بهمن ماه شرکت می کند.

وی جذب گردشگر و توسعه گردشگری را مستلزم زیر ساخت و توسعه صنعت گردشگری دانست و گفت: همدان با استان کرمان در سالن ۲۷ نمایشگاه گردشگری تهران حضور خواهد داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان درباره مطالب منتشر شده در فضای مجازی در مورد هایپر مارکت که در محل قدیمی نمایشگاه بین المللی همدان ایجاد شده است گفت: این مجموعه در یک فراخوان عمومی و مناقصه بوده و حمایتی از هیچ مجموعه ای انجام نشده است.

حسینی افزود: استان و استانداری همدان هیچ نقشی در انتخاب و تصمیم آن فرد نداشته است و این یک شرکت خصوصی و یک برند برای خودش است.

وی ادامه داد: ما از هیچ برند و نام و نشان تجاری حمایت نمی کنیم و بعد از اینکه مطالبه مردمی ایجاد شد و از مواضع آنها مطلع شدیم مراتب اعتراض خود را اعلام کردیم و قرار شد افتتاحیه طور دیگری برگزار شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha