هلال‌احمر ایران خواستار ورود جدی مجامع بین‌المللی برای صیانت از حقوق بشردوستانه در غزه شد

تهران- ایرنا- رئیس جمعیت هلال احمر در نامه‌های جداگانه به روسای کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به مراکز هلال احمر خواستار ورود جدی مجامع بین المللی برای صیانت از حقوق بین الملل بشردوستانه در غزه شد.

به گزارش ایرنا از جمعیت هلال احمر، در نامه پیرحسین کولیوند به کیت فوربس رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و میرجانا اسپولجاریک ایگر، رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آمده است: متأسفانه با تداوم حملات گسترده علیه غیرنظامیان در نوار غزه، همچنان شاهد وقوع حوادث ناگوار بشردوستانه‌ای هستیم که به کشته، مجروح شدن و آوارگی افراد زیادی به ویژه زنان و کودکان به عنوان آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه شده است.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: در کمال تأسف برای چندمین بار است که خبرهای بسیار ناراحت‌کننده و غیرقابل باوری از حمله نیروهای اشغالگر اسرائیل به بیمارستان‌ها، مراکز هلال احمر، آمبولانس‌ها، کادر بهداشتی و درمانی و تیم‌های امدادی هلال احمر غزه شنیده می‌شود.

کولیوند در این نامه تاکید کرده است: جمعیت هلال احمر ایران خواستار چاره‌اندیشی عاجل درخصوص بحران غزه، پایان محاصره، فراهم شدن دسترسی ایمن به نیازمندان، حفاظت از کادر درمان و نجات مصدومین و غیرنظامیان است و باور دارد که کمیته بین‌المللی صلیب سرخ بنا به ماهیت و هدف ذاتی خود در راستای صیانت از حقوق بین‌الملل بشردوستانه باید در حمایت از غیرنظامیان و کادر درمانی و بهداشتی اقدام فوری و عملیاتی انجام دهد.

وی در این نامه می افزاید: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت این حملات، از آن کمیته می‌خواهد تا نسبت به اجرای تعهدات خود در راستای حقوق بین‌الملل بشردوستانه وفق کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو و سایر اسناد بین‌المللی الزام‌آور با همکاری سایر سازمان‌های بین‌المللی ذی‌ربط و همه فعالان بشردوستانه اقدام کند.

کولیوند تاکید کرد: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از جمعیت‌های ملی که همواره به انجام وظایف بشردوستانه خود و کمک به آسیب‌دیدگان و نیازمندان متعهد است، آمادگی خود را برای حمایت و پشتیبانی از امدادرسانی به مردم بی‌دفاع غزه اعلام می‌نماید.

هلال‌احمر ایران خواستار ورود جدی مجامع بین‌المللی برای صیانت از حقوق بشردوستانه در غزه شد

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای‌ با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس‌ موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های‌ نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

براساس گزارش‌ها تاکنون افزون بر ۲۸ هزار فلسطینی بر اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیده‌اند.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به تازگی اعلام کرده است که عملیات زمینی در رفح ظرف ۲ هفته آینده آغاز خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha