به گزارش خبرنگار ایرنا، "تقی منصوریان" روز دوشنبه در نشست بررسی وضعیت اجرای آرد و نان کامل استان، اظهار کرد: اکنون در بسیاری از استانهای کشور نهضت احیای نان کامل اجرا شده و در استان ایلام نیز این طرح در دست اقدام است.
وی تاکید کرد: ابتدا طبق برنامه زمانبندی باید چند کارخانه آرد بر اساس ضوابط و استانداردهای لازم پروانه تولید آرد کامل سبوس دار را اخذ کرده و همزمان چند نانوایی که قابلیت تولید نان کامل را دارند مشخص و آموزش های لازم را کشب کنند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: تمام دغدغه ما حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از بیماریهای گوارشی، دیابت، فشار خون، سرطان، کم خونی و سایر بیماریهای غیر واگیر که در اثر مصرف نان سفید ایجاد می شود، است.
منصوریان گفت: اکنون وزارت بهداشت، کمیسیون اصل ۹۰مجلس و وزارت کشور به این مسأله تولید نان کامل ورود کرده که با همراهی دستگاههای ذیربط هرچه سریعتر این نهضت اجرایی و عملیاتی شود.
وی افزود: کمیتههای پیگیری و نظارت، اجرا و اطلاع رسانی تشکیل شده و ابلاغ روسای کمیته نیز با امضا استاندار ایلام به روسا اهدا شده است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تاکید کرد: امیدواریم که طبق برنامه زمانبندی تا قبل از سال جدید این کمیتهها نهضت احیا نان کامل در استان ایلام را عملیاتی و اجرایی کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، نان کامل نانی است که از آرد کامل سبوس دار تهیه شده و کمی تیره تر است و نانهای بربری، سنگک و ساجی و سنتی قابلیت تولید این نان کامل را دارند.
نان کامل به واسطه برخورداری از سبوس مانع شیوع بیماری سرطان دستگاه گوارش، ناراحتیهای روده، یبوست، کم خونی، دیابت و بیماریهای قلبی می شود و به واسطه املاح، آهن، کلسیم، منیزیم و فیبر و مواد غنی سبوس گندم نقش مهمی در افزایش یادگیری کودکان دارد.
نظر شما