به گزارش خبرنگار ایرنا؛ "مهدی تاجآبادی" روز دوشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان ملایر اظهار کرد: عمق انسداد این تعداد چاه غیرمجاز مسدود شده ۱۶۹۱ متر است.
وی افزود: با مدیریت توامان آب و برق کنترل بر منابع آبی بیشتر و امکان کنترل تمام چاههای برقی بدون کنتور فراهم میشود.
وی وضعیت ذخیره سد کلان ملایر را ۳۱ میلیون متر مکعب عنوان و بیان کرد: به طور متوسط ۴۲۰ لیتر در ثانیه آب از سد کلان بعد از تصفیه در تصفیهخانه این سد، وارد شبکه آب شرب شهرستان ملایر میشود.
مدیر امور منابع آب ملایر وجود سد کلان برای این شهرستان را یک نعمت بزرگ دانست و گفت: با وجود چهار سال خشکسالی متوالی، در استان هیچ خللی در تامین آب شرب این شهرستان ایجاد نشده و همواره آبی سالم و پایدار را به شهروندان ملایر تحویل میشود.
تاجآبادی یادآور شد: از ابتدای امسال ۵۲ حلقه چاه مجاز به کنتور هوشمند مجهز شد و انتظار میرود تا پایان سال ۴۰ حلقه دیگر به این تعداد اضافه شود.
وی گفت: چاههای فاقد کنتور به نسبت برقی مصرفی جهت استحصال آب از منابع آب زیرزمینی رصد و در صورت برداشت آب بیش از پروانه بهرهبرداری، جریمه و برق چاه نیز قطع خواهد شد.
مدیر امور منابع آب ملایر بیان کرد: با مدیریت توامان آب و برق حتی بدون کنتور هوشمند آب نیز امکان کنترل میزان برداشت آب از منابع زیرزمینی میسر شده و اجرای این مهم در دستور کار منابع آب این شهرستان قرار گرفته است.
تاجآبادی با بیان اینکه کشاورزان از تسهیلات کم بهره در نظر گرفته جهت نصب کنتور استفاده کنند، افزود: تا پایان سال چاههای صنعتی باید به کنتور هوشمند مجهز شوند و بعد از این مدت خدماتی به صاحبان این چاهها ارائه نخواهد شد.
وی انسداد چاههای غیر مجاز و نصب کنتور را یکی از راهکارهای تعادلبخشی منابع آبی در این شهرستان دانست و اظهار داشت: با متخلفین به منابع آبی باید برخورد بدون اغماض صورت پذیرد.
مدیر امور منابع آب شهرستان ملایر تاکید کرد: باید کشت محصولات کم آبطلب در اولویت محصولات کشاورزی استان قرار گیرد و صرفهجویی در مصرف آب در تمام بخشها باید در سرلوحه تمام کارها قرار گیرد.
نظر شما