با تاکید بر نقش مدیران و هیاتهای بازرسی در سلامت انتخابات عنوان کرد: یکی از مهمترین حوزههای نمایش دشمنی معارضان انقلاب اسلامی عرصه انتخابات است و دشمن تمامی تلاش خود را به کار می گیرد تا در جریان آن خدشه وارد سازد و از همین رو بازرسان انتخابات نقش خطیری بر عهده دارند.
به گزارش ایرنا از مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، مهدی عارف پور رئیس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و ارتباطات مردمی وزارت کشور روز سه شنبه در دوره آموزشی ویژه رؤسا و دبیران هیاتهای بازرسی انتخابات استان های سراسر کشور، بازرسان هر سیستم را امینترین، خبرهترین و کاردانترین افراد آن مجموعه دانست و افزود: به همت استانداران و مدیران کل بازرسی و ادارات کل استانها در دوره حاضر سریعترین زنجیره بازرسی برای انتخابات پیش رو تشکیل شده است.
عارف پور با اشاره به اینکه حدود ۵۰ درصد از روسای هیاتهای بازرسی استانها از معاونین استانداران و نیمی دیگر از مدیران کل بازرسی استانداری انتخاب شده اند، اظهار کرد: ۶۶ هزار نفر از زبدهترین و متعهدترین افراد در قالب هیاتهای بازرسی استانی و شهرستانی، بازرسی بر حسن جریان انتخابات را بر عهده دارند. بدین ترتیب به ازای هر ۱۳ نفر عضو هیاتهای اجرایی مستقر در شعب انتخابات، یک بازرس حاضر و انجام وظیفه خواهد کرد.
وی تجربیات ارزنده افراد منتخب در هیاتهای بازرسی را پشتوانه ای دانست که براساس آن هیچ جایی برای نگرانی در وظیفه خطیر نظارت بر جریان انتخابات وجود ندارد.
رئیس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و ارتباطات مردمی وزارت کشور با بیان اینکه «به استناد قوانین و مقررات در هر سازمان، دستگاه و نهادی، مجموعه های نظارتی بالاترین اختیارات را بر اساس شرح وظایفشان دارا هستند»، افزود: این موضوع در مجموعههای کلانی چون شورای نگهبان و مجلس گرفته تا تمامی ادارات و حوزههای نظارتی مشهود است و این امر حاکی از درک درست قانونگذار از اهمیت بازرسی و نظارت است.
عارفپور گفت: گرچه نهادهای بازرسی به دلیل اختیارات گسترده و و ایفای نقش اساسی در جلوگیری از انحرافات و تخلفات، کمتر مورد عنایت قدرتطلبان و فرصتطلبان قرار می گیرند اما عموم مردم و شاکله دستگاه دولت به خصوص رئوس سازمانها نسبت به حوزه بازرسی حسن نظر دارند.
وی با تاکید بر اهمیت انتخابات پیش رو افزود: بین شاخص های چهارگانه ای که مقام معظم رهبری برای انتخابات مطلوب مطرح نموده اند، شاخص سلامت در حوزه کاری بازرسان انتخابات قرار دارد و این تکلیف به مثابه حق الناس بر دوش کارکنان این حوزه است.
مهدی عارف پور این تصور را که «به دلیل ایام انتخابات گزارش تخلفات صلاح نیست» از اساس نادرست دانست و افزود: چنین ملاحظه ای در ساختار و خانواده وزارت کشور وجود ندارد و وزیر کشور هم در امر انتخابات به خصوص تاکید دارند که هرگونه تخلفی، در هر سطحی و در هر زمانی مورد برخورد قاطع قرار بگیرد.
وی با تاکید بر جاذبه حداکثری به عنوان رویکرد بازرسان انتخابات افزود: هیاتهای بازرسی در حفاظت از سلامت انتخابات به شکلی مصمم و قاطع ورود خواهند داشت، اما این روند از جایگاه قانونی و نه با رویکردی قدرت طلبانه صورت خواهد گرفت.
عارف پور ساماندهی شعب انتخابات را از وظایف بازرسان دانست و با تاکید بر زدودن هرگونه التهاب از شعب اخذ رای توسط بازرسان اظهار کرد: دشمنان نظام حیلههای مختلفی برای برهم زدن نظم انتخابات به کار می گیرند و از این رو هیاتهای بازرسی تکلیفی سنگین در راستای از بین بردن هرگونه بهانه برای سوء استفاده بر عهده دارند.
همچنین در این جلسه جلیل دارا رییس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور نیز با اشاره به برگزاری پرشکوه راه پیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: همه نظریه پردازان حوزه سیاست به جهت نقش اراده افراد در تولد انقلاب و دیگری اهمیت فرهنگ به عنوان یک عامل اصلی در وقوع آن، تفاوتهای عمده ای بین انقلاب اسلامی و سایر انقلابهای بزرگ جهان قائل هستند.
به گفته دارا، نقش مطالبات فرهنگی جامعه در وقوع انقلاب اسلامی و انتشار آن به اقصی نقاط جهان دلیل اصلی دشمنی غرب با نظام جمهوری اسلامی است.
وی افزود: جنگهای امروز تمدنی است و از همین رو مقام معظم رهبری اهمیت ویژه ای برای تمدن سازی قائل هستند. تمدن سازی زمینه های تغییر و آماده سازی مقدمات عصر حضور را فراهم می سازد، از همین رو تا زمانی که جمهوری اسلامی تعهدات فرهنگی خود را دنبال می کند مورد خصم دشمنان انقلاب اسلامی قرار می گیرد.
دارا با تاکید بر نقش مدیران و هیاتهای بازرسی در سلامت انتخابات عنوان کرد: یکی از مهمترین حوزههای نمایش دشمنی معارضان انقلاب اسلامی عرصه انتخابات است و دشمن تمامی تلاش خود را به کار می گیرد تا در جریان آن خدشه وارد سازد و از همین رو بازرسان انتخابات نقش خطیری بر عهده دارند.
نظر شما