احمد رضا بسیج روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به شرایط پیرامونی و توطئههای بدخواهان نظام، اگر قدرتهای استکباری احساس کنند کشوری، دولتی و ملتی پشتوانه مردمی ندارد راحتتر با آن کشور مبارزه و مقابله میکنند.
وی با اشاره به پشتوانه مردمی از انقلاب اسلامی در طول ۴۵ سال گذشته در عرصههای مختلف اظهار داشت: یکی از دلایلی که انقلاب اسلامی ایران تاکنون با وجود توطئههای فراوان توانسته همچنان محکم، پابرجا و ثابت قدم بماند، پشتوانه مردمی است.
این استاد دانشگاه شهرکرد گفت: حضور مردم در صحنههای مختلف از جمله راهپیماییها و انتخاباتهای مختلف در سالهای گذشته، پشتوانه قوی برای کشور است و این حضور پرشور و مدام به نوعی نظام جمهوری اسلامی را بیمه کرده است.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری انتخاباتهای مختلف بستری برای رشد و شکوفایی افراد است، اضافه کرد: برگزاری انتخاباتهای مختلف بستری برای ظهور، بروز و رشد و شکوفایی اندیشه افراد در صحنههای مختلف است.
بسیج ادامه داد: مشروعیت نظام الهی به واسطه پیامبر، امام معصوم و جانشین ایشان به عنوان ولایت فقیه زمانی فایده بخش است که برخوردار از مقبولیت باشد به این معنی که مردم در صحنههای مختلف با عنوان مشارکت سیاسی و مردم سالاری حضور داشته باشند.
این استاد دانشگاه شهرکرد گفت: بنابراین بهرهمندی از فواید نظام اسلامی طبق سنت الهی زمانی است که مردم در صحنههای مختلف حضور فعال داشته باشند.
بسیج افزود: تشکیل مجلس با رای بالای مردم قوت قلب برای کسانی که است که مسئولیت میپذیرند به نحوی که این افراد با اقتدار میتوانند سخن بگویند و اعتراض یا نقد کنند.
وی در خصوص ضرورت انتخابات آگاهانه اظهار داشت: به طور یقین با حضور و یا حضور نیافتن مردم در پای صندوقهای رای عدهای انتخاب و در راس کارها قرار میگیرند اما بهتر این است که با حضور پرشور و انتخابی آگاهانه افرادی آشنا به قانون، مسئولیتپذیر، با تفکر، اندیشه و پشتوانه علمی انتخاب شوند.
بسیج در خصوص ملاکهای انتخاب آگاهانه گفت:نمایندگانی که انتخاب میشوند باید قانونشناس باشند و براساس گزارههای وحیانی نظر خداوند را پیرامون حوزههای مختلف اقتصاد، سیاست خارجی و داخلی، فرهنگ، تعلیم و تربیت، هنر، شهرسازی، معماری و سایر حوزههای دیگر آگاهی لازم را داشته باشند.
وی یادآور شد: همچنین بهتر است افرادی انتخاب شوند که خودشان با التماس نیامده و شهوت عملی برای رسیدن به پست، مقام و مسئولیت نداشته باشند بلکه به دنبال کسانی باید بود که در کنار توانمندی علمی دغدغه خدمت داشته باشند.
این استاد دانشگاه با تاکید براینکه یک نماینده باید فارغ از فِرَق، مذاهب و قومیتها باشد، گفت: یک نماینده مجلس افزون بر جنبه استانی باید جنبه ملی نیز داشته و در تصمیمگیریهای ملی نیز نقش آفرین باشد.
وی قوه مقننه را از جنبههای مهم هر نظام معرفی کرد و افزود: اگر نمایندگان مجلس در تصویب قوانین، تشخیص مصلحتها یا جانبداریها جاهل باشند نمیتوانند برای مملکت قانون جامعی که بتواند هم مشکلات درونی را حل و هم موجبات رشد و شکوفایی کشور شود را وضع کند.
بسیج یادآور شد: بنابراین نمایندگان منتخب مردم باید نسبت به سیاستهای جهانی، تحریم، مشکلات داخلی، فشارهایی که مافیای ثروت، قدرت و سرمایهداران ایجاد میکنند، منفعل نباشند.
وی تاکید کرد: نمایندگانی که به صورت فعالانه در صحنههای علمی و عملی حضور و بروز دارند به طور یقین شایستگی بیشتری برای نمایندگی مجلس را دارند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون نفر جمعیت چهار نماینده در مجلس شورای اسلامی و یک نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد.
انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی و دوره ششم مجلس خبرگان روز ۱۱ اسفندماه در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما