علی راه انجام روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این مطلب افزود: این مبارزه با هدف جلوگیری از خسارت به محصولات راهبردی و کاهش سن زدگی در ۲ مرحله پوره و سن مادر صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: کاهش بارندگیها و افزایش نسبی میانگین دمای روزانه در پاییز و زمستان سال جاری به زیان گیاه گندم و شرایط مناسب برای آفات، به ویژه سن گندم منجر شده بود که به عنوان مهمترین آفت گندم ارزیابی میشود.
راه انجام تصریح کرد: به منظور پیگیری و پیشرفت مطلوب عملیات مبارزه همگانی با سن غلات در سال زراعی جاری، ستاد مبارزه با سن غلات استان قزوین تشکیل شده و برنامههای لازم در این رابطه را تا فروردین ۱۴۰۳ در دستور کار قرار داده است.
این مسوول از مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها خواست تا به همراه نیروهای کارآمد و با تجربه خود و با در نظر گرفتن سطوح اجرایی، در راستای بسیج نیروها و سازماندهی امکانات در راستای کنترل بهینه و مؤثر آفت اقدام کنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: برای آموزش کشاورزان به عنوان هستههای اصلی مبارزه و توسعه کمی و کیفی، شبکههای مراقبت بخش خصوصی و تقویت شبکههای مراقبت دولتی به عنوان ناظر عملیات نیز برنامهریزی و اقدامات لازم صورت گرفته است.
راه انجام بر اهمیت انجام مبارزه به موقع در مزارع جو، به ویژه مزارع همجوار با گندم، در مراحل مبارزه با سن مادر و پوره به منظور کاهش جمعیت سن در سال آینده و جلوگیری از خسارت آن به مزارع گندم تأکید کرد.
نظر شما