به گزارش ایرنا، رضا مقدم روز سهشنبه در جلسه کمیته فنی هماهنگی و برنامه ریزی برای تأمین و توزیع سوخت ماشین آلات کشاورزی میاندوآب اظهار کرد: در راستای تجهیز و نوسازی ناوگان حمل و نقل بخش کشاورزی شهرستان امسال ۱۰۷ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به عاملیت بانک کشاورزی از محل اعتبارات خط ۱۱ مکانیزاسیون، برای خرید ۲ دستگاه کمباین، سه دستگاه تراکتور، یک دستگاه پهپاد و ۳۵ دستگاه ادوات کشاورزی پرداخت شده است.
وی با تاکید بر ضرورت ثبت بهموقع سوخت ماشین آلات کشاورزی افزود: کارشناسان شرکت های فنی مهندسی کشاورزی باید قبل از ثبت سوخت ماشین آلات کشاورزی در سامانه الکترونیکی «سدف»، نسبت به بازدید از تراکتورها جهت بررسی مالکیت و اطمینان از عدم فروش یا تعویض دستگاه، اقدام کنند.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با تقدیر از دستاندرکاران فعال در روند تأمین و توزیع سوخت ماشین آلات کشاورزی، خواستار تسهیل در روند تأیید درخواست سهمیه سوخت تولیدکنندگان بخش کشاورزی در سامانه الکترونیکی «نیو تجارت آسان» توسط مسوول مکانیزاسیون جهاد کشاورزی و شرکت پخش فرآوردههای نفتی این شهرستان شد.
وی با اشاره به لزوم فعالیت کارشناسان شرکت های فنی مهندسی کشاورزی بر اساس دستورالعملهای مربوطه در خصوص ثبت نام سوخت، یادآور شد: فعالیت شرکتها منوط به پایداری اعتبار پروانه اشتغال آنها است و دریافت هزینه ثبت نام باید با نظارت و بر اساس تعرفه های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و از طریق سامانه ارجاع کار این سازمان به نام «سانکا» انجام گیرد.
مقدم با درخواست صدور اطلاعیه ترویجی و اطلاع رسانی مناسب به بهره برداران بخش کشاورزی درخصوص نحوه نقل و انتقال تراکتورها، گفت: بهمنظور جلوگیری از بروز هرگونه خللی در دریافت سهمیه سوخت، در خرید و فروش تراکتورها، علاوه بر انتقال برگ سبز تراکتور به نام خریدار، برگ تسویه سوخت تراکتور خریداری شده نیز باید توسط خریدار اخذ شود.
به گزارش ایرنا، دشت حاصلخیز میاندوآب با ۴۵ هزار هکتار اراضی قابل کشت، شامل ۳۷ هزار هکتار اراضی زراعی، هشت هزار هکتار باغ و تولید سالانه بیش از ۹۰۲ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی، یکی از قطب های مهم کشاورزی آذربایجانغربی است.
در میاندوآب چهار هزار و ۳۴۱ دستگاه تراکتور در اختیار کشاورزان این شهرستان قرار دارد.
میاندوآب در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما