عبدالله محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از سال ۱۳۸۶ تاکنون نام انتقال خون به انتقال داوطلبانه تغییر کرده و یکی از اهداف سازمان انتقال خون تهیه و توزیع خون سالم است.
مدیرکل انتقال خون مازندران خاطرنشان کرد: سازمان انتقال خون مازندران ۱۷ پایگاه ثابت و سیار دارد که ۴۷ بیمارستان استان مازندران دارای بانک خون هستند که از طریق این پایگاه ها خون سالم در اختیار بیمارستان ها قرار می گیرد.
محمدی ادامه داد: در مازندران ۴۷ بیمارستان با تعداد تخت پنج هزار و ۷۲۱ تخت، ۱۴ هزار بیمار خاص، ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار تالاسمی وجود دارد.
این مسئول با بیان این که، پس از انقلاب دستگاه پیشرفته و مدرن خون جایگزین شد و سانتریفیوژ های پیشرفته در استان داریم، افزود: یک دستگاه گاماسل در استان وجود دارد تا بیمارانی که نیازمند خون اشعه دیده هستند بهره مند شوند.
محمدی گفت: سامانه آزمایش ۱۰۰ درصد با دستگاه اتوماتیک انجام می شود و مجوز ارسال پلاسما به شرکت های داخلی و خارجی دریافت شد.
محمدی تصریح کرد: مرکز انتقال خون نور همه روزه شد و از محل سفر ریاست جمهوری یک سردخانه ظرفیت بالا در تنکابن مستقر شد.
وی تاکید کرد: دستگاه پیشرفته ای برای تجهیز مراکز تهیه و توزیع خون مستقر شد و در شهرستان فریدونکنار ۴۱۰ متر مربع زمین اهداء شد که سازمان انتقال خون در آن مکان احداث می شود.
این مسئول اعلام کرد: در بابلسر مرکز خونگیری افتتاح و به کمک خیرین سردخانه آمل تجهیز شد.
مدیرکل انتقال خون مازندران بیان کرد : مرکز اهدای خون استان به کمک خیرین افتتاح و سامانه پیشرفته سیار در نکا مستقر شد.
محمدی اظهار کرد: انتقال خون مازندران به ۲ دستگاه پیشرفته اتومات در سال گذشته مجهز شد که تمام آزمایش های استان را در کمترین زمان ممکن بررسی می کند.
نظر شما