مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانغربی روز جمعه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: دراین جشنواره شرکت کنندگانی از استانهای تهران، زنجان، البرز و آذربایجانغربی در بخشهای مختلف به رقابت پرداختند.
مرتضی صفری افزود: استقبال از این جشنواره پرشور بود و در صدد هستیم این جشنواره در فهرست رویدادهای گردشگری ایران ثبت شود.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را شور و نشاط اجتماعی و توجه به جامعه عنوان کرد و ادامه داد: این جشنواره با همکاری شهرداری تخت سلیمان، فرمانداری تکاب و ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی برگزار شد.
وی اضافه کرد: ساخت آدمبرفی کودکان، خانواده، بخش آزاد (هنری) و اثر برگزیده بومی از جمله بخشهای مسابقه جشنواره زمستانی تخت سلیمان تکاب بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با بیان اینکه از تمام رده های سنی دراین جشنواره حضور داشتند، اظهار کرد: شرکت در این جشنواره برای عموم آزاد بوده و علاقهمندان می توانستند از ساعت ۱۰ تا ۱۵ روز جمعه، چهار اسفند ۱۴۰۲ در مجموعه جهانی تخت سلیمان تکاب حضور پیدا کنند.
صفری گفت: امروز پس از پایان جشنواره از برترین های هربخش تجلیل شد.
به گزارش ایرنا، یکی از شاخصترین و شاید بتوان گفت برجسته ترین آثار تاریخی در حوزه گردشگری آذربایجان غربی مجموعه جهانی تخت سلیمان تکاب است؛ این مجموعه که در دورههای مختلف تاریخی محل سکونت اشکانیان، ساسانیان و ایلخانیان بوده در جنوبشرقی آذربایجانغربی و در ۴۵ کیلومتری شهر تکاب واقع شده از دوره ساسانیان باقیمانده است و با بخشهای مختلفی همچون تالار ستون دار، ایوان خسرو، دروازه ها و دیوارهای مستحکماش از بناهای مهم تاریخی جهان به شمار میرود.
این مجموعه میراث فرهنگی، که با دریاچهای اسرارآمیز در وسط بقایای تاریخی آن در سال ۱۳۸۲ به عنوان چهارمین اثر ملی کشور در فهرست آثار جهانی سازمان یونسکو به ثبت رسید به عقیده باستانشناسان در قبل از اسلام آتشکده زرتشتیان و یکی از سه آتشکده مهم ساسانیان بوده و در دوره پس از اسلام به عنوان تفرجگاه و کاخ تابستانی ایلخانان مورد استفاده قرار گرفتهاست و هم اکنون نمونه آثار و بقایای کاخ های ایلخانی تنها در این مجموعه به چشم میخورد.
آذربایجان غربی به دلیل برخورداری از جاذبه های تاریخی و بویژه طبیعی بی نظیر از ظرفیت بالایی برای گردشگری زمستانی برخوردار است.
نظر شما