به گزارش روز دوشنبه ایرنا، آیتالله علیرضا اسلامیان در گفت وگو با ایرنا افزود: یکی از مسائل این استان آب بوده است که سعی کردهام در هرجایی که نیاز باشد آن را مطرح کنم و به دور از تنش، از حق مردم این استان دفاع کردهام.
وی حضور فعال در کمیسیون اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و بیان مشکلات استان به خصوص در بحث آب را از اقدامات مهم خود در دوره نمایندگی خود در مجلس خبرگان عنوان کرد.
نامزد ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری در چهارمحال و بختیاری با اشاره به سابقه ۱۸ سال نمایندگی مردم استان در مجلس خبرگان رهبری افزود: در این چند سال کارهایی که وظیفه خبرگانی اینجانب بود، آنچنان انجام دادم که بعد از ۱۰ سال نمایندگی دوره چهارم و در دوره پنجم با وجود اینکه بعضی از کج فکران داخلی اعلام کردند چند نفر در خبرگان نباید حضور داشته باشند و یکی از این افراد اینجانب بود.
نامزد ششمین دوره انتخابات خبرگان در چهارمحال و بختیاری گفت: انتخاب ولیفقیه جامع الشرایط به عنوان رهبر جامعه اسلامی یک مساله تخصصی است و نمیشود این شخصیت مهم را مانند نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شوراها و رییس جمهور به آرای عمومی سپرد بلکه باید براساس قانون اساسی از سوی نمایندگان مجلس خبرگان انتخاب شود.
وی تاکید کرد: ولیفقیه باید مسائل امنیتی، نظامی، جنگ و صلح را دنبال کند، از نظر تقوا در حدی باشد که با گرایشهای شخصی، گروهی و حزبی تغییر نکند به همین دلیل باید از تقوا و وارستگی زیادی برخوردار باشد تا بتواند کشتی انقلاب که از هر طرف مورد طمع دشمنان قرار دارد را به سلامت به ساحل نجات برساند.
اسلامیان ادامه داد: در همین ارتباط برای انتخاب ولیفقیه به عنوان رکن رکین قانون اساسی باید واسطهای مورد اعتماد مردم که قدرت تشخیص شخصیت واجدالشرایط رهبری و برخوردار از عدالت، وجود داشته باشد که این وظیفه مهم امروز از سوی مجلس خبرگان انجام میشود.
نامزد ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری در چهارمحال و بختیاری گفت: برای انتخاب چنین شخصیتی جایگاه مجلس خبرگان به اندازه جایگاه ولیفقیه در نظام جمهوری اسلامی مهم است و همانطور که هیچ کسی نمیتواند جایگاه ولیفقیه را بگیرد، هیچ چیزی نیز نمیتواند جایگاه مجلس خبرگان رهبری را بگیرد.
اسلامیان گفت: اعضای مجلس خبرگان رهبری بنا به وظیفه خطیری که برعهده دارند باید از شرایط و ویژگیهایی که برای ولیفقیه تعریف شده برخوردار باشند به این معنی که اگر نمایندگان راهیافته به مجلس خبرگان از تقوا، مخالفت با نفس، مطیع مولا بودن و تخصص لازم و از عدالت حداقلی برخوردار نباشند چه بسا ممکن است قابل خرید و فروش باشند و پای آنها با اولین تهدید، فشار و تطمیع بلغزد.
این نامزد ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری چهارمحال و بختیاری گفت: بر این اساس نمایندگان مجلس خبرگان رهبری باید افرادی فقیه، مجتهد، با تقوا، عادل، متخصص و دارای درک سیاسی بالا باشند تا بتوانند در زمان لازم خوب عمل کنند.
اسلامیان با یادآوری تاریخ انقلاب اسلامی ایران به روزهای پایانی عمر شریف امام راحل اشاره کرد و گفت: در آن روزهای سخت که دل همه دلسوزان نظام، اسلام، تمامیت ارضی و استقرار کشور خون و از دشمنیها و کینه توزی صدام، آمریکا، قدرتهای غرب و شرق نگران بود، اما تصمیم شورای خبرگان و انتخاب رهبری واجد شرایط، اسلامشناس، عادل، مطیع مولا، مخالف هواهای نفسانی، مدیر، مدبر، شجاع و با شهامت توانست کشور را به آرامش برساند.
وی با اشاره به عظمت، بصیرت، اطلاعات جامع و مدیریت رهبر مثالزدنی رهبر معظم انقلاب خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب با عنایت خداوند توانستند کشور را از تلاطمهای چپ و راست، مقابل و پشت سر نجات دهند و با مدیریت صحیح آرامش و پیشرفت را در کشور ایجاد کنند.
این نامزد ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این سخن "کوفی عنان" دبیرکل وقت سازمان ملل پس از دیدار با رهبر معظم انقلاب که اعلام کرد" من با شخصیتهای بزرگ دنیا دیدارهای زیادی داشتهام اما دیدار با رهبر ایران باعث شد همه آنها را فراموش کنم"، گفت: این سخن کوفی عنان به این معنی است که دیگر سیاستمداران و رهبران در مقابل رهبر ایران هیچ چیز نیستند.
وی ادامه داد: ولایت فقیه در طول ۴۵ سال گذشته از تمام مشکلاتی که دشمنان این نظام برای کشور به وجود آوردند سربلند بیرون آمد و در یک کلام همه موفقیتهای کشور مرهون هدایتها و راهنماییهای ولی فقیه زمان در ابتدا امام راحل و در ادامه رهبر معظم انقلاب است.
اسلامیان با اشاره به هشت سال دفاع مقدس گفت: در طول تاریخ در هر جنگ و نبردی بخشی از سرزمین کهن ایران اسلامی از وطن جدا و بریده شد و تنها در نبرد تحمیلی و نابرابر هشت ساله عراق علیه ایران بود که این کشور از تمام طراحیهای نابرابرانه تروریسم جنایتکار سربلند بیرون آمد.
این نامزد ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری تصریح کرد: کیست که نداند اگر آمریکاییها و صهیونیستها مطمئن بودند، میتوانند ما را بشکنند یک لحظه هم دریغ نمیکردند اما از وجود رهبر معظم انقلاب که موجب قدرت ایران است میهراسند.
اسلامیان با اشاره به تحریمها و جنگهای اقتصادی و فرهنگی اضافه کرد: استکبار جهانی داعش را تنها با هدف شکست انقلاب اسلامی طراحی کرد اما این ولایت فقیه بود که توانست با ایستادگی و تقویت مقاومت در مقابل این نقشه شوم ایستادگی و زمینه شکست آنها را فراهم کند.
این نامزد ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب همواره به قدرتمند شدن ایران تاکید دارند این تفکر ولیفقیه در کنار فکر بعضیها که معتقدند ما که نمی خواهیم با دنیا بجنگیم بسیار متفاوت است.
نامزد ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در چهارمحال و بختیاری با اشاره به پیروزی انقلاب و تاسیس جمهوری اسلامی با ۲ رکن اساسی اسلامیت و جمهوریت افزود: اساسیترین رکن این نظام اسلام است که براساس مبانی امام راحل و رهبر معظم انقلاب این جمهوریت از دل اسلامیت بیرون آمده و از غرب و شرق گرفته نشده است.
به گفته اسلامیان، دولت کریمه از آرمانهای مسلمانان، شیعیان و تربیت یافتگان مکتب اهل بیت (ع) در طول صدها سال به شمار میرود که براساس نظر بنیانگذار انقلاب اسلامی در جمهوری اسلامی متبلور شده است.
نامزد ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در چهارمحال و بختیاری افزود: جمهوری اسلامی برای شکل گرفتن یک ساختار حکومتی، قابل معرفی، شناخت و پیاده شدن نیاز به ساز و کار و تدوین قانون اساسی بود.
اسلامیان با بیان اینکه قانون اساسی ثمره جمهوری اسلامی است گفت: مهمترین اصل قانون اساسی به تعبیر امام راحل که فرمود اگر قانون اساسی هیچ نکتهای در آن جز مساله ولایت فقیه نبود کافی بود؛ اصل ولایت فقیه است.
به گفته وی، ولایت مطلقه فقیه روح قانون اساسی به شمار میرود و با گذشت نیم قرن از عمر انقلاب کارایی خود را به خوبی نشان داده است.
این نامزد ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در چهارمحال و بختیاری گفت: تا پیش از انقلاب اسلامی ملت ایران در جریان حتی یک مورد از انتخاباتهای انجام شده در کشور قرار نمیگرفت و حتی خیلی وقتها دستهای پشت پرده استکبار نمایندگان مردم را در کشور تعیین و تحمیل میکردند و یا اینکه افراد برای تصدی یک کرسی در مجلس با روی باز به بیگانگان نزدیک میشدند.
به گفته اسلامیان، اسلامیت نظام جمهوری اسلامی بستگی به تنفیذ رهبرمعظم انقلاب و جمهوریت آن نیز بستگی به مشارکت مردم دارد.
وی با تاکید براینکه مشارکت جدی مردم در سرنوشت خود یکی از مهمترین مولفههای قدرت در نظام به شمار میرود ادامه داد: لازمه داشتن مجلس خبرگان و شورای اسلامی قوی، توانمند و مقتدر حضور پرشور و آگاهانه مردم در پای صندوقهای رای است.
به گفته این نامزد ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری امروز کشور به برکت خون شهدا و جانفشانی خانوادههای معظم آنها در آستانه یک آوردگاه سیاسی مهم و مشارکت در سرنوشت این کشور قرار دارد.
وی در خصوص اهمیت حضور مردم در انتخابات پیشرو افزود: مردمداری و حضور مردم در ساختار همه جانبه نظام اسلامی مهم است و انتخابات تجلی بسیار روشن از مردم سلاری دینی به شمار میرود.
اسلامیان با تاکید بر ضرورت پشتیبانی مردم از نظام جمهوری اسلامی اضافه کرد: مشارکت نکردن مردم در عرصه انتخابات نه تنها گرهی از مشکلات جامعه باز نمیکند بلکه بر مشکلات افزوده و فضا برای سوء استفاده دشمن فراهم میشود که این به نفع ملت نیست.
این نامزد ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری در چهارمحال و بختیاری گفت: روز یازدهم اسفندماه، هر یک رای مردم به طور حتم مشت کوبندهای به دهان دشمنان و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.
وی با تاکید بر اهمیت جایگاه مجلس خبرگان و شورای اسلامی تاکید کرد: در صورتی این ۲ نهاد میتوانند به وظیفه تعریف شده خود در قانون اساسی به خوبی عمل کنند که کرسینشینان آن افراد واجدشرایط، آگاه و با بینش قوی باشند.
اسلامیان ادامه داد: مردم بدانند همانطور که مجلس خوب میتواند تاثیر بسزایی در پیشرفت کشور داشته باشد مجلس بد و ضعیف نیز در تخریب و عقبماندگی کشور تاثیرگذار است براین اساس مجلسی که نمایندگان آن تنها به فکر منافع خود، دوستان و بدهکاریهای خود به کسانی که آنها را حمایت کردهاند باشند، مجلس موفقی نخواهد بود.
نامزد ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: منکر مشکلات معیشتی و اقتصادی جامعه نیستیم اما حرکت انقلاب با هدایتگری رهبر معظم انقلاب در همین شرایط سخت روبه جلو است و این مشکلات موجب خانه نشینی ملت ایران در آوردگاه روز ۱۱ اسفند نمیشود.
وی گفت: حتی اگر برخی از افراد گرایش انقلابی و اسلامی نداشته باشد اما حداقل عرق ملی برای دفاع از این انقلاب دارند، ملت ایران همواره نشان دادهاند که اسلام و جمهوری اسلامی را با وجود همه مشکلات و فشارهای اقتصادی دوست دارند و هرجا حضور آنها پررنگ بوده دشمن نیز بیشتر عقبنشینی کرده است.
اسلامیان گفت: امروز عِرق و غیرت ملی اقتضا میکند که همه آحاد جامعه حضور قوی، با نشاط و فعالی در انتخابات داشته باشد چرا که مجلس انقلابی، متخصص، متعهد، دلسوز، علاقمند به آرمانهای اسلامی و خبرگان متخصص، فقیه متعهد و زمان شناس برای سرنوشت جامعه بسیار اثرگذار است.
وی با تاکید براینکه مردم به خوبی مسوولان دلسوز و صادق را تشخیص میدهند ادامه داد: مردم همین که بهفمند مسوولان دنبال کار آنها هستند و آنان را تنها برای نشستن بر کرسی ریاست نمیخواهند خیلی از مشکلات را تحمل میکنند.
نامزد ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: اما این تعبیر به معنای این نیست که مشکلات جامعه حل نشود بلکه باید برای برطرف کردن این مسائل و تنگناها تلاش بیشتری انجام داد.
اسلامیان اظهار داشت: نقش بصیرت آفرینی، معرفت افزایی رسانهها، خبرگزاریها و خبرنگاران در ایجاد نشاط و شور انقلابی در مقابل غولهای رسانهای دشمن در این شرایط بسیار خطیر و حساس است.
این نامزد ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری افزود: امروز غولهای رسانه ای برای ناامید کردن مردم از نظام جمهوری اسلامی واقعیتهای جامعه را معکوس نشان میدهد در این شرایط وظیفه همه آحاد جامعه به خصوص رسانهها جهاد تبیینی و بصیرت افزایی است.
بخشی از زندگینامه این نامزد ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری به شرح زیر است:
آیتالله علیرضا اسلامیان در خرداد سال ۱۳۳۷ ه.ش در خانوادهای متدین و دلباخته خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام، در شهر مقدس قم چشم به جهان گشود. پدرش از کسبه بازار و معتمدین و ارادتمندان به علماء و مجتهدین آن عصر خصوصاً حضرت امام خمینی (قدس سره) بود.
وی پس از اتمام تحصیلات ابتدائی در مدرسه محمدیه قم به سفارش پدر، نزد دایی خود (حجتالاسلام و المسلمین محمد جواد رضوانی) که از فضلای حوزه علمیه قم بود، دروس حوزوی را آغاز کرد و ادبیات عرب را از وی و اساتید دیگر فرا گرفت.
پس از اتمام بخشی از دروس دوره مقدمات به مدرسه علمیه حقانی رفت و ادامه دوره مقدمات و دوره سطح حوزه را در مدرسه حقانی به سر انجام رسانید و به درس خارج عالمان و استادان مشهور دوره خود راه یافت و در سالیان تحصیل خود از محضر استادان بسیاری بهره جست.
وی همچنین ضمن استفاده از درس تفسیر آیت الله مصباح یزدی، در درس فلسفه حضرات آیات جوادی آملی، مؤمن، امینی و مرحوم صدر حاضر شد.
اسلامیان پس از پایان دوره سطح در مجلس درس خارج آیتالله العظمی شیخ کاظم تبریزی، آیتالله العظمی سید محمدرضا گلپایگانی، آیتالله العظمی شیخ مرتضی حائری، آیه الله العظمی شیخ جواد تبریزی، آیتالله العظمی فانی ، آیهالله شاهآبادی، آیتالله وحید خراسانی، شبیری زنجانی و محمد مؤمن شرکت کرده و تقریرات درسهای حضرات آیات عظام قاروبی تبریزی، وحید خراسانی و تبریزی را به رشته تحریردر آورد.
تدریس خارج فقه و اصول، تدریس در سطوح مختلف حوزه علیمه قم، خوانسار، دزفول، تدریس در بسیاری از مراکز تخصصی حوزه علمیه مانند مؤسسه حضرت بقیه الله (عج) و مرکز فقهی ائمه اطهار (ع)، تدریس سطح عالی (سطح پنج) در جامعه المصطفی العالمیه از جمله فعالیتهای آیت الله اسلامیان است.
از طرف دیگر وی از سالهای ابتدایی ورود به حوزه و سالها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با سفر به اکثر استانهای کشور و شهرها و روستاهای دور و نزدیک و مناطق محروم از جمله تهران، مشهد، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد ، سیستان و بلوچستان، اصفهان، شیراز، بندرعباس، ایذه، مسجد سلیمان، تایباد ، آمل و …. به تبلیغ عقائد شیعه پرداختهاند.
از دیگر فعالیتهای علمی تبلیغی وی درحوزه بین الملل میتوان به همکاری با مجمع الفقه جده (وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی)، تألیف مقاله های مختلف فقهی و سفر به پاکستان و نروژ نام برد.
وی که سابقه تدریس در برخی دانشگاههای کشور، عضویت در کمیسیون مدارج علمی و هیئت ارشاد و تزکیه حوزه علمیه قم را دارند، از مؤسسین و اعضاء شورای سیاست گذاری مؤسسه آموزشی پژوهشی بقیه الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که از مؤسسات برتر، معتبر و پیشتاز علمی در حوزه علمیه قم است میباشد، این مؤسسه عهده دار طرح نوین دروس خارج حوزه علمیه قم، شرح کتاب وسائل الشیعه و دیگران طرحهای علمی است.
اسلامیان قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ، همواره همچون دیگر ملت ایران در مبارزات علیه رژیم ستمشاهی شرکت داشت تا آنجا که در سال ۱۳۵۱ دستگیر و به زندان افتاد.
او که در بدو ورود حضرت امام خمینی (قدس سره) به قم در ستاد استقبال عضویت داشت، از همان ابتدای جنگ تحمیلی نیز درشهر مرزی مهران حاضر بود در دوران دفاع مقدس همین منطقه را برای خدمت و نصرت اسلام برگزیده و در طول این سالها نیز به اقتضاء شرایط حساس آن مقطع زمانی از انجام وظیفه در مناطق مختلف و حضور در جمع رزمندگان اسلام فرو گذار نبوده و به مناطق غربی و جنوبی کشور مسافرتهای متعددی داشته اند.
نمایندگی مردم استان چهار محال و بختیاری در مجلس خبرگان رهبری به مدت ۱۸ سال، عضو مجمع مشورتی – فقهی شورای نگهبان، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، عضو هیات امنای دانشگاه جامع قم، عضو هیات امنای دانشگاه حضرت معصومه (س)، عضو هیات امنای دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی، عضو هیات امنای دانشگاه صنعتی قم، عضو پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کرسی علوم عقلی و نقلی و عضو هیات مدیره انتشارات اسلامی را برعهده داشته است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون نفر جمعیت چهار نماینده در مجلس شورای اسلامی و یک نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد.
انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی و دوره ششم مجلس خبرگان روز ۱۱ اسفندماه در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما