به گزارش خبرنگار ایرنا، این جبهه سیاسی استان مازندران شرکت گسترده و حداکثری مردم در انتخابات را عامل تقویت بنیه اقتدار و قدرت ملی نظام جمهوری اسلامی توصیف و اعلام کرد: مشارکت سیاسی پشتوانهای مستحکم برای خادمان ملت و مسوولان است.
رییس جبهه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران روز شنبه در نشست خبری و رسانه ای در ساری گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات موجبات یاس و ناامیدی دشمنان نظام جمهوری اسلامی است، از این رو باید این موضوع را بسیار جدی بگیریم.
حجت الاسلام نصیرالدین یعقوبی افزود: آن چه برای مردم مسأله است این است که در قالب مردمسالاری در جمهوری اسلامی افرادی که انتخاب کردند در دسترس باشند تا عموم به این مردمسالاری باور داشته باشند.
وی با بیان اینکه جبهه ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران این افراد را طبق یک انتخابات داخلی انتخاب کرده است، تصریح کرد: این افراد علاوه بر دلسوزی و دلدادگی به نظام، دارای تجربه کافی در مدیریت و آشنا به قوانین و نیازمندی های استان نیز هستند.
حوزه های انتخابیه ۹ گانه مازندران شامل "ساری و میاندورود"، "قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار"، "نکا، گلوگاه و بهشهر"، "تنکابن، رامسر و عباسآباد"، "نور و محمودآباد"، "نوشهر، چالوس و کلاردشت"، "بابل"، "آمل" و "بابلسر و فریدونکنار"است که بیشترین شعب اخذ رای مربوط به بابل، ساری و آمل است.
از این تعداد شعب اخذ رای ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت و ۶۴۱ شعبه سیار در ۱۱ اسفند روز برگزاری انتخابات مستقر هستند، همچنین از مجموع شعب اخذ رای در مازندران یک هزار و ۴۶۸ شعبه شهری و یک هزار و ۷۴۲ شعبه در روستاهای استان برپا می شوند.
بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزههای انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نامنویسی کردند که پس از بررسی پروندهها و صلاحیت نامزدها در سه مرحله توسط هیئت اجرایی در استان، هیئت نظارت بر انتخابات کشور و شورای نگهبان و همچنین افرادی که انصراف دادند، در نهایت تا این لحظه با آمار جدید ارایه شده از سوی شورای نگهبان ۴۱۹ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.
نظر شما