عباس صوفی شامگاه دوشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز همدان اظهار کرد: باید ظرفیتهای استان همدان در عرصههای مختلف با توجه به موقعیت جغرافیایی مشخص شود، مشکلات و دغدغههای مردم در هر سن و سالی همچون جوانان، بانوان، بازنشستهها و روستاییان با دقت شناسایی شود و در قالب سند تحول مورد رسیدگی قرار بگیرد.
وی بیان کرد: بر مشکلات استان همدان در بخشهای مختلف اشراف کامل دارم، ظرفیتها را میشناسم و معتقدم در برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت میتوان دغدغهها را به حداقل رساند.
صوفی پیگیری امور مردم در حوزههای مختلف از جمله مسکن، اشتغال، موضوع آب، ازدواج آسان،بانوان و جوانان و روستاها را از برنامههای خود دانست و گفت: با ۲۵ سال سابقه اجرایی در بخشهای مختلف همچون "شهردار همدان"، شرایط موجود را به خوبی درک میکنم و اعتقاد دارم با هم افزایی و همدلی نمایندگان منتخب و مسوولان اجرایی استان میتوانیم بسیاری از مسایل را به حداقل برسانیم.
وی اصلاح قوانین در راستای حمایت همه جانبه از مردم را مهم دانست و گفت: منتخبین مردم باید توجه ویژه به مسایل معیشتی اقشار ضعیف داشته باشند، مشکلات را به خوبی لمس کنند و برای حل شان برنامه داشته باشند.
صوفی، انتخاب افراد اصلح و شایسته را پیشنهاد خود به مردم عنوان کرد و افزود: پیگیری مشکلات مردم مهمترین خواسته آنها است که برای همگان شناخته شده است و نباید در حد شعاری باقی بماند.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین یادآور شد: اشتغال مهمترین خواسته قشر جوان است، باید شغلهایی مهیا شود که متناسب با نیاز جوانان باشد و با توجه به ظرفیت های متنوع همدان حتما می توان با برنامه ریزی توفیقات خوبی در این زمینه داشت.
وی افزود: حمایت از سرمایه گذاران و آسانسازی اخذ مجوزهای لازم برای آنها نه تنها میتواند رونق اقتصادی، صنعت و تولید را برای همدان به ارمغان بیاورد بلکه در اشتغال جوانان نیز بسیار موثر است که این مهم را نیز جزو برنامه های خود قرار داده ام.
صوفی پیگیری در فعالسازی خطوط پروازها در فرودگاه همدان و نیز ایستگاه قطار را در رونق سرمایه گذاری و گردشگری مهم دانست و گفت: فرودگاه اولویت جدی برای توسعه گردشگری، صنعت و سرمایه گذاری است.
وی افزود: در حوزه گردشگری باید به ظرفیت روستاها نگاه جدی داشته باشیم ضمن اینکه همدان مملو از آثار و جاذبههای گردشگری است که نیاز به برنامه ریزی و ساماندهی مناسب در راستای افزایش ورود گردشگران به این شهر دارد.
صوفی با اشاره به اینکه در حوزه توریسم و معرفی ظرفیتهای بالقوه تاریخی و گردشگری داریم، گفت: گردشگری سلامت جزو ظرفیتهای بسیار مطلوب در همدان است و باتوجه به امکانات مطلوب پزشکی در اختیار، میتوانیم حتی در حوزه بین الملل برنامه ریزی کنیم و کشورهای همچون عراق را مورد هدفگذاری قرار دهیم.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و نیز ایجاد صنایع تبدیلی در روستاهای مورد هدف با جذب سرمایه گذار لازم را از دیگر برنامههای خود عنوان کرد.
صوفی افزود: حل موانع صنایع و احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، پیگیری پارک علم و فناوری، اشتغال روستاها، جوانان و بانوان، رسیدگی طرح منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد با ظرفیت اشتغال ۲۰ هزار نفر، فعالسازی گسترده بندر خشک و رونق فرودگاه همدان را از برنامههای مهم خود در حوزه صنعت و تولید دانست.
وی اضافه کرد: تمامی این برنامهها در سایه همدلی و همسویی نمایندگان منتخب مردم و نیز همراهی مسوولان اجرایی استان قابل حل و فصل است.
صوفی در ادامه به جایگاه مهم ورزش در برنامههای اجرایی خود اشاره کرد و گفت: ۲۰ سال سابقه ریاست هیات فوتبال همدان را دارم و به خوبی با نقاط ضعف و قوت این حوزه مسلط هستم.
وی ایجاد زیرساختهای ورزشی در سطح شهر و روستاها باتوجه به نیاز هر رشته ورزشی را مهم دانست و گفت: اگر دنبال توسعه ورزش قهرمانی، حرفهای و حتی همگانی هستیم، باید زیرساختهای مناسب را ایجاد کنیم.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: به تناسب جایگاه ورزش استان با انبوه استعداد نخبه باید سالن ورزشی برای بانوان و آقایان داشته باشیم و در کنار ایجاد زیرساختها، فراهم کردن حضور تیمهای مستعد در لیگهای حرفهای کشور خواسته ورزشکاران است.
این داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از سوی دیگر رونق صنعت میتواند گره گشای ورزش حرفهای باشد چرا که طبق قانون دولت نمیتواند به تیمهای لیگی کمک کند اما صنعتگران و سرمایه گذاران میتوانند این بخش را حمایت کنند.
وی، برگزاری نشستهای تخصصی با هیاتهای ورزشی را مهم ارزیابی کرد و گفت: دیدارهای چهره به چهره بهتر میتواند راهگشای مشکلات ورزش باشد.
صوفی توجه به روستاها را مهم دانست و گفت: یکی از مهمترین برنامه هایم توجه به نخبههای روستانشین است، آنها سرشار از ایدههای نو و تاثیرگذار هستند که میشود با این تفکر روستاها را آباد، مهاجرت از روستا به شهر را کاهش و رونق کشاورزی را شاهد بود.
وی افزود: شوراها، دهیاران و معتمدین روستاها بازوان توانمند در حل مشکلات هستند و باید به این ظرفیت مطلوب در حوزه روستانشینها توجه داشت.
صوفی تدوین طرح سند تحول روستاها را مهم ارزیابی کرد و گفت: مشکلات کشاورزان، فاضلاب و آب روستاها، خرید محصول، بیمه کشاورزان، ایجاد صنایع تبدیلی و بسیاری از خواستههای به حق روستاییان در این سند دیده شده است.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سند تحول روستاها باید با هم اندیشی معتمدان و افراد صاحب نظر در حوزه روستاها تدوین شود.
وی با اشاره به نقش آفرینی مهم بانوان و رای اولیها در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه همدان و فامنین گفت: توجه به این ۲ قشر فعال، پویا و تاثیرگذار در جامعه بسیار حایز اهمیت است و قطع به یقین در انتخابات امسال نیز نقش آفرینی خواهند بود.
صوفی افزود: اشتغال، تحصیل و فراهمسازی امکانات رفاهی و تفریحی برای بانوان و قشر نوجوان و جوان جزو حداقل نیازهای آنان است که باید تامین شود.
وی خاطرنشان کرد: نوجوانان و جوانان آینده سازان کشورمان هستند و اگر بتوانیم امکانات و زیرساختهای لازم را مهیا کنیم، شرایط بهتری را رقم خواهیم زد.
صوفی اضافه کرد: بانوان نیز نیمی از جمعیت را تشکیل میدهند و به طور قطع سهم بسزایی در انتخابات و آینده کشور دارند و از آنها و رای اولیها درخواست دارم که به فرد اصلح و شایسته رای بدهند.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری جمعه یازدهم اسفند ماه جاری برگزار می شود.
نظر شما