به گزارش ایرنا، طبق فراخوانی که از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز گلستان منتشر کرده نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری میتوانند با حضور در دفتر این خبرگزاری در گرگان و گنبدکاووس، برنامه های خود را ارایه کنند.
ناهید قائمی که ۴۴ ساله و دانشجوی دکترای شیمی است و سابقه ۱۵ سال تدریس در مدارس متوسطه گنبدکاووس را دارد با حضور در ایرنا و استفاده از فرصت تبلیغاتی که از سوی این خبرگزاری در اختیار وی و دیگر نماینده ها قرار گرفته است، به پرسشهایی پیرامون حوزه اختیارهای نماینده مجلس، کارکردهای این نهاد قانونگذار و مشکلات حوزه انتخابیه گنبدکاووس پاسخ داد.
ایرنا: انگیزه شما برای ورود به دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی چه بود؟
قائمی: مهمترین انگیزه من برای ورود به این عرصه، حمایت از اقشار آسیب پذیر و کمک به بهبود معیشت و اقتصاد خانواده به عنوان مهمترین رکن جامعه و ارتقای جایگاه شهرستان گنبدکاووس است.
مشکلات اقتصادی و معیشتی بسیاری از خانوادههای کم درآمد و متوسط جامعه را آزار میدهد که باید برای کمک به رفاه مردم و کاهش مشکلات، اقدامات و قوانین لازم تصویب شود.
اگر نتوانیم به موقع، قوانین لازم را در این بخش تصویب کنیم نه تنها خانواده بلکه نسل آینده هم با مشکل و آسیب جدی مواجه خواهند شد.
ایرنا: مهمترین برنامههای شما در سطح ملی برای رفع این دغدغه با استفاده از ظرفیت مجلس چیست؟
قائمی: درصورتی که مردم گنبدکاووس به من اعتماد کنند، تدوین انوع طرح و برنامههای حمایتی از خانوادهها بویژه خانوادههای آسیبپذیر و کم برخودار را مورد توجه قرار خواهم داد. کمک به دولت برای ارائه خدمات بیشتر به مردم، کمک به رفع مشکلات بیمهای بازنشستگان، استفاده از نقطه نظرات کارشناسان مجرب و افراد متخصص در تصمیمگیریها و بیان شفاف مصوبات میتواند از شاخصهای یک مجلس کارآمد قلمداد شود.
ایرنا: مهمترین برنامههای شما برای حوزه انتخابیه گنبدکاووس چیست؟
قائمی: مهمترین چالش و مشکل گنبدکاووس کم بودن حجم سرمایهگذاری، پایینبودن شاخصهای توسعه، کمبود نیروی انسانی متخصص و استفاده کم از نیروهای متخصص فعلی در پستهای مدیریتی و اعتماد ناکافی به جوانان و توانمندیهای این قشر است.
برای رفع این چالش باید تلاش کنیم سرمایهگذاری بیشتری از سوی دولت و بخش خصوصی در گنبدکاووس انجام شود. با وجود اینکه نمایندگان پیشین برای تحقق این هدف، شعار بسیاری دادند اما این امر محقق نشده و شاهد مشکلات عدیدهای از جمله بیکاری و وضع نامناسب اقتصادی و معیشتی مردم هستیم.
اگر بتوانیم نیروی متخصص بومی را تربیت کرده و از آنان در پستهای مدیریتی استفاده کنیم بسیاری از مسائل و مشکلات شهرستان گنبدکاووس برطرف خواهد شد.
ایرنا: به نظر شما چرا بانوان گلستان و گنبدکاووس تاکنون موفق به ورود به مجلس نشدند؟
قائمی: یکی از اشکالات جامعه ما این است که به قشر بانوان اعتماد کمتری دارند و گمان میکنند یک خانم نمیتواند از پس مسائل و مشکلات برآید بنابراین میدان کمتری به بانوان داده میشود و این موضوع اعتماد به نفس بانوان را کاهش داده و مانع حضور پررنگتر آنها در عرصههای انتخاباتی یا مدیریتی است.
اگر به بانوان اعتماد شود بدون تردید شاهد رشد جامعه و کاهش مسائل و مشکلات خواهیم بود. مشکلات کنونی جامعه حاصل مدیریت چند دههای مردان است اما اگر از بانوان بیشتر در پستهای مدیریتی و تصمیمگیریها استفاده شود بخش زیادی از مشکلات رفع خواهد شد ضمن اینکه بنیان خانواده نیز مستحکمتر شده و امید و انگیزه دختران جوان برای ورود به عرصههای مدیریتی افزایش خواهد یافت.
پیشنهاد میکنم مجلس شورای اسلامی یک قانونی را تصویب کند که حداقل یک سوم کرسیهای نمایندگی این نهاد قانونگذار به بانوان اختصاص یابد و سهم هر استان مشخص شود تا بانوان تحصیل کرده و توانمند با رای مردم به مجلس راه یابند و در تصویب قوانین و تصمیم گیریهای کشور مشارک داشته باشند و اگر این پیشنهاد عملی نیست حداقل میتوانیم قانونی تصویب کنیم که یک سوم پستهای مدیریتی در سطح ملی، استانی و شهرستانها به بانوان اختصاص یابد.
عملی شدن این پیشنهادات، بدون تردید به تقویت خودباروی و اعتماد به نفس بانوان، تحکیم بنیان خانواده و تقویت امید به آینده در دختران و کاهش مسائل و مشکلات جامعه کمک زیادی خواهد کرد.
کلام آخر و پایانی:
قائمی: من برای تغییر آمدهام و انتظار دارم مردم گنبدکاووس برای یکبار هم که شده، رشد خودباوری خود را نشان دهند و به یک خانم اعتماد کنند تا بتوانم به رشد شخصیت بانوان و ارتقای جایگاه شهرستان، استان و کشور کمک کنم زیرا هدف غایی انتخابات سربلندی ایران اسلامی است.
تبلیغات انتخاباتی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از پنجشنبه سوم اسفند آغاز شد و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رای ادامه خواهد داشت.
استان گلستان با یک میلیون و ۸۶۸ هزار و ۸۲۹ نفر جمعیت و ۱۴ شهرستان شش حوزه انتخابیه و هفت نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.
حوزه انتخابیه گرگان و آققلا دو نماینده و حوزههای کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان، علیآبادکتول، رامیان و آزادشهر، گنبدکاووس و نیز حوزه انتخابیه مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوهتپه هر کدام یک نماینده دارند.
شهرستان گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت فقط یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری یازدهم اسفند برگزار میشود.
نظر شما